Hasvik, NO
temperature icon -3°C
skoro jasno
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon -9°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon -3°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Bakkan 2015

Tak chlapi,norci,kdo už má na příští rok zamluvenej Bakkan..?:-P my máme Ambasade 11.4-21.4 :-D

Odpovědět

Už se těšíme na společné výlety na ryby. Začni si pomalu začni sepisovat, co potřebuješ přivést.

Krasny ryby i reportaze, to se pozna profik :-). Hluboce se klanim a smekam :-)

[citace]Sim napsal:

Už se těšíme na společné výlety na ryby. Začni si pomalu začni sepisovat, co potřebuješ přivést. [/citace]

Hlavne nic k jidlu.Jeste jsem ani nespotreboval to co jsem si privezl a ryby mi zacinaji chutnat cim dal vice.Nachystam na uvitanou super salat z keleru.

Hlavne ten opraveny Kaigen,protoze uz mne boli ruky:-D:-D

Dnes rozfoukany a misty uprseny den s nekolika bourkami,kde litaly hromy a blesky.Nezavisle na sobe jsme s Bennem zacali zkulturnovat prostredi.On v kempu.....

....a ja v pristavu

Ti co vyjeli na vodu se pri prvnich poryvech vetru vratili a na vode vydrzela jen ta nejvytrvalejsi a nejodvaznejsi posadka

Jeste jedna dokumentacni,ktera ukazuje,ze mozna nekdo z vas uz mel tohoto metraka na udici v minule sezone

Zitra zase promenlive pocasi se silnym vetrem,takze opet jen pro silne povahy.

Tak to vypadá, že se chytá pouze na Bakkanu...:)

Ahoj prověř, jestli by tam mohl přijet karavan 2 lidi, nástup 21.8.-28.8. A co by za to Benn chtěl. 1x plast loď a chtěli by se napíchnout na elektřinu.

Díky

[citace]Sim napsal:

Ahoj prověř, jestli by tam mohl přijet karavan 2 lidi, nástup 21.8.-28.8. A co by za to Benn chtěl. 1x plast loď a chtěli by se napíchnout na elektřinu.

Díky [/citace]

Je to mozne,lod pro neubytovane stoji 450 NOK/den a nejaky drobny poplatek za elektrinu dohodneme.

Predpoved na dnesek celkem vysla,takze nikdo cely den nevyjel.Cekali jsme do vecera,jestli se to prece jen trochu umoudri.Cekani jsem si zkratil inspekci vsech domecku a protoze vsichni byli doma,tak jsme spolecne hledali nedostatky ve vybaveni.Doplnil jsem chybejici smetaky a pribory,vymenil temer vsechny panve a narazil jsem na zajimave konstrukcni reseni susaku na pradlo:-D:-D

Nemecke zenicky ocenili moji snahu nejakym sladkym likerem,jehoz slozeni mi je naprosto nezname:-x

Conny a Karin byly prijemne prekvapeny,kdyz vsechny jejich vyhrady a chyby,ktere mi vypsaly, jsem s Bennovou pomoci odstranil behem hodinky

Vecer se na pulhodinky vitr zklidnil,tak jsem se dvema nemeckymi a jednou litevskou posadkou padil do pristavu.Chteli jsme aspon na chvilku vyjet na makrelky.More vsak bylo znacne rozhoupane,tak nemecti lovci to hned u majacku vzdali.Ja jsem tu jeste na makrelach nebyl a tak jsem si vytipoval misto kde by se mely makrely vyskytovat a s litevcem jsme se probojovavali vlnami k nemu.Na prvni nahozeni se naveseli na muchy mali keleri,ale pri druhem nahozeni se snura roztrasla klasickym utokem makrel

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!