Nápověda Doporučujeme:
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 211. až 225. (celkem z 2,625)
  • Autor
    respirtep
    Účastník
    (582 odpovědí)

:-)docela slušný počas..8-)

respirtep
    Účastník
    (582 odpovědí)

🙂

respirtep
    Účastník
    (582 odpovědí)

:-)snad nám bude přát počasí..8-) za 7..vyrážíme..

Pafka
    Účastník
    (3892 odpovědí)

Jak to kluci letos vypadá s červivostí ryb ve středním Norsku – je oproti minulému roku nějaká změna?

Sten76
    Účastník
    (208 odpovědí)

Tak ještě 86.

respirtep
    Účastník
    (582 odpovědí)

🙁 je to všechno špatně.!! dostal jsem zápal plic..takže..:-(:-(

respirtep
    Účastník
    (582 odpovědí)

:-S:-( člověk se na to těší celej rok..:-E

Pafka
    Účastník
    (3892 odpovědí)

Tak to je blby, ale treba to jeste zmaknes 🙂 :-). Drzim palce!!!

JAKABO
    Účastník
    (3006 odpovědí)

respi- Skoč k odborníkovi a ten …………….

Hyse
    Účastník
    (578 odpovědí)

Step napsal:

To Hyse: k ostrovu Asen to máte kousek zkuste to na těchto bodech

ASEN První bod N 63´55´570 E 9´46´190 je vpravo na konci Asenu, naproti vpravo vystupuje z hloubky 64 m podmořské skalisko (pod Vagsoya) Druhý bod N 63´52´340 E 9´45´270 je nad ostrovem Vagsoya podmořská hora vystupující z hloubky 160 m na 22m pod hladinou Třetí bod N 63´57´730 E 9´49´840 je ještě výš nad druhým bodem a je to střed hlubiny 240m, kde se setkávají tři podmořské kanály a proudí tu voda z otevřeného moře.

Na Melstein to máte stejně daleko, tam je to ve tři odpoledne vždy jistota, jen musí přát počasí.

Dik za info a omlouvam se ze pisu az ted – byl jsem mimo CR. V kazdym pripadku se na to podivam. Taky si myslim ze budeme prochytavet Asen a jeho okoli a pak pri dobrem pocasi Melstain. Pak mam vyhlidnuty flek na sever od Linesoy cca 10km od naseho kotviste, tam by to mela byt taky tutovka

Lubomir
    Účastník
    (285 odpovědí)

… a zopár fotiek z rybami by nebolo?:-x

Step
    Účastník
    (1080 odpovědí)

Ahoj, toto už pro nás bylo z Bakkanu dost z ruky. Posílám mapku modré puntíky kopírují hranu, odkud se vozily tresky do metru, modrý kroužek ukazuje plotnu kde ve tři odpoledne nachytáš tuny kelerů, červené tečky jsou místa, kde jsme na ryby zpravidla narazili v průběhu dne, ne však pravidelně, že bys přijel a byli tam vždy.

lacoh
    Člen
    (792 odpovědí)

respirtep napsal: je to všechno špatně.!! dostal jsem zápal plic..takže..

To je teda smola, ale dúfam že to pri správnej kúre zvládneš. Ako to vyzerá?, lebo podľa všetkého by ste zajtra mali mať odjazd.

Hyse
    Účastník
    (578 odpovědí)

Step napsal:

Ahoj, toto už pro nás bylo z Bakkanu dost z ruky. Posílám mapku modré puntíky kopírují hranu, odkud se vozily tresky do metru,…

Diky moc, takto to uplne staci, tato mista co jsou modry puntiky jsem mel v hledacku taky a to misto s temi kelery taky utrcite prubnem. Jsme spis na polaky, ale ze sportovniho hlediska takovej metrovej keler je pekna jizda zvlaste na vlacku. Ted jde jen o to zdali tam v nasem terminu tyhle vetsi budo najizdet. Jeste kdybys ty nebo nekdo jiny dal tip na pekny mnikoviste a plackoviste tak to by bylo supr. Jo, jinak jsem zaslech ze prej na Hitre jsou ted makrely ze to ani pod ne nepropadne co jich tam je – no nak je mi to divny ze v tuhle dobu… ??

Step
    Účastník
    (1080 odpovědí)

To Hyse, mníkoviště nevím, mníci nám tam brali prakticky všude, ale mrzáci kolem 80 cm, na placky jsem dostal tip na Melsteinu pod tím majákem Flatholmen (viz předchozí mapka) jsou hloubky 20, 30 m a mezi nimi je tam taková úzká nudle (mělčina).

A polaci zase na opačné straně trochu výš je ostrůvek Melsteinodden a pod ním Kraka, která podle přílivu buď kouká nebo ne.

Čeří se tam voda, dělá vlny a tam bývají. Stačí se motat na těch 28 m nebo nahoře na 32m a házet to ke Kraka. Doufám, že jsem to nesplet, ještě doma mrknu do navigace.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 211. až 225. (celkem z 2,625)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...