Tak chlapi,norci,kdo už má na příští rok zamluvenej Bakkan..?:-P my máme Ambasade 11.4-21.4 :-D
Tak chlapi,norci,kdo už má na příští rok zamluvenej Bakkan..?:-P my máme Ambasade 11.4-21.4 :-D
Na uplne klidne hladine a za minimalniho driftu se stalo nemozne. Keleri byli hladni a brali na kazde nahozeni
Odpovědět
Vladla absolutni pohoda a vsechny lode chytaly.Sem tam jsem si nahodil I ja
Odpovědět
Chlapi od Honzaka vyjeli na moje zavolani a rekl bych,ze byli asi nejuspesnejsi
Odpovědět
Ondra na Honzakove lodi byl uplne rovnocenym partnerem svemu otci
Odpovědět
Fotek mam jeste moc,ale rano jedu s nekolika lodemi na Melstein,tak si musim aspon par hodin pospat.Zitra bude pokracovani
. Tak dobrou noc
Odpovědět
to dub: ahoj Lubo konečně mám čas sednout na chvíli k počítači. Neúnavný zpravodaj Dědo 145 stíhá podávat informace i z fotodokumentací tak já jen užívám pohodičky na Bakkanu. Počasí jak na Jadranu,neprší, nefouká, ale přesto ryby berou. Dědo je neskutečný borec :-)
Odpovědět
To zok : Nazdar Milane. Sledujem že všecko šlape jak má. Počasíčko fajn , deckám sa darí a to je dobre. Zdá sa , že Michal objednal dobré počasí aj na další týden , takže ešte si užijete. Prajem všetkým hoooodne zdaru. ;-)
Odpovědět
Tak jsem spokojenej a nadšenej ve Valsetu. Hektoři ladili celou cestu atmošku, pouštěli ty nejlepší songy, skoro jsem plakal dojetím.
Odpovědět
Zdarec Naki, bylo by možné...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...