Hasvik, NO
temperature icon -3°C
jasno
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon -7°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon -4°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Bakkan 2015

Tak chlapi,norci,kdo už má na příští rok zamluvenej Bakkan..?:-P my máme Ambasade 11.4-21.4 :-D

Odpovědět

[citace]Dorsak napsal:

To Dody: Podle zachumlaného obleku a mraky na pozadí Tve Selfííí předpokládám, že Jadran vzal za své?[/citace]

Jojo dnes byla prutrz mracen a kapky byly jak ty krepelci vajicka :-D

Ahoj dedo tú kameru používaš ako čelovku ? Ved už daj nejaké video.:-P

[citace]Marecek napsal:

Ahoj dedo tú kameru používaš ako čelovku ? Ved už daj nejaké video.[/ci tace]Marečku měl bys vědět že dědo použije čelovku jak potřebuje je to všeuměl ,to známe dědo jen tak dál

[citace]Marecek napsal:

Ahoj dedo tú kameru používaš ako čelovku ? Ved už daj nejaké video.[/citace]

Marecku nieco natocene mam,ale asi az doma/iba neviem kedy/ sa povenujem strihaniu a uprave.RAno o druhej som se vratil z vyuky pilkrovania a o siedmej som vstaval a isiel ako guide so Svedmi.

Ale uz ani nenakrucam,lebo fotky sa zpracovavaju rychlejsie.

Pozdravuj cele Surovce a aj tu ..... seredsku.Uz sa na vas tesim.Dnes to bude PEKNA SILA:-D:-D

Moji predvcerejsi spolujezdci se dnes vratili na misto cinu a privezli plne tri bedny keleru okolo 90cm.Vysledkem toho bylo,ze mne pozadali abych zavolal Bennovi a konci o den drive,protoze vsechny bedny uz maji plne.

Ja jsem dnes vyjel s druhou partou Svedu ze sousedni chaty od Arida.Jeli jsme na opacnou stranu za Vaeret,kde na hrane do 250m jsme v malych hloubkach okolo 50m nasli taky hejno keleru.

Ke zmene mista prislo potom co jsem zjistil,ze disponuji jen 250g pilkry a malymi paprikami.Takze na Storflua by si asi moc ve velkych hloubkach nezachytali.Ale je videt,ze zdejsi vody poskytuji moznosti I mene vybavenym rybarum

Hned pri prvnich zaberech jim keleri dotrhali sedesatky silony na navazcich,takze se mne ptali jestli se da chytat jen na pilkry.Vrele jsem jim to doporucil a to bylo jejich velke stesti,protoze dalsi zaber na 40m byla tato 112 ka

Ja jsem se masakru neucastnil a jezdil jsem uplne mimo idealniho driftu aby si to uzivali a abych se nenudil,tak jsem vytahnul dar od pritele Roybaita a na 150m hloubce se mi ve 40m nahle zastavil

Byla z toho pekna 108-ka

At jsem delal co jsem delal,tak jsem se s rybou do objektivu s pouzitim samospouste proste nevesel:-D

Hodiny uz chlapcum odtikavaly posledni minuty spolecneho lovu a pak prisel zaber,ktery nas vsechny postavil na nohy.Cekali jsme rekordniho kelera

Po chvilce boje a za napjatych pohledu vsech zucastnenych se vsak k lodi vyvalilo bile bricho

A to byla ta tresnicka na dortu.Takze dnes mimo plne lode keleru a dorsu prisel na zaver tento 97 cm haliboutek

Zitra nas pocasi bude trosku zlobit,ale pojedeme rano se tremi lodemi zkusit zopakovat dnesni vykon.Doufam,ze I tato mala rybarka dostane svou prvni velkou rybu

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!