Hasvik, NO
temperature icon -6°C
sněžení
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon 3°C
oblačno
Bergen, NO
temperature icon 5°C
skoro jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Bakkan 2015

Tak chlapi,norci,kdo už má na příští rok zamluvenej Bakkan..?:-P my máme Ambasade 11.4-21.4 :-D

Odpovědět

Zlin zase nestihal nosit bedny z lode

A toto je posledni foto. Nejak se mi ty dny prodluzuji a uz citim deficit spanku.Nikomu nic zleho nepreju,ale takove dva dny se silnym vetrem bych ocenil:-D

Dnes vyjezd na polaky a dorse na Asenleiu.Rano moc nebraly,ale po poledni super rybarina a ja jsem nachytal cca 80kg dorsu a polaku od 60 d0 80 cm.Nemci nachytali dve bedny a moji dalsi spolujezdci z Bratislavy taky dve bedny,Bohuzel s moji outdorove kamery se foceni nedari a vsechno je rozmazane,takze dnes jenom slovem.

zitra bude jeste sjizdne pocasi,tak vezmu nove ceske lovce na vlacku.Doufam,ze maji fotak a nejake obrazky z nich dostanuj

Posádka hlásí bezpečné "doplutí" k domovům... Cestou se mi podařilo něco malého "ukuchtit", tak snad to aspoň z části vyjádří poděkování, který si, milý DEDO, zasloužíš MAXIMÁLNÍ.

Takže 3x Díky za ten čas a zase někdy.. 8-)

https://www.youtube.com/watch?v=O6dIBzNyCi8&feature=youtu.be

To mikefo: Krásné poděkování a Petr je jeden z těch co si to určitě zaslouží.

dedo145, pošli číslo účtu, vyhlašuji sbírku na tvůj nový foťák!

TY a tvoje reportáže si to prostě zaslouží! kdyby každej co hltá tvoje příspěvky poslal desetikačku, tak máš na novej a všichni budem šťastni :-D

[citace]fotomen napsal:

dedo145, pošli číslo účtu, vyhlašuji sbírku na tvůj nový foťák!

TY a tvoje reportáže si to prostě zaslouží! kdyby každej co hltá tvoje příspěvky poslal desetikačku, tak máš na novej a všichni budem šťastni [/citace]

Dobry napad souhlasim!!!!

Myslím, že není třeba. Za 14dní jsem tam i s novým foťákem. Ale díky za nápad! 8-)

Dody má ale velkou spotřebu foťáků, obzvláště jeho kurzy plavání málokterý z nich přežije :)

[citace]Sim napsal:

Myslím, že není třeba. Za 14dní jsem tam i s novým foťákem. Ale díky za nápad! [/citace]

Napady jsou super,ale dnes mi Benn prinesl novy Cannon, ktery uz je naladeny a nabijim jej na zitrejsi vyjezd.Je videt,ze zajem o sireni informaci je velky,protoze I nasi soucasni klienti si vsimli,ze nefotim a zacali sami aktivneji zaznamenavat vysledky sveho snazeni.

Dekuji vsem za rady a za dobre napady:-D:-D

Takze od zitrka jedeme dal a dnesek a vcerejsek davam dohromady z dodanych materialu

[citace]Dorsak napsal:

Dody má ale velkou spotřebu foťáků, obzvláště jeho kurzy plavání málokterý z nich přežije :)[/citace]

To je fakt,Na Titranu jsem odepsal tri vlastni fotaky a dva telefony.Tu je vsak pristup firmy uplne jiny a behem dvou dni je vse vyreseno.

Zacneme se zlinskymi borci,kteri si s Bennovou pomoci hrave poradili s uchazejici pneumatikou.

Jak jsou sikovni pri oprave auta,tak jsou sikovni I na vode

Mirkove zacali prvnim polakem,ktery dostal svobodu

A za dobry skutek prisla zaslouzena odmena

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Dnes vyrazil nás delegát a průvodce...
Když už jsme u této výroby...
Chtěl bych poděkovat Tomovi Nakládalovi za...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!