Tak chlapi,norci,kdo už má na příští rok zamluvenej Bakkan..?:-P my máme Ambasade 11.4-21.4 :-D
Tak chlapi,norci,kdo už má na příští rok zamluvenej Bakkan..?:-P my máme Ambasade 11.4-21.4 :-D
[citace]chocho napsal:
hikor napsal:
Bájná loď z Bakkan Wahlu bude v naší novince "BÁJE" V příštím týdnu proběhne poslední úprava songu ve studiu a hurá do videostrizny k Danovi...
Podobnou nám v Jostolenu pořídil Došky. Karel[/citace]
Jo paradni lod, ta by se nam byvala taky hodila :)
Odpovědět
[yt=ZfZpeYkGKks=yt]ZfZpeYkGKks[/yt]
Však o tom je i naše poslední rybářská pecka 8-)
Odpovědět
...a už vůbec nezastavíš Michala Simčo a Tomáše Poula !!!!!8-):-D
HEKTOR FOREVER 8-)
Odpovědět
čau Dědku
Musím se podělit o jeden vtip kterej jsem v tom rybím zápalu úplně zapoměl:
Eva se šla (po vydařené noci s Adamem) vykoupat do moře a Bůh povídá "To už s těch ryb nikdo nedostane "
čus p...s
Odpovědět
[citace]LadaHektor napsal:
čau Dědku
Eva se šla (po vydařené noci s Adamem) vykoupat do moře a Bůh povídá "To už s těch ryb nikdo nedostane "
čus p...s[/citace]
No skvěle, rád tady vidím dalšího HEKTORA :) Jeste Milan a Mazzy a nase rodina je kompletni :)
Odpovědět
[citace]LadaHektor napsal:
čau Dědku
čus p...s[/citace]
No aby jste nemeli nejake mylne predstavy,tak ja jsem tam mel pedagogicky dozor:-D
Odpovědět
Dnes jsem si udelal volnejsi den a kdyz uz byly vsechny lode na vode tak jsem si navaril a odpoledne se klidanko vypravil na vlacku.Prvni hodinu jsem nemel ani zaber a pomalu jsem se presouval po plotnach az k Asenu.A potom to zacalo....
Odpovědět
Dal jsem na Honzakovy zkusenosti a nasadil/promin Hyse/ Cervenou zizalu
Odpovědět
Kazde nahozeni byl razantni zaber.Polaci museli byt strasne hladni
Odpovědět