Tak chlapi,norci,kdo už má na příští rok zamluvenej Bakkan..?:-P my máme Ambasade 11.4-21.4 :-D
Tak chlapi,norci,kdo už má na příští rok zamluvenej Bakkan..?:-P my máme Ambasade 11.4-21.4 :-D
Tak videjko mne samozrejmne potesilo a ted jedeme dal.Dneska zase osmicka a vice,tak jsem se vydal s nemeckou rodinkou na chytacku ze brehu.Je to v nedalekem krasnem fjordu
Odpovědět
Voda byla sice dost studena,ale super jsem se v horkem dnu osvezil
Odpovědět
Premluvil jsem jeste jednu nemeckou posadku aby nevahali a vyjeli proti noci
Odpovědět
Na Storflua zase ani supine a protoze se kvapem stmivalo,tak jsme sjeli na polaky
Odpovědět
Bylo to vicemene uceni,protoze Kurt a jeho syn jeste nikdy nevlacili.Kdyz jsem videl jejich nastrahy,tak jsem k nim prirazil a dal jim par gumicek.Hned se dostavily prvni uspechy
Odpovědět
Zizalkar muze byt hrdy,protoze prvni tri polaky byly na zizalku a protoze jsem mel na druhe udici potrata s tezsim jigem,tak posledni nahozeni do 37m hloubky dopadlo takto:-D:-D
Hyse Zoomy jsou super
Odpovědět
Takze vecer se vydaril a pred chvilkou jsme prisli z filetarny.Zitra rano jeste nejaka petka,ale to uz nas na brehu neudrzi
Odpovědět
[citace]dedo145 napsal:
Zizalkar muze byt hrdy,protoze prvni tri polaky byly na zizalku a protoze jsem mel na druhe udici potrata s tezsim jigem,tak posledni nahozeni do 37m hloubky dopadlo takto
Hyse Zoomy jsou super[/citace]
Petře, ty jedeš, super. Zoomy patří dlouho v krabičce na TOP místo. Již je máme připraveny a teď se už dolaďují poslední barvy. Za 8 8-)
Odpovědět
Za carovneho dne s uplne klidnou vodou jsme rano vyrazili s rakouskou posadkou na Tarvu
Odpovědět
Zdarec Naki, bylo by možné...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...