Hasvik, NO
temperature icon -2°C
mírné sněžení
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
mírné sněžení
Oslo, NO
temperature icon -3°C
polojasno
Bergen, NO
temperature icon 3°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 28°C
skoro jasno

Averoy – Kvernes

Ahoj, dostal jsem tip na únorovou výpravu na toto místo. Nemá někdo nějaké informace k lokalitě přímo a nebo okolí, jak to vidíte, mě se to docela líbí? Díky předem

Odpovědět

Ahoj, jezdili jsme poslední roky do této lokality,na chatu Hogset v More og romsdal,je to naproti ostrovu averoy...Je to moc pěkná oblast,nevim jakou máte chatu,ale asi soukromou,takže budete mít klid.Jen mi přijde unor dost brzo.My tam byli nejdřív v březnu asi v půli a ještě nás trápilo dost sněhu,ale to není pravidlem,jinak pohoda.Jinak rybolov dobrý,hlavně dorsh a keler i polack, sem tam nějaký mník pěkný.chytli jsme tam i halibuta a kluci co tam jezdili tak i vlkouše.Vloni jsme byli v dubnu a počasi slušny ale ryby nic moc.

Chytali jste ve fjordu a nebo se muselo na otevřené moře?

chytali jsme jenom ve fjordu.Tam co jsme jezdili jsme neměli ani takový lodě, ktery by mohli na otevřené moře.Chytali jsme v Kvernesfjordu a Batnfjordu, zkrátka mezi těmi ostrovy averoy a bergsoya.

Prosím ZAPU a MifakM, nešlo by udělat mapu s tipem na dobrá místa i na tuto naší lokalitu, jedeme kolem 20.2. Máme elektriky, takže můžeme i velké hloubky. Děkuju

2 blokar

Napis svuj pozadavek na mapu do ARCHIVU MAP (vcetne zadani polohy podle prvniho prispevku)

Jen mista ti v mape asi neoznacim. Staci si precist clanek Na rybách s GPS a budeš zhruba vědět kam na ně ;-)

• Téma ‚Averoy – Kvernes’ nepřijímá nové odpovědi.

Aktuálně v diskuzi

Jsme ze Soroya asi 5 dní...
Od rána máme uloveno 5 krásných...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší...
V Kvanvaeru na Hitře sekají teď...
<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/mpF1SY-QVm8?si=bZ0Sm2P3hgTU58p_" title="YouTube video...
Když už jsme u této výroby...
Chtěl bych poděkovat Tomovi Nakládalovi za...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....