Tak chlapi,norci,kdo už má na příští rok zamluvenej Bakkan..?:-P my máme Ambasade 11.4-21.4 :-D
Tak chlapi,norci,kdo už má na příští rok zamluvenej Bakkan..?:-P my máme Ambasade 11.4-21.4 :-D
[citace]honzak napsal: Kde je jidlo a piti tam je Zok[/citace]
Joo s rybou ho nevidíš,ale kde je jídlo,pití a ženský,tak je pořád..:-D
Odpovědět
chudak humr se tam v klidu promenadoval asi proto, ze si myslel, ze podle norskych predpisu je jeste v dobe hajeni ... :-(
Odpovědět
Kluciiii to rozjeli ve velkem stylu.Ja jen doplnim par momentek a verim,ze pozdeji pridaji svuj profesionalni pohled
Odpovědět
Tato parta okamzite po zacatku koncertu urcite posilala fotky na FB
Odpovědět
Vedeni bylo taky spokojeno.Takze zitra dostanete strizlive zpravy od dalsich ucastniku:-D:-D:-D
Odpovědět
Vcera vsichni oddychovali po narocnem veceru,ktery se za mezinarodni ucasti protahnul az do peti hodin rano.Ja jsem se byl s nemeckymi lodemi rozloucit s morem .Najeli jsme za Husoyu a tam jsme jen zirali
na miliony malych kelirku,kterymi vrela voda.Bohuzel pak se mi vybila baterka ve fotaku
Odpovědět
Nakonec navecer vyjeli i Simovci a stejne tak jako my si zavlacili a pochytali nekolik peknych polaku.Dneska v 6 hodin rano nas privitala takovato krasna duha,ktera je vsak predzvesti celodenniho deste.
Odpovědět
Zdarec Naki, bylo by možné...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...