Nápověda Doporučujeme:
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1,801. až 1,815. (celkem z 2,625)
  • Autor
    Anonymní uživatel
    Neaktivní
    (3572 odpovědí)

Tak uvod mam za sebou a ted rychle na ryby.Jak jsem predeslal vcera,tak mi dnes najel plny kemp a prace bylo/a je/ az nad hlavu.Presto se mi podarilo vyjet a tu je rychly report.

Misto hlasene 2-3-ky od rana foukala svezi 5-6-ka.Protoze nasi chlapi jezdili a hlavne chytali jenom dva cele a jeden polovicni den.tak jsme se posnazili doplnit bedny kelerama

Anonymní uživatel
    Neaktivní
    (3572 odpovědí)

Dopoledne jsme moc uspesni nebyli,ale odpoledni lov byl pohodovy

Anonymní uživatel
    Neaktivní
    (3572 odpovědí)
    Anonymní uživatel
    Neaktivní
    (3572 odpovědí)

Ostatni az zitra,protoze uz nevidim ani na obrazovku

Anonymní uživatel
    Neaktivní
    (3572 odpovědí)

A kdyz se dari tak se dari

Anonymní uživatel
    Neaktivní
    (3572 odpovědí)

Proste rozlouceni s morem bylo jaksepatri vyzivne

Anonymní uživatel
    Neaktivní
    (3572 odpovědí)

A kdyz se k nasemu snazeni pridala I druha lod,tak nevim,jestli jsme to s tim doplnovanim beden nejak neprehnali.Snad se jim to vsechno vejde.Za par minut uz chlapi odjizdeji,tak jim preju stasnou cestu a zase nekdy ahooooooj

Anonymní uživatel
    Neaktivní
    (3572 odpovědí)

Letim ted do pristavu,protoze za 15 min vyjizdim se ctyrmi lodemi novych zakazniku .Kdyz videli nase vcerejsi ulovky,tak jsem jim musel slibit dnesni vyjezd a doufam,ze rybky budou I rano pri chuti

kim
    Účastník
    (1879 odpovědí)

Ten dedo 145 umí lovit snad I v kaluži při silnici. Jde štěstí naproti a tak to má být. Úročí dloholeté zkušenosti. Prostě, když se delegát povede není co řešit.

jirka50
    Účastník
    (229 odpovědí)

dedo145 napsal:

Letim ted do pristavu,protoze za 15 min vyjizdim se ctyrmi lodemi novych zakazniku .Kdyz videli nase vcerejsi ulovky,tak jsem jim musel slibit dnesni vyjezd a doufam,ze rybky budou I rano pri chuti

Ahoj Dedo smekám svoji čepičku protože jsi zkrátka kus který se musí vymyslet jak foto tak komentář zkrátka paráda.Už se na Tebe těším a doufám že hymna zazní v plné síle drž se čau

Anonymní uživatel
    Neaktivní
    (3572 odpovědí)

Vyjezd OK,Voda paradni,drift 1,3 m/s,ale kameru misto fotaku jeste neumim pouzivat

Anonymní uživatel
    Neaktivní
    (3572 odpovědí)

Vetsina dobrych fotek byla rozmazanych a tak davam jen to co se da rozeznat

Anonymní uživatel
    Neaktivní
    (3572 odpovědí)

Jel jsem dnes s nemeckou posadkou a dvema lodemi chlapcu od Zlina.Dnes se jednalo jen o Kelery.Vsichni chteli navstivit vyhlasene misto.Storflua opet nezklamala

Anonymní uživatel
    Neaktivní
    (3572 odpovědí)

Ryby nebyly az tak aktivni,ale v kazdem driftu jsme aspon jednu ci dve chytili

Anonymní uživatel
    Neaktivní
    (3572 odpovědí)

To nejlepsi co jsem nafotil nevyslo.Ale jeste neco v zaloze zustalo .Nasi Bratislavaci trefili makrelky

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1,801. až 1,815. (celkem z 2,625)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(180)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...