Hasvik, NO
temperature icon -3°C
sněžení
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon 0°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon 4°C
skoro jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Bakkan 2015

Tak chlapi,norci,kdo už má na příští rok zamluvenej Bakkan..?:-P my máme Ambasade 11.4-21.4 :-D

Odpovědět

Konecne se vitr trochu uklidnil.Vyjely mi jenom dve lode.Po celodenni debordelizaci filetaren a mrazaku se asi za nimi vydam a chvilku si povlacim ,ci?

Krasne pocasi nam vydrzelo jenom chvilku a vecer se zase huste rozprselo.Nase nove posadky se dnes rozjezdily a privezly kopec makrel.Ja jsem chvilku zkousel kelery,ale po dvou driftech jsem to vzdal a protoze se blizila tma tak jsem si zajel na melcinu chytit veceri.Polaci taky moc aktivni nebyli,ale za pulhodinku jsem dva premluvil a utikal jsem do pristavu pred prichazejicim hustym destem.

Zitra uz to bude lepsi i kdyz jeste bude dopoledne prset.Ale uz nam prichazi lepsi pocasi a pozitri by uz melo byt zase leto

[citace]dedo145 napsal:

Krasne pocasi nam vydrzelo jenom chvilku....za pulhodinku jsem dva premluvil.....[/citace]

Joooo Alabama craw. Koukam ze jim stale chutna.....Jsem zvedavy na zari jak to pujde. Pristi rok uvazuji o podzimu...

[citace]Hyse napsal:

dedo145 napsal:

Krasne pocasi nam vydrzelo jenom chvilku....za pulhodinku jsem dva premluvil.....

Joooo Alabama craw. Koukam ze jim stale chutna.....Jsem zvedavy na zari jak to pujde. Pristi rok uvazuji o podzimu...[/citace]

Bohužel zatím nedovolilo počasí tuto nebezpečnou zbraň nasadit, ale každou vteřinou čeká na svoje nasazení :-P:-P

Hektor zdravi BAKKAN a Dedu 145 (mimochodem peknej polak :-D) Domu jsme dorazili vcera po 18:00. Cesta byla o.k. Ted behem tydne nam jeste budou chodit fotky od naseho rejži a taky se budeme probirat temi svymi, tak obcas do vlakna neco vlozime :) Za kluky jeste jednou díky, byla to paradni akce ktera v nas zanecha jeste dlouho vzpominku na konec srpna 2015

Pokud by jste měl někdo zájem o naši tvorbu, tak si ji můžete stáhnout na: http://www.hektor-rock.cz/MP3-Hektor/

Poslední návštěva Mazzyho ve filetárne s partou českých rybářů z Moravy

...a ještě něco málo z posledního dne lovu Makrel...HEKTORI Milan a Láďa byli na rybách v Norsku poprvé a fishing si užívali..

Krásnej pohled na Bakkan v mrakách, paráda

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Chtěl bych poděkovat Tomovi Nakládalovi za...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!