Nápověda Doporučujeme:
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1,996. až 2,010. (celkem z 2,625)
  • Autor
    Anonymní uživatel
    Neaktivní
    (3572 odpovědí)

Kurt se doskolil v ovladani GPS a potom sam najizdel na drifty

Anonymní uživatel
    Neaktivní
    (3572 odpovědí)

Ryby braly uzasne

Anonymní uživatel
    Neaktivní
    (3572 odpovědí)

Nektere zabery trhaly udice z ruky

Anonymní uživatel
    Neaktivní
    (3572 odpovědí)

Samozrejmne,ze s prvnimi ulovky se bylo nutno vyfotit

Anonymní uživatel
    Neaktivní
    (3572 odpovědí)

Byla to krasna drina.Vicekrat se podarily tri ryby naraz

Anonymní uživatel
    Neaktivní
    (3572 odpovědí)

Mezi hejnem keleru se sem tam objevi I pekny polak

Anonymní uživatel
    Neaktivní
    (3572 odpovědí)

No a mlady Jonas po te makacce cestou domu zaspal:-D:-D

Anonymní uživatel
    Neaktivní
    (3572 odpovědí)

Dalsi dve lode byly na Storflua,kde se jim darilo stejne jako nam.Fotky mi jdou mailem uz pul hodiny,takze doufam,ze nez dokourim obligatni vecerni cigaretku tak je tu budu mit

Anonymní uživatel
    Neaktivní
    (3572 odpovědí)

No to zrovna neni to prave orechove,ale pro zdokumentovani se nad tim povznesu

Anonymní uživatel
    Neaktivní
    (3572 odpovědí)

Zitra rano fuci az nejaka sedmicka,takze si pospime a pak se ma vitr uklidnovat

Tomas-HEKTOR
    Účastník
    (785 odpovědí)

Čau dědo, jaká je aktualni situace s makrelami?

Sim
    Správce
    (11325 odpovědí)

To Honzak:

Ahoj, ozvi se jak dorazíte. Už se po vás Benn scháněl, teď mě volal, kde jste. Díky.

dub
    Účastník
    (785 odpovědí)

Sim napsal:

To Honzak:

Ahoj, ozvi se jak dorazíte. Už se po vás Benn scháněl, teď mě volal, kde jste. Díky.

Tak to by mal byť poblíž aj Zok. Hodne zdaru chlapi a nech nachytajú hlavne decka. 😉

Sim
    Správce
    (11325 odpovědí)

Chlapi už jsou v pořádku na místě teď mě poslali tuto fotku, výhled z terasy.

Hyse
    Účastník
    (578 odpovědí)

dedo145 napsal:

Zizalkar muze byt hrdy,protoze prvni tri polaky byly na zizalku a protoze jsem mel na druhe udici potrata s tezsim jigem,tak posledni nahozeni do 37m hloubky dopadlo takto

Hyse Zoomy jsou super

Moc sikovnej Dedo – Peto. Je videt ze jsi se vybrousil temer k dokonalosti. Jo Nemci (promin Janko) jsou v teto discipline ponekud slabsi. Kdyz videli co vozime za polaky letos na Linesoy, tak byli uplne hotovy. Porad chteli vedet kde jsme byli a na co jsme chytali, tak jen nevericne kroutili hlavou. Porad jsem jim rikal ze musi na melciny a na privlac, ale myslim si ze kdyz se jim uspech hned nedostavil, tak jeli zase na hloubky pilkrarit. Vozili prevazne kelirky do 40 cm. Asi 4 meli kolem 90, coz je ve 4 lidech za tyden nic moc. Je super ze jim to takto muzes vysvetlit a ukazat a ze na vlastni oci vidi ze to de, kdyz se chce. :-P:-P

Jinak jsem identifikoval, aspon myslim ze to je Ol monster v barve Watermelon red, ale mozna taky California 420 (jsou si dost podobny) a to na 40g jigu..:-D:-D . Potrata tedy spravne Brush hog_a na fotce neni videt, ale videl jsem ze mas v oblibe barvu Alabama craw….

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1,996. až 2,010. (celkem z 2,625)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(182)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...