Hasvik, NO
temperature icon -4°C
oblačno
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon -7°C
polojasno
Bergen, NO
temperature icon -2°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Averoy 2017

Není náhodou někdo v okolí Averoe, vyjíždíme 14.5., tak každá informace drahá.

Děkuji.

Odpovědět

Losos 74 cm u trojnožky na modrou chobotnici a to je poprvé v Norsku a první den :)

Krásná ryba, fotka i počasí. To se málokdy takto sejde. Gratuluji!

Ahoj Jigine

včera kluci ze Slaného dopoledne přivezli nějaké obecné a polacky.Zas od velbloudů . Největší 87 cm. Škoda že jsi neposlal na vyzkoušení ty nové vzory co jsem mouhl už otestovat.

Ahoj Kuliku, vcera jsem byl na obede s HOOPem a ten rikal ze se jim darilo na melcinach otevreneho more do 10-ti !! metru. Jsou tam zalezli v chaluhach. Tak nasadit lehkou hlavicku kolem 15g odhodit a lehce a pomalu valcet tesne nad chaluhama. Byli sice cca o 400km vys nez jsi ted ty, ale za zkousku to stoji :-) Za slunicka pry nej Black sapphire a pri vetsi oblacnosti Watermelon Red ale lepsi pry California 420 , ale tu asi nemas :-(

Tak dopolední lov ukončen. Parta t Varů a ze Slaného. Večer je hlášen vítr tak bude čas na grilování.

Cau Milane,už jsem nestihl Kulikův odjezd nějek Ti to doručím....Ja jedu ted 26.5.na Hitru a sem zvědavý jestli se to rozjede tak jak u Vás..Hezké ryby,musím kluky pochválit...

uvolnila se chata pro max 6 osob v Atlanterhavsveien Sjostuer na Averoy. Volno je 24.-31.8. 2017 s lodemi Oyen 17 Ft 25/30 Hp a pak 1.-8.9. 2017 s lodi Kverno 19 Ft 60 Hp .

ta druhá fotka z příspěvku Janky je první ostrý výjezd fungl nového kvaerna s motorem 60Hp, kterou jsme měli tu čest Mortenovi "odpanit" - to je stroj na moře... letos máme zase kvaerna, už to máme jen za 35 a nemůžeme se dočkat, už aby jsme tam byli... jak to jde Kulíku? čekal jsem víc reportů...

Zdravím, ale není o čem referovat, neboť jme byli na nákupech a sedíme na chatě a čekáme zda přestane foukat. Zatím místo zlepšení je pouze změna v tom, že zhoršení a déšť bude i v následujících dnech.

Tak to je škoda... doufám, že se počasí umoudří a bude o čem psát a uvidíme i nějakou pěknou fotečku! Hodně štěstí a přeji ať se vítr co nejdříve uklidní...

Ahoj Kulíkovci , zdravím na Averoy . je škoda , že počasí stojí za h.......V roce 2008 jsme se na témže místě staly totálními rozežranci a těžcí alkoholicí za tři dny .Tehdá jsme byly jednou na vodě . opravdu je to o počasí -čau  VIKI

Ta v 8:00 hod jsme vyjeli na mře a v 10:00 hod nás zahnala bouřka a vítr zpět domů. Povedlo se několik mníků do udírny, dorš a salátoví keleři. S počasím je to hrůza a nemá to být lepší.

Ta v 8:00 hod jsme vyjeli na mře a v 10:00 hod nás zahnala bouřka a vítr zpět domů. Povedlo se několik mníků do udírny, dorš a salátoví keleři. S počasím je to hrůza a nemá to být lepší.

Ahoj, díval jsem se na YR a od pondělka by se to mělo zklidnit. Tak snad vás to nechá lovit. Přeju vám to už proto, že my vyrážíme za  12. Tak ať se daří. Zdeněk O.

Ahoj Jigine včera kluci ze Slaného dopoledne přivezli nějaké obecné a polacky.Zas od velbloudů . Největší 87 cm. Škoda že jsi neposlal na vyzkoušení ty nové vzory co jsem mouhl už otestovat.

Ahoj, můžu poprosit info kterému místu říkáš  velbloud?

Díky Zdeneko

Nazdar Zdeňku, je to severoseverozápadně od našeho nejkrásnějšího majáku u nás, neboli severně od ostrova Synstramnen a ta oblast je cca asi až do 3 km od něj.

Nazdar Zdeňku, je to severoseverozápadně od našeho nejkrásnějšího majáku u nás, neboli severně od ostrova Synstramnen a ta oblast je cca asi až do 3 km od něj.
Díky za info. Do kdy budete na Averoy?

Domů jedeme 25.5,2017.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!