Tak chlapi,norci,kdo už má na příští rok zamluvenej Bakkan..?:-P my máme Ambasade 11.4-21.4 :-D
Tak chlapi,norci,kdo už má na příští rok zamluvenej Bakkan..?:-P my máme Ambasade 11.4-21.4 :-D
[citace]Dorsak napsal:
To Dody: Podle zachumlaného obleku a mraky na pozadí Tve Selfííí předpokládám, že Jadran vzal za své?[/citace]
Jojo dnes byla prutrz mracen a kapky byly jak ty krepelci vajicka :-D
Odpovědět
Ahoj dedo tú kameru používaš ako čelovku ? Ved už daj nejaké video.:-P
Odpovědět
[citace]Marecek napsal:
Ahoj dedo tú kameru používaš ako čelovku ? Ved už daj nejaké video.[/ci tace]Marečku měl bys vědět že dědo použije čelovku jak potřebuje je to všeuměl ,to známe dědo jen tak dál
Odpovědět
[citace]Marecek napsal:
Ahoj dedo tú kameru používaš ako čelovku ? Ved už daj nejaké video.[/citace]
Marecku nieco natocene mam,ale asi az doma/iba neviem kedy/ sa povenujem strihaniu a uprave.RAno o druhej som se vratil z vyuky pilkrovania a o siedmej som vstaval a isiel ako guide so Svedmi.
Ale uz ani nenakrucam,lebo fotky sa zpracovavaju rychlejsie.
Pozdravuj cele Surovce a aj tu ..... seredsku.Uz sa na vas tesim.Dnes to bude PEKNA SILA:-D:-D
Odpovědět
Moji predvcerejsi spolujezdci se dnes vratili na misto cinu a privezli plne tri bedny keleru okolo 90cm.Vysledkem toho bylo,ze mne pozadali abych zavolal Bennovi a konci o den drive,protoze vsechny bedny uz maji plne.
Odpovědět
Ja jsem dnes vyjel s druhou partou Svedu ze sousedni chaty od Arida.Jeli jsme na opacnou stranu za Vaeret,kde na hrane do 250m jsme v malych hloubkach okolo 50m nasli taky hejno keleru.
Odpovědět
Ke zmene mista prislo potom co jsem zjistil,ze disponuji jen 250g pilkry a malymi paprikami.Takze na Storflua by si asi moc ve velkych hloubkach nezachytali.Ale je videt,ze zdejsi vody poskytuji moznosti I mene vybavenym rybarum
Odpovědět
Hned pri prvnich zaberech jim keleri dotrhali sedesatky silony na navazcich,takze se mne ptali jestli se da chytat jen na pilkry.Vrele jsem jim to doporucil a to bylo jejich velke stesti,protoze dalsi zaber na 40m byla tato 112 ka
Odpovědět
Ja jsem se masakru neucastnil a jezdil jsem uplne mimo idealniho driftu aby si to uzivali a abych se nenudil,tak jsem vytahnul dar od pritele Roybaita a na 150m hloubce se mi ve 40m nahle zastavil
Odpovědět
At jsem delal co jsem delal,tak jsem se s rybou do objektivu s pouzitim samospouste proste nevesel:-D
Odpovědět
Hodiny uz chlapcum odtikavaly posledni minuty spolecneho lovu a pak prisel zaber,ktery nas vsechny postavil na nohy.Cekali jsme rekordniho kelera
Odpovědět
Po chvilce boje a za napjatych pohledu vsech zucastnenych se vsak k lodi vyvalilo bile bricho
Odpovědět
A to byla ta tresnicka na dortu.Takze dnes mimo plne lode keleru a dorsu prisel na zaver tento 97 cm haliboutek
Odpovědět
Zitra nas pocasi bude trosku zlobit,ale pojedeme rano se tremi lodemi zkusit zopakovat dnesni vykon.Doufam,ze I tato mala rybarka dostane svou prvni velkou rybu
Odpovědět
Zdarec Naki, bylo by možné...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...