Tak chlapi,norci,kdo už má na příští rok zamluvenej Bakkan..?:-P my máme Ambasade 11.4-21.4 :-D
Tak chlapi,norci,kdo už má na příští rok zamluvenej Bakkan..?:-P my máme Ambasade 11.4-21.4 :-D
Jako posledni se vratili Mirkove a protoze neberou male ryby,tak dovezli jen peknou tresku a....
Odpovědět
Nemci byli na Storflua a znechucene se odtud vratili s tim,ze zase na Asenleiy jezdi velka rybarska lod a sypala okolo nich site.Je to nezvykle aby tak velke rybarska lode brousili tak blizko u pobrezi,ale uz jsem to zazil I na Hitre I na Titranu.Doufam,ze nam neznici populaci velkych keleru,jako to bylo pred 3 lety na Froyi.Ale tam jezdilo tech lodi 5 a temer cely mesic.
Zitra jeste fajn pocasi a Zlinaci si chteji vyzkouset vlaceni.Takze zitra bude skoleni a pak prakticky vycvik:-D:-D
Odpovědět
[citace]dedo145 napsal:
....trosku pro Bakkan nezvykly ulovek[/citace] :-P no vida,konečně zase kočičák..8-)8-)
Odpovědět
Skoleni probehlo,ale s vycvikem to bylo tezke.Nulovy drift a absolutni pasivita ryb nedovolily vyzkouset teorii v praxi.Nebrali ani dorsaci a na osvedcenych mistech bylo uplne prazdno.Az k poledni zacaly sporadicke zabery.
Odpovědět
To uz zacinal pofukovat mirny vetrik,ktery byl predzvesti fronty,ktera se na nas valila.Rekli jsme si,ze I zitra je den a do pristavu jsme to stihli snad minutu pred zacatkem husteho deste.
Odpovědět
Dnes byl asi nejslabsi den teto sezony,protoze vsichni prijizdeli a nevericne kroutili hlavami,ze co se to od vcerejska zmenilo.Aktivita ryb byla uplne minimalni jak na melcinach,tak na hranach ci hloubkach.
Snad se to zitra zmeni.
Odpovědět
Dnes jsem si dal udrzbarsky den.Kontrola volnych lodi,znovunastaveni echolotu po nekterych moudrych ,hlavne nemeckych,klientech,kteri se radi zapinaji na sladkou vodu a kompletni cleaning mrazaku a susaren.
Na vode jsou jen tri lode a ostatni se chystaji na folklorni festival do Lysoysundu.Mozna se tam taky odpoledne mrknu a podivame se na krasne tradicni norske kroje.
Odpovědět
Nezapomeň si doma foťák, ty kroje a celou slávu nafoť. Budou tam i historické lodě.
Odpovědět
Bohuzel pruvod a oficiality jsem zmeskal,ale Sim to uz ukazal.Ja jsem prijel na festival az po ctvrte hodine a uz tam bylo pomerne klidne.Nejvice mne zaujalo molo plne veteranu
Odpovědět
Prosel jsem se po nekterych lodich a dychnuly na mne stare casy.Tato lod jezdila od roku 1900 do r.1930 ve Spanelsku
Odpovědět