Hasvik, NO
temperature icon 11°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 13°C
déšť
Oslo, NO
temperature icon 21°C
jasno
Bergen, NO
temperature icon 12°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 32°C
oblačno

Bakkan 2015

Tak chlapi,norci,kdo už má na příští rok zamluvenej Bakkan..?:-P my máme Ambasade 11.4-21.4 :-D

Odpovědět

Protoze se uz blizil vecer,tak jsem zavelel k ustupu.Cestou jsme jeste zastavili na plotne pred Asenlei,kde jsem nedavno chytil metrovku.A vyplatilo se.Michaelovi zabral tento krasny dorsak.Boj s vlacakem byl dlouhy,ale vitezny.

Na to,ze ryby byly minimalne aktivni a museli jsme je dlouho hledat a lakat na vsemozne nastrahy,tak lov dopadnul vcelku dobre.Tri bedny polaku a dorsu a za nami nadherny letni den s krasnymi zazitky.Nejvetsi dors mel 104cm a pollak 84cm

Píšu dedovi 145 opět jedničku. Ty fotky "hladového" a útočícího ostrouna by se mohli umístit do kalendáře. Ale já bych je např. rád ve velkém formatu viděl jako dekoraci na stánku Zerpa v Letňanech na výstavě, nebo na podzimním srazu v Praze. Mára by to určitě zařídil.

To Kim No s tim kalendarem to fakt neni spatny napad:-D:-D

Dedo 145. Našla by se fotka jak vypadal ten zřejmě okousaný dorš. Přece jen ostrouni mají odlišný chrup (zuby) od jiných žraloků.

Krásná práce, včera jsme jich viděli mraky.

pan KostalDědečku,moc krásné fotky.Nádherný útok predátora.Škoda jen,že nemáš video.To by byl zážitek.Přeji hodně další super úlovků.Drž se!:-):-D

[citace]pan-Kostal napsal:

pan KostalDědečku,moc krásné fotky.Nádherný útok predátora.Škoda jen,že nemáš video.To by byl zážitek.Přeji hodně další super úlovků.Drž se![/citace]

Video snad bude.Jen se k nemu musim dopracovat.A jinak te zdravim stary vlku.

[citace]kim napsal:

Dedo 145. Našla by se fotka jak vypadal ten zřejmě okousaný dorš. Přece jen ostrouni mají odlišný chrup (zuby) od jiných žraloků. [/citace]

Jedina fotku kterou jsem nasel dokazuje,ze utoky na hlavu a telo jen predchazely skutecnemu duvodu .Dorse jsme vytahli bez bricha a vnitrnosti

[citace]pan-Kostal napsal:

pan KostalDědečku,moc krásné fotky.Nádherný útok predátora.Škoda jen,že nemáš video.To by byl zážitek.Přeji hodně další super úlovků.Drž se![/citace]

Toz zkusime to video:-D

[yt=AJU1SYh32Ik&feature=yt]AJU1SYh32Ik&feature[/yt]

Bohuzel jen toto se dochovalo.

Zitra nam taky neslibuji nejak dobre pocasi.Dohodli jsme se vsak,ze prekoname pomyslnou hranici 6m/s a vyjedeme .Drzte palce aby se nam to nezhorsilo.Dorsak na Sule jezdi v jedenastce,tak proc by jsme meli byt horsi.

[citace]dedo145 napsal:

Bohuzel jen toto se dochovalo.[/citace]

To dedo145 : Nevadí. I tak je to na Pulitzerovu cenu !!!!

[citace]dedo145 napsal:

Bohuzel jen toto se dochovalo.[/citace]

Hezké a zajímavé video.Ale když Ti ten ostroun dorše vykuchal,tak Ti ho mohl rovnou vyfiletovat a měl bys to bez práce.:-)

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.