Tak chlapi,norci,kdo už má na příští rok zamluvenej Bakkan..?:-P my máme Ambasade 11.4-21.4 :-D
Tak chlapi,norci,kdo už má na příští rok zamluvenej Bakkan..?:-P my máme Ambasade 11.4-21.4 :-D
Super reportáž perfektní fotky. Michale, zjisti co má za objektiv. To je rybí oko, nebo něco ultra krátkého? :-E
Odpovědět
Zdar Sime
Parádní reportáž a úlovky super, úplně se mě klepe brada že tam taky nejsu. Pozdravuj všechny a ještě větší úlovky.
Béďa
Odpovědět
Tak jsme z Bakkanu doma. Rad bych touto cestou mnohokrat podekoval Dedovi 145 za jeho pruvodcovske a perfektni skoro rodinne sluzby. To co pro nas Deda vse udelal se neda ani popsat, nic pro Dedu neni problem. Takto prijemny rybarsky zajezd jsem s detma dlouho nezazil. Se Zokem a jeho dcerkama byla sranda jako kr...😅😅😅. Pak dorazil Sim a Hektori a to co se pak delo to nejde ani popsat. Proste sranda,zabava jako krava.
Ryb bylo dost,prevazne Polaci a top nastraha cerveny Zoom. Dik Peto za radu k nastraham. Jeste jednou DEDO !!!!! A SIME DEKUJEME. ONDRA,ADRIANKA A HONZAK ☺☺☺☺☺☺
Odpovědět
[citace]honzak napsal:
Tak jsme z Bakkanu doma. Rad bych touto cestou mnohokrat podekoval Dedovi 145 ...
Ryb bylo dost,prevazne Polaci a top nastraha cerveny Zoom. Dik Peto za radu k nastraham. Jeste jednou DEDO !!!!! A SIME DEKUJEME. ONDRA,ADRIANKA A HONZAK ☺☺☺☺☺☺[/citace]
Jsem rad ze jste si to uzili a ze jste meli pocasi ktere vam umoznilo si dobre zachytat. Timto zdravim i Hektory a trosku jsem vam zavidel tu pohodu a skvelou atmosferu, Tak jeste jednou diky za reporty a uz se tesim na videa od Hektoru a ostatnich i na povidani na srazech a popripade na rybarskych veletrzich. Palec nahoooooru !!
Odpovědět
Honzák už to napsal za mě, přesně tak to cítím já. Dědo díky !!!!!
pro ilustraci neskutečné pohody dám pár obrázků
pro dovolenou s dětmi jsme si lepší počasí nemohli přát
Odpovědět