Hasvik, NO
temperature icon 9°C
déšť
Trondheim, NO
temperature icon 12°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 16°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 12°C
slabé mrholení
Malé, MV
temperature icon 32°C
oblačno

Bakkan 2015

Tak chlapi,norci,kdo už má na příští rok zamluvenej Bakkan..?:-P my máme Ambasade 11.4-21.4 :-D

Odpovědět

Super reportáž perfektní fotky. Michale, zjisti co má za objektiv. To je rybí oko, nebo něco ultra krátkého? :-E

Zdar Sime

Parádní reportáž a úlovky super, úplně se mě klepe brada že tam taky nejsu. Pozdravuj všechny a ještě větší úlovky.

Béďa

Tak jsme z Bakkanu doma. Rad bych touto cestou mnohokrat podekoval Dedovi 145 za jeho pruvodcovske a perfektni skoro rodinne sluzby. To co pro nas Deda vse udelal se neda ani popsat, nic pro Dedu neni problem. Takto prijemny rybarsky zajezd jsem s detma dlouho nezazil. Se Zokem a jeho dcerkama byla sranda jako kr...😅😅😅. Pak dorazil Sim a Hektori a to co se pak delo to nejde ani popsat. Proste sranda,zabava jako krava.

Ryb bylo dost,prevazne Polaci a top nastraha cerveny Zoom. Dik Peto za radu k nastraham. Jeste jednou DEDO !!!!! A SIME DEKUJEME. ONDRA,ADRIANKA A HONZAK ☺☺☺☺☺☺

[citace]honzak napsal:

Tak jsme z Bakkanu doma. Rad bych touto cestou mnohokrat podekoval Dedovi 145 ...

Ryb bylo dost,prevazne Polaci a top nastraha cerveny Zoom. Dik Peto za radu k nastraham. Jeste jednou DEDO !!!!! A SIME DEKUJEME. ONDRA,ADRIANKA A HONZAK ☺☺☺☺☺☺[/citace]

Jsem rad ze jste si to uzili a ze jste meli pocasi ktere vam umoznilo si dobre zachytat. Timto zdravim i Hektory a trosku jsem vam zavidel tu pohodu a skvelou atmosferu, Tak jeste jednou diky za reporty a uz se tesim na videa od Hektoru a ostatnich i na povidani na srazech a popripade na rybarskych veletrzich. Palec nahoooooru !!

Honzák už to napsal za mě, přesně tak to cítím já. Dědo díky !!!!!

pro ilustraci neskutečné pohody dám pár obrázků

pro dovolenou s dětmi jsme si lepší počasí nemohli přát

vláčka Terku hodně bavila

zkoušeli jsme to i na nástrahy od žížaláře

full house z makrel

nebo kelírků nikdy nezklamal

večerní vláčka to bylo něco

Večerní výjezd z Dědou na vláčku

a ty barvy po západu slunce

atmosféra byla úžasná, polední klid

a na večírku to Hektoři pořádně rozbalili

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.