Hasvik, NO
temperature icon 11°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 13°C
déšť
Oslo, NO
temperature icon 21°C
jasno
Bergen, NO
temperature icon 12°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 32°C
oblačno

Bakkan 2015

Tak chlapi,norci,kdo už má na příští rok zamluvenej Bakkan..?:-P my máme Ambasade 11.4-21.4 :-D

Odpovědět

:-|a že vyjel za tím doršíkem až na hladinu.! To se tak často nestává..co??:-|;-)

Podle planu jsme dnes vyjeli do svezi sestky.A nebyl to jen vylet do fjordu,ale probojovali jsme se kratkymi vetrnymi vlnami az na Storflua.Keleri jako naschval jezdili az v hloubkach pod 120m a nez jsme tam dostali 750g pilkry,bylo z civky 200m pryc

Ale byli tam a to bylo hlavni.

Ja jsem mel prvni zaber,ale diky pokazenemu radici na multaku jsem o rybu prisel.Misa vsak svou zdolal brilantne .

V druhem driftu to bylo presne tak jako v prvnim

Misa byl dnes jednoznacnym vitezem co se tykalo poctu ulovenych ryb

Jamal s rucnim multakem bojoval statecne.Ma zajimavy teplomerovy zpusob zdolavani ryb

Skore sice snizil,ale ve vedeni zustaval Misa

Nejvetsi rybu vsak chytil Jamal az v poslednim driftu asi na 50m hloubce

Ale taky nemensi:-D

Protoze se okolo nas honily lokalni bourky a vitr chvilemi dosahoval cca 8m/s tak jsme po dvou driftech vzdali I vlaceni,protoze na melcinach se zdvihaly neprijemne vlny

Ze ctyr lodi,ktere byly se mnou nachytaly ,jenom dve.Nase a Ruska posadka.Nasi druhe lodi a Nemcum se nedarilo.Pred prichazejici bourkou jsme vcas ujeli do bezpeci pristavu.

Aspon jsme vyzkouseli chytani v silnem vetru a zitra se bude vyjezd organizovat snadneji.Vsichni si to omakli a prekonali neprizen pocasi hrdinsky

Nevim,jestli tohle neni posledni obrazkova reportaz,protoze ve vetrnych vlnach nam nastrikalo do lode hodne vody a nejak se dostala i k memu fotaku a zatim je nefunkcni.Ale budu doufat,ze po poradnem vysuseni si da rict a pojede.

Se smutkem vam oznamuji,ze mi odesel na vecnost muj kazdodenni spolecnik Olympus.Byl to dobry a spolehlivy spolecnik,ktery vsak nedolal morske vode .Budu se snazit zatim aspon sesbirat fotky od klientu a zpravodajstvi pojede dal minimalne verbalne.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.