dedo145 napsal:
Zizalkar muze byt hrdy,protoze prvni tri polaky byly na zizalku a protoze jsem mel na druhe udici potrata s tezsim jigem,tak posledni nahozeni do 37m hloubky dopadlo takto
Hyse Zoomy jsou super
Moc sikovnej Dedo – Peto. Je videt ze jsi se vybrousil temer k dokonalosti. Jo Nemci (promin Janko) jsou v teto discipline ponekud slabsi. Kdyz videli co vozime za polaky letos na Linesoy, tak byli uplne hotovy. Porad chteli vedet kde jsme byli a na co jsme chytali, tak jen nevericne kroutili hlavou. Porad jsem jim rikal ze musi na melciny a na privlac, ale myslim si ze kdyz se jim uspech hned nedostavil, tak jeli zase na hloubky pilkrarit. Vozili prevazne kelirky do 40 cm. Asi 4 meli kolem 90, coz je ve 4 lidech za tyden nic moc. Je super ze jim to takto muzes vysvetlit a ukazat a ze na vlastni oci vidi ze to de, kdyz se chce. :-P:-P
Jinak jsem identifikoval, aspon myslim ze to je Ol monster v barve Watermelon red, ale mozna taky California 420 (jsou si dost podobny) a to na 40g jigu..:-D:-D . Potrata tedy spravne Brush hog_a na fotce neni videt, ale videl jsem ze mas v oblibe barvu Alabama craw….