Tak chlapi,norci,kdo už má na příští rok zamluvenej Bakkan..?:-P my máme Ambasade 11.4-21.4 :-D
Tak chlapi,norci,kdo už má na příští rok zamluvenej Bakkan..?:-P my máme Ambasade 11.4-21.4 :-D
Na makrelky, polaky a štikouny už se mooc tesime...Pod vedenim kapitána Sima vyrazime za 7.týdnů :-)
Odpovědět
Chvíľu pred polnocou sme raňajkovali a poďme na more.Vietor 2m/s,teplota 18 C,vrchol prílivu 3,15 hod.No paráda a keleri boli pri chuti a limit sme doplnili.
Odpovědět
Hneď,ako sa spláchla krv z lode,začali okolo plávať.Hneď pod hladinou.
Odpovědět
A čo oceňujem najviac,tak si pekne z mora zatelefonujem Petrovi/dedo 145/ a dostanem podrobné informácie o počasí- a v Češtine,alebo Slovenčine.Už som tu tretí krát a týmto sa Bakkan ešte viac zdokonalil.A to nerobím reklamu,ale chválim prácu delegáta.
Odpovědět
Dnesek je v rezimu louceni a baleni.Vsichni maji nachytano,tak si posledni den davaji pred cestou poradny oddych.Po uspesnem rybolovu je treba navijaky poradne zakonzervovat.Deda Zdenek na to ma specialni roztoky.
Odpovědět
Rybarem skupiny byl vyhlasen benjaminek Pepa /ono to bylo logicke,protoze Benn nemel uz tricka XXXXXL pro seniory/:-D:-D
Odpovědět
[citace]dedo145 napsal:
Po chvili vlaceni s nekolika dorsi a polaky cca 70cm jsem zkusil za hranou dvestemetrovou hloubku.To jen aby ste si nemysleli,ze pekny okounik je jen na Soroyi[/citace]Tvůj výraz je velice klidný
Odpovědět
[citace]dedo145 napsal:
Dnesek je v rezimu louceni a baleni.Vsichni maji nachytano,tak si posledni den davaji pred cestou poradny oddych.Po uspesnem rybolovu je treba navijaky poradne zakonzervovat.Deda Zdenek na to ma specialni roztoky.[/citace]Chlapi co je to za pohoné hmoty,vypadaj na víc oktanů
Odpovědět
Dnes nám fúka krásna 6-ka,zamračené a teplota spadla na 11 a v noci má byť dokonca 9 C. Asi sa dostaneme na more až na noc.
Odpovědět
Zdarec Naki, bylo by možné...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...