Tak chlapi,norci,kdo už má na příští rok zamluvenej Bakkan..?:-P my máme Ambasade 11.4-21.4 :-D
Tak chlapi,norci,kdo už má na příští rok zamluvenej Bakkan..?:-P my máme Ambasade 11.4-21.4 :-D
Ranni voda vypadala jak zamrznuty Bajkal.Vyjizdeli jsme do uplneho klidu,coz mne vzdycky irituje
Odpovědět
Na druhy drift v pomalu se posouvajicim odlivu se v 90m ukazalo hejno polaku
Odpovědět
[citace]dedo145 napsal:
Ja jsem vsadil na 400g Roybait a presto jeste dvakrat mi jej keleri vzali.Ale po prvni 95ce prisla tato 110 ka[/citace]dedo Tvůj postoj je gladiátorský paráda
Odpovědět
Ale ve tretim driftu/a teda ty drifty trvaly poradne dlouho/uz to konecne prislo
Odpovědět
Po prikladu meho litevskeho spolujezdce se rozchytali I nemecti sousedi
Odpovědět
Ja jsem si na obvyklem miste neodpustil trochu natahnout drift a chytit si aspon jednoho okounika
Odpovědět
Nemci s plnymi bednami uz chteli jet domu a me se podarilo jeste Aidase ukecat na jeden drift v 50m hloubce kde jsem opet nasadil Roybaita.Kolem nas plavalo hejno svinuch a tak jsem cekal jak to dopadne
Odpovědět
Zacalo sice trochu pofukovat,ale drift se prakticky nezrychlil.Tech 300m ktere jsem chtel projet bylo nekonecne dlouhych.Ale tesne pod hranou,ktera vystupovala az do 4m jsem mel lehky zaber a po asi dvou vterinach mi udice v ruce ztezkla.Byla z toho tato zaverecna 110 ka.
Odpovědět
Skoda,ze jsme museli koncit,ale bali jsme se I o kvalitu masa,protoze teplota vzduchu byla okolo 19 stupnu.Dostal jsem od ucastniku zajezdu pozvani na barbeque takze radsi posilam report v techto casnejsich hodinach
Odpovědět
[citace]dedo145 napsal:
Zacalo sice trochu pofukovat,ale drift se prakticky nezrychlil.Tech 300m ktere jsem chtel projet bylo nekonecne dlouhych.Ale tesne pod hranou,ktera vystupovala az do 4m jsem mel lehky zaber a po asi dvou vterinach mi udice v ruce ztezkla.Byla z toho tato zaverecna 110 ka.
[/citace]
Chlape, nádhera.8-)
Odpovědět
Zdarec Naki, bylo by možné...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...