Tak chlapi,norci,kdo už má na příští rok zamluvenej Bakkan..?:-P my máme Ambasade 11.4-21.4 :-D
Tak chlapi,norci,kdo už má na příští rok zamluvenej Bakkan..?:-P my máme Ambasade 11.4-21.4 :-D
Dalsi dve lode byly na Storflua,kde se jim darilo stejne jako nam.Fotky mi jdou mailem uz pul hodiny,takze doufam,ze nez dokourim obligatni vecerni cigaretku tak je tu budu mit
Odpovědět
No to zrovna neni to prave orechove,ale pro zdokumentovani se nad tim povznesu
Odpovědět
Zitra rano fuci az nejaka sedmicka,takze si pospime a pak se ma vitr uklidnovat
Odpovědět
To Honzak:
Ahoj, ozvi se jak dorazíte. Už se po vás Benn scháněl, teď mě volal, kde jste. Díky.
Odpovědět
[citace]Sim napsal:
To Honzak:
Ahoj, ozvi se jak dorazíte. Už se po vás Benn scháněl, teď mě volal, kde jste. Díky.[/citace] Tak to by mal byť poblíž aj Zok. Hodne zdaru chlapi a nech nachytajú hlavne decka. ;-)
Odpovědět
Chlapi už jsou v pořádku na místě teď mě poslali tuto fotku, výhled z terasy.
Odpovědět
[citace]dedo145 napsal:
Zizalkar muze byt hrdy,protoze prvni tri polaky byly na zizalku a protoze jsem mel na druhe udici potrata s tezsim jigem,tak posledni nahozeni do 37m hloubky dopadlo takto
Hyse Zoomy jsou super[/citace]
Moc sikovnej Dedo - Peto. Je videt ze jsi se vybrousil temer k dokonalosti. Jo Nemci (promin Janko) jsou v teto discipline ponekud slabsi. Kdyz videli co vozime za polaky letos na Linesoy, tak byli uplne hotovy. Porad chteli vedet kde jsme byli a na co jsme chytali, tak jen nevericne kroutili hlavou. Porad jsem jim rikal ze musi na melciny a na privlac, ale myslim si ze kdyz se jim uspech hned nedostavil, tak jeli zase na hloubky pilkrarit. Vozili prevazne kelirky do 40 cm. Asi 4 meli kolem 90, coz je ve 4 lidech za tyden nic moc. Je super ze jim to takto muzes vysvetlit a ukazat a ze na vlastni oci vidi ze to de, kdyz se chce. :-P:-P
Jinak jsem identifikoval, aspon myslim ze to je Ol monster v barve Watermelon red, ale mozna taky California 420 (jsou si dost podobny) a to na 40g jigu..:-D:-D . Potrata tedy spravne Brush hog_a na fotce neni videt, ale videl jsem ze mas v oblibe barvu Alabama craw....
Odpovědět
Zdarec Naki, bylo by možné...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...