Hasvik, NO
temperature icon 12°C
polojasno
Trondheim, NO
temperature icon 12°C
slabý déšť
Oslo, NO
temperature icon 16°C
oblačno
Bergen, NO
temperature icon 13°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 30°C
oblačno

Bakkan 2015

Tak chlapi,norci,kdo už má na příští rok zamluvenej Bakkan..?:-P my máme Ambasade 11.4-21.4 :-D

Odpovědět

Vsichni byli krasne chyceni za pysky

Tento mel jen 84 cm

Posledni zaber na cervenou zizalu byl od tohoto 86cm dorsaka.Ten mi jak to dorsi umi ,rozkousl gumicku

Chytil jsem do ruky prvni Zoom ktery byl na rane a rychle jej napichnul na jiga

Fungovalo to uplne perfektne

Bohuzel po dalsich dvou polacich jsem si nevsimnul,ze mam rozepnutou karabinku a prisel jsem I o tmavou zizalku.Nahodil jsem tedy nahradni udici s potratem

Dnes vsak potrat rybam nesmakoval.Chytal jsem na nej jen dorsiky,ktere jsem poustel nazpet do vody

Takze dnes nejlepe hodnotim tuto nastrahu

Asen mi dnes pripravil fantasticky zazitek a v zapadajicim slunci vypadal skutecne nadherne

Vubec se mi nechtelo zpatky,ale zapadajici slunce nad Melsteinem mi kazalo abych se pomalu vracel

Byl to norsky sen.Fantasticka rybarina se zabery temer na kazde nahozeni,ryby okolo 80cm a vyhledy jako na kycovych tapetach.Ale ted se s vami loucim a zitra pojedu doprovodit stare kozaky ,kteri privezli mimo nekolika mensich dorsu stovky makrel

[citace]hikor napsal:

LadaHektor napsal:

čau Dědku

Musím se podělit o jeden vtip kterej jsem v tom rybím zápalu úplně zapoměl:

Eva se šla (po vydařené noci s Adamem) vykoupat do moře a Bůh povídá "To už s těch ryb nikdo nedostane "

čus p...s

No skvěle, rád tady vidím dalšího HEKTORA :) Jeste Milan a Mazzy a nase rodina je kompletni :)[/citace]

Tady je další...

[citace]dedo145 napsal:

Chytil jsem do ruky prvni Zoom ktery byl na rane a rychle jej napichnul na jiga[/citace]

Parádní ryby, parádní fotky. Můžu se zeptat jak těžkou jigovku cca tam máš? díky

[citace]dedo145 napsal:

Dal jsem na Honzakovy zkusenosti a nasadil/promin Hyse/ Cervenou zizalu[/citace]

Pro info je to Ol monster barva Red Bug Shad, Jinak fakt pekny rybky, jo a ty dorsky to dost rozzuzlavaj. No, je to spoterebak, a s tou karabinou se mi to taky stalo. nevim jak se muze rozepnout, jestli se to ty potvurky uz nak nenaucili.8-O8-O

To Fotomen, jig bych to videl na 40g.... a na tom Brush hogu to bude asi 55g - myslim. Treba me deda opravi...

Peťo už ti tam rostou houby..??:-P

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.