Nápověda Doporučujeme:
Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (celkem z 5)
  • Autor
    linek
    Člen
    (8 odpovědí)

Nebyl jste někdo na Averoy s C.K.Averoya Travel ? Podělte se o zkušenosti s touto cestovkou a lokalitou .

Jan
    Člen
    (49 odpovědí)

Známej s nima byl a prý nic moc, slabé motory, docela drahá cestovka – je to jeho názor

zahradník
    Člen
    (1 odpovědí)

Zdarec, loni jsem tam byl, cesta busem pro 30lidí, 29hodin. Motory maj nový 15HP, lodě stejný jak za mojí poslední návštěvy ještě s panem Charvátem a panem Humešem, lokalita se nemění 3minuty na moře a nebo 3minuty do fjordu, počasí nestálo za nic moc takže moře se konalo jen dva dny, ale ve fjordu bylo ryb dost. Správce správnej šoumen a nájemci žádní frajírkové, poradí a pomůžou když je potřeba. Viděl jsem fotky jak to tam bejvalej majitel zdevastoval a musím říct že udělali kus práce.  Letos jedeme znova a už se nemůžu dočkat, cestovka je pojištěná proti úpadku takže nou problem.

Jaroslav Holub
    Člen
    (8 odpovědí)

Zdravím, já byl před dvěma roky s uvedenou cestovkou. Letěli jsme letadlem a jejich šofér nám vezl věci z čech. Organizace byla na 1. Nevíhodou byla vzdálenost domu od mořel. Je to dobrých 800 m pořád do kopce, takže tahat věci a úlovky po náročném dni dalo opravdu zabrat. Ubytování bylo v pohodě a paní učitelka (majitelka a sousedka) byla fajn. Jen nerybaří, takže žádnou velkou podporu ze strany místních nečekej. Neví kdy a kam na ryby. Na moře je to opravdu kousek, ale s motorem 20 HP to není na žádné velké výpravy a když tak jen pro odvážné. Ve fjordu ryby jsou, ale tresky tak do 80 cm a budeš opravdu muset hledat.  Byl jsem tam v polovině září. Závěr, cestovka je v pohodě, jen by to chtělo lepší lodě a silnější motory.

Zdeněk Kousal
    Člen
    (3 odpovědí)

Byl jsem s CK Averoya a řekl jsem nikdy víc. Porovnej si ceny s ostatníma cestovkama. Averoya nabízí 7 dnů na za 14.500. Když si vydělíš 14.500 sedmi dny, tak ti vyjde 2.071 a vynásob si to 9-ti dny, což činí 18.642.-Kč. Podívej se na lepší cestovky, jako Rybářský sen, nebo CA Hitra, které nabízí 9 dnů, mají lepší lodě, ubytování a kvalitní autobus na přepravu do Norska a  mají lepší ceny. Ryb. sen 17.450 a ca Hitra 16.100Kč, To je rozdíl. Když jsem si vybíral letošní Norsko, tak jsem si všechny cestovky prostudoval.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (celkem z 5)

Téma ‚Averoya Travel’ nepřijímá nové odpovědi.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...