Tak chlapi,norci,kdo už má na příští rok zamluvenej Bakkan..?:-P my máme Ambasade 11.4-21.4 :-D
Tak chlapi,norci,kdo už má na příští rok zamluvenej Bakkan..?:-P my máme Ambasade 11.4-21.4 :-D
Konecne se vitr trochu uklidnil.Vyjely mi jenom dve lode.Po celodenni debordelizaci filetaren a mrazaku se asi za nimi vydam a chvilku si povlacim ,ci?
Odpovědět
Krasne pocasi nam vydrzelo jenom chvilku a vecer se zase huste rozprselo.Nase nove posadky se dnes rozjezdily a privezly kopec makrel.Ja jsem chvilku zkousel kelery,ale po dvou driftech jsem to vzdal a protoze se blizila tma tak jsem si zajel na melcinu chytit veceri.Polaci taky moc aktivni nebyli,ale za pulhodinku jsem dva premluvil a utikal jsem do pristavu pred prichazejicim hustym destem.
Odpovědět
Zitra uz to bude lepsi i kdyz jeste bude dopoledne prset.Ale uz nam prichazi lepsi pocasi a pozitri by uz melo byt zase leto
Odpovědět
[citace]dedo145 napsal:
Krasne pocasi nam vydrzelo jenom chvilku....za pulhodinku jsem dva premluvil.....[/citace]
Joooo Alabama craw. Koukam ze jim stale chutna.....Jsem zvedavy na zari jak to pujde. Pristi rok uvazuji o podzimu...
Odpovědět
[citace]Hyse napsal:
dedo145 napsal:
Krasne pocasi nam vydrzelo jenom chvilku....za pulhodinku jsem dva premluvil.....
Joooo Alabama craw. Koukam ze jim stale chutna.....Jsem zvedavy na zari jak to pujde. Pristi rok uvazuji o podzimu...[/citace]
Bohužel zatím nedovolilo počasí tuto nebezpečnou zbraň nasadit, ale každou vteřinou čeká na svoje nasazení :-P:-P
Odpovědět
Hektor zdravi BAKKAN a Dedu 145 (mimochodem peknej polak :-D) Domu jsme dorazili vcera po 18:00. Cesta byla o.k. Ted behem tydne nam jeste budou chodit fotky od naseho rejži a taky se budeme probirat temi svymi, tak obcas do vlakna neco vlozime :) Za kluky jeste jednou díky, byla to paradni akce ktera v nas zanecha jeste dlouho vzpominku na konec srpna 2015
Odpovědět
Pokud by jste měl někdo zájem o naši tvorbu, tak si ji můžete stáhnout na: http://www.hektor-rock.cz/MP3-Hektor/
Odpovědět
Poslední návštěva Mazzyho ve filetárne s partou českých rybářů z Moravy
Odpovědět
...a ještě něco málo z posledního dne lovu Makrel...HEKTORI Milan a Láďa byli na rybách v Norsku poprvé a fishing si užívali..
Odpovědět
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...