Hasvik, NO
temperature icon -3°C
mírné sněžení
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon -7°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon -4°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Bakkan 2015

Tak chlapi,norci,kdo už má na příští rok zamluvenej Bakkan..?:-P my máme Ambasade 11.4-21.4 :-D

Odpovědět

Bylo to prijemne prekvapeni,ze hned na prvnim driftu se mi podarilo makrely najit

Ale selficka s makrelami radsi nedelejte,protoze jsem byl zaplacany od krve az po usi:-D

Okolo nas se honily bourky a vitr silil a chvilkami dosahoval 8m/s.Hustemu desti jsem se snazil vzdy vyhnout a vzdy jsem vyjizdel na kraj lokalnich bourek a tak jsme zbizka sledovali jak lijak bicuje hladinu par metru od nas

Ale I manevrovani mezi bourkami ma sve meze.Kdyz se po chvili klidnejsiho vetru zacaly spojovat tri lokalky,tak jsme to radsi otocili

Ale s vysledkem trojhodinove jizdy mezi mraky jsme mohli byt spokojeni.Ja jsem si vzal 10 makrelek na zkousku na salat a jak dobre pocitam tak na fotce jich zbylo jeste 40.Takze jsme jich ve dvojici za tech par driftu privezli pres 50.To je mooooc dobre znameni pro nove lovce.Asi s makrelami nebude problem.

Takze jak jste videli makrelari uz budou mit vystarano.Zitra bude uz slusne dopoledni pocasi do 5-ky vetru a odpoledne se uz opet zmeni na letni.Podle vseho mne cekaji dva vyjezdy.Rano se dvema starsimi nemeckymi pary a asi to bude o makrelach/ale maji elektriky,takze mozna zabrousime I na kelery/ a odpoledne s nemeckymi mladiky kteri chteji vyzkouset polaky

Dedo 145: Zde ukazuje všem správcům nebo delegátům a nebo těm lidičkám, kteří se mají starat o své klienty jak by se to mělo dělat a proto mu musím veřejně poděkovat a popřát , jemu, aby v tom vydržel a všem ostatním, aby se nad sebou zamysleli a vzali si příklad.:-|

Kuliku on má Dedo 145 jednu velkou přednost - je to pan rybář s ochotou poradit a pomoci. Také to však vyžaduje čas. Zejména pro nováčky je to výhra v loterii. Je to něco podobného, když vím, že mám hosta např. na srnce. Také si ho předem obeznám. Jak je vidět velmi rychle se na jiné lokalitě zorientoval - umí číst jak se říká vodu atd.

...musím říct, že dedu 145 jsem viděl osobně pouze jednou a to letos ve Spálově, ale musím říct, že od té doby co čtu jeho reporty, tak je mi jako člověk velmi blízký ( třeba jako Kulík, Solny,Hrůša, Míra St. a pár dalších) Doufám, že budu mít příští rok příležitost s ním nejen o rybách pokecat..

Všechna čest a klobouk dolů...

[citace]kim napsal:

Kuliku on má Dedo 145 jednu velkou přednost - je to pan rybář s ochotou poradit a pomoci. Také to však vyžaduje čas. Zejména pro nováčky je to výhra v loterii. Je to něco podobného, když vím, že mám hosta např. na srnce. Také si ho předem obeznám. Jak je vidět velmi rychle se na jiné lokalitě zorientoval - umí číst jak se říká vodu atd.[/citace]

Tvá slova mohu potvrdit. Když jsem byl poprvé v Norsku a to byl ještě na Titranu... Pomůže, poradí a nezkazí zábavu. Pro nováčka je pobyt s Dědkem na lodi dobrou školou.

To all: Diky za slova uznani,potesi a zavazuji.Ale ja si nemyslim,ze bych delal neco vyjimecneho a proste mne prace bavi.Tak jak mne bavila pri jinych zamestnanich v mem zivote.

Nadhera a jeste jednou nadhera.Krasny letni den,ktery byl u mnohych umocneny tim,ze byl v teto sezone posledni.Mimo jedne party mladych Nemcu mi dnes vsichni konci a zitra odjizdeji domu.Poseidon jim vsak venoval na rozloucenou nadherne pocasi a klidnou,ale aktivni vodu

Karinka ani tak nemusela natahovat ruky,protoze jeji dorsik byl super.

88 cm v podani slabsiho pohlavi uz stoji za to

nadherna fotka!! :-)

ta ryba taky, ale myslim to more .. ;-)

Jeji manzel ji vsak o 3 cm predbehl a to mu nemohla zapomenout,tak fotka je jaka je

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!