Tak chlapi,norci,kdo už má na příští rok zamluvenej Bakkan..?:-P my máme Ambasade 11.4-21.4 :-D
Tak chlapi,norci,kdo už má na příští rok zamluvenej Bakkan..?:-P my máme Ambasade 11.4-21.4 :-D
... paráda na Bakkanu. Mám to tam veľmi rád a je fajn, že Benn sa o to stará a skoro každý rok tam nájdem niečo nové, vylepšené. Držím palce a už sa teším na budúci rok.
Odpovědět
To Jakabo Blahopreju k ulovkum.Doufam ze jste mne zaregistrovali pri navratu.Zrovna jsem vyjizdel k Storflua.
Odpovědět
... ešte sa chcem spýtať na tie suché hlavy napichnuté na klince. Čo to? Niečo podobné som videl na Soroy, ale to boli obrovské sušiarne.
Odpovědět
Bohuzel jsem se rano zdrzel s Dany a jeste prijeli Rusove,tak jsem nestihnul vyjezd za svedskymi lovci halibutu.Blizil se totiz vitr a nechtel jsem riskovat.
Takze jsem vyjel jen asi na tretinu cesty na Melsteinen a zkusil jsem,jestli keleri jeste neodjeli ze Storflua.Hned na prvni nahozeni v 80m prisel zaber.
Odpovědět
V predminulem zajezdu jsem od Plzenaku dostal super recept na rybi salat,tak jsem myslel,ze si par sedumdesatek chytim a namicham jej.
Na druhe nahozeni prisel zaber az ve sto metrech
Odpovědět
Jako naschval se salatovky nekonaly.Tito dva meli nad metr a na dalsi zaber se vyvalili dva devadesatnici
Odpovědět
Tak jsem to vzdal a odjel asi o 500m blize ke brehu abych si chytil polacka na veceri.Prvni zaber na tkzv. potrat byl maly dors,tak jsem natahnul dlouheho cervika .Hyse se asi chyta za hlavu,ale mam jich v krabici tolik,ze nevim jestli je to G-tail nebo co.
Odpovědět
No na veceri to bude asi moc.Nechal jsem si i na zitrejsi obed.Nameril jsem mu 94cm.
Takze za necele 2 hodinky jsem se vratil a zachytal jsem si super.
Odpovědět
Chvili po me ,uz v osmicce vetru ,se vratili Svedove z Melsteinu a hlasili,ze jim utekl velikansky halik.Dostali jen toto mladatko,ktere melo metr a vazilo 10 kg.Ale protoze jej dostal na udici rybaruv syn. tak byla I tak radost velika
Odpovědět
[citace]dedo145 napsal:
No na veceri to bude asi moc.Nechal jsem si i na zitrejsi obed.Nameril jsem mu 94cm.
Takze za necele 2 hodinky jsem se vratil a zachytal jsem si super.[/citace]Peto krásné fotky díky udržují mne v napětí
Odpovědět
[citace]Sim napsal:
Last minute
Uvolnilo se místo na domě Maristua dům pro 6-8osob. 2.7.-1.8.2015 cena jen 1000,-nok/den za dům, včetně dvou lodí.[/citace]
Nevahejte.Metrove kelery stale kousou a cekaji na vas
Odpovědět
Dnes sme sa boli rozlúčiť s morom a rybárčinou na Bakkane.Pochytali sme menšie tresky,makrelky.
Odpovědět
Prajem všetkým Norkom pohodový pobyt v Nórsku a pekné ryby,ako na Bakkane.A dúfam,že tu bude "dedo145" aj budúci rok.
Odpovědět
Zdarec Naki, bylo by možné...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...