Tak chlapi,norci,kdo už má na příští rok zamluvenej Bakkan..?:-P my máme Ambasade 11.4-21.4 :-D
Tak chlapi,norci,kdo už má na příští rok zamluvenej Bakkan..?:-P my máme Ambasade 11.4-21.4 :-D
Už se těšíme na společné výlety na ryby. Začni si pomalu začni sepisovat, co potřebuješ přivést.
Odpovědět
Krasny ryby i reportaze, to se pozna profik :-). Hluboce se klanim a smekam :-)
Odpovědět
[citace]Sim napsal:
Už se těšíme na společné výlety na ryby. Začni si pomalu začni sepisovat, co potřebuješ přivést. [/citace]
Hlavne nic k jidlu.Jeste jsem ani nespotreboval to co jsem si privezl a ryby mi zacinaji chutnat cim dal vice.Nachystam na uvitanou super salat z keleru.
Hlavne ten opraveny Kaigen,protoze uz mne boli ruky:-D:-D
Odpovědět
Dnes rozfoukany a misty uprseny den s nekolika bourkami,kde litaly hromy a blesky.Nezavisle na sobe jsme s Bennem zacali zkulturnovat prostredi.On v kempu.....
Odpovědět
Ti co vyjeli na vodu se pri prvnich poryvech vetru vratili a na vode vydrzela jen ta nejvytrvalejsi a nejodvaznejsi posadka
Odpovědět
Jeste jedna dokumentacni,ktera ukazuje,ze mozna nekdo z vas uz mel tohoto metraka na udici v minule sezone
Odpovědět
Zitra zase promenlive pocasi se silnym vetrem,takze opet jen pro silne povahy.
Odpovědět
Ahoj prověř, jestli by tam mohl přijet karavan 2 lidi, nástup 21.8.-28.8. A co by za to Benn chtěl. 1x plast loď a chtěli by se napíchnout na elektřinu.
Díky
Odpovědět
[citace]Sim napsal:
Ahoj prověř, jestli by tam mohl přijet karavan 2 lidi, nástup 21.8.-28.8. A co by za to Benn chtěl. 1x plast loď a chtěli by se napíchnout na elektřinu.
Díky [/citace]
Je to mozne,lod pro neubytovane stoji 450 NOK/den a nejaky drobny poplatek za elektrinu dohodneme.
Odpovědět
Predpoved na dnesek celkem vysla,takze nikdo cely den nevyjel.Cekali jsme do vecera,jestli se to prece jen trochu umoudri.Cekani jsem si zkratil inspekci vsech domecku a protoze vsichni byli doma,tak jsme spolecne hledali nedostatky ve vybaveni.Doplnil jsem chybejici smetaky a pribory,vymenil temer vsechny panve a narazil jsem na zajimave konstrukcni reseni susaku na pradlo:-D:-D
Odpovědět
Nemecke zenicky ocenili moji snahu nejakym sladkym likerem,jehoz slozeni mi je naprosto nezname:-x
Odpovědět
Conny a Karin byly prijemne prekvapeny,kdyz vsechny jejich vyhrady a chyby,ktere mi vypsaly, jsem s Bennovou pomoci odstranil behem hodinky
Odpovědět
Vecer se na pulhodinky vitr zklidnil,tak jsem se dvema nemeckymi a jednou litevskou posadkou padil do pristavu.Chteli jsme aspon na chvilku vyjet na makrelky.More vsak bylo znacne rozhoupane,tak nemecti lovci to hned u majacku vzdali.Ja jsem tu jeste na makrelach nebyl a tak jsem si vytipoval misto kde by se mely makrely vyskytovat a s litevcem jsme se probojovavali vlnami k nemu.Na prvni nahozeni se naveseli na muchy mali keleri,ale pri druhem nahozeni se snura roztrasla klasickym utokem makrel
Odpovědět
Zdarec Naki, bylo by možné...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...