Tak chlapi,norci,kdo už má na příští rok zamluvenej Bakkan..?:-P my máme Ambasade 11.4-21.4 :-D
Tak chlapi,norci,kdo už má na příští rok zamluvenej Bakkan..?:-P my máme Ambasade 11.4-21.4 :-D
Tak uvod mam za sebou a ted rychle na ryby.Jak jsem predeslal vcera,tak mi dnes najel plny kemp a prace bylo/a je/ az nad hlavu.Presto se mi podarilo vyjet a tu je rychly report.
Misto hlasene 2-3-ky od rana foukala svezi 5-6-ka.Protoze nasi chlapi jezdili a hlavne chytali jenom dva cele a jeden polovicni den.tak jsme se posnazili doplnit bedny kelerama
Odpovědět
A kdyz se k nasemu snazeni pridala I druha lod,tak nevim,jestli jsme to s tim doplnovanim beden nejak neprehnali.Snad se jim to vsechno vejde.Za par minut uz chlapi odjizdeji,tak jim preju stasnou cestu a zase nekdy ahooooooj
Odpovědět
Letim ted do pristavu,protoze za 15 min vyjizdim se ctyrmi lodemi novych zakazniku .Kdyz videli nase vcerejsi ulovky,tak jsem jim musel slibit dnesni vyjezd a doufam,ze rybky budou I rano pri chuti
Odpovědět
Ten dedo 145 umí lovit snad I v kaluži při silnici. Jde štěstí naproti a tak to má být. Úročí dloholeté zkušenosti. Prostě, když se delegát povede není co řešit.
Odpovědět
[citace]dedo145 napsal:
Letim ted do pristavu,protoze za 15 min vyjizdim se ctyrmi lodemi novych zakazniku .Kdyz videli nase vcerejsi ulovky,tak jsem jim musel slibit dnesni vyjezd a doufam,ze rybky budou I rano pri chuti[/citace] Ahoj Dedo smekám svoji čepičku protože jsi zkrátka kus který se musí vymyslet jak foto tak komentář zkrátka paráda.Už se na Tebe těším a doufám že hymna zazní v plné síle drž se čau
Odpovědět
Vyjezd OK,Voda paradni,drift 1,3 m/s,ale kameru misto fotaku jeste neumim pouzivat
Odpovědět
Vetsina dobrych fotek byla rozmazanych a tak davam jen to co se da rozeznat
Odpovědět
Jel jsem dnes s nemeckou posadkou a dvema lodemi chlapcu od Zlina.Dnes se jednalo jen o Kelery.Vsichni chteli navstivit vyhlasene misto.Storflua opet nezklamala
Odpovědět
Ryby nebyly az tak aktivni,ale v kazdem driftu jsme aspon jednu ci dve chytili
Odpovědět
To nejlepsi co jsem nafotil nevyslo.Ale jeste neco v zaloze zustalo .Nasi Bratislavaci trefili makrelky
Odpovědět