Tak chlapi,norci,kdo už má na příští rok zamluvenej Bakkan..?:-P my máme Ambasade 11.4-21.4 :-D
Tak chlapi,norci,kdo už má na příští rok zamluvenej Bakkan..?:-P my máme Ambasade 11.4-21.4 :-D
Nasi mladi nemecti hoste se vratili az v pozdnich hodinach a prinesli mi lahvinku cerveneho za dobre tipy.Nachytali 17 polaku,ale fotky nedelali.Doufam,ze po pouceni od starsiho se polepsi a zitra neco dodaji.
Odpovědět
Zitra dopoledne se mi vyjet neda,protoze nekteri jeste neodevzdali lode a maji prijizdet novi hoste.Verim,ze odpoledne se na vodu dostanu abych si I ja uzil krasneho letniho dne a doufam,ze bude tak uspesny jako ten dnesni
Odpovědět
Az mi je lito,ze neni ani jedna lod na vode.Vsichni bali a tento krasny letni den zustane nevyuzity.Doufam,ze nekteri z novych hostu jeste dnes stihnout vyjet,protoze zitra ma sice teplota lamat rekordy,ale 8 m/s vitr nedava sance ani na vyjeti,natoz na chytani
Odpovědět
[citace]Sim napsal:
A co takhle mořské jehly? Chytila se nějaká?[/citace]
Zatim jsem na ne nenarazil,ale myslim,ze kazdou chvili by tu uz mely byt.Vecer asi pojedu na pohodovou vyjizdku a po dlouhe dobe sam,tak se mrknu,jesti uz se nekde nehemzi:-D:-D
Odpovědět
Bohuzel hoste prijeli az vecer,takze ubytovani a odevzdavani lodi trvalo az do 21,00 .Na vodu jsem se dostal az o pul desate a myslel jsem si,ze do tmy se opravdu budu jen kochat
Odpovědět
Zdarec Naki, bylo by možné...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...