Není náhodou někdo v okolí Averoe, vyjíždíme 14.5., tak každá informace drahá.
Děkuji.
Není náhodou někdo v okolí Averoe, vyjíždíme 14.5., tak každá informace drahá.
Děkuji.
Milane, díky a hlavně zařiď lepší počasí. Zítra poslední nákup dobalení, naložení a v pondělí v 7:00 hod vyjíždíme. Honza Pecina má v pondělí narozeniny a tak mu musím připravit nějaký dárek. :D
Odpovědět
Malé chytali kolem trojnožky a já pokaždé vzadu za velbloudem kolem 45 cm , když jsem jel na mníka .
Odpovědět
Milane, krásná podívaná. Gratulace lovci. Je sbaleno, naloženo, svačina na cestu připravena i dárek k narozeninám pro Honzu Pecinu a i budík je už nařízený. Tak je tam hlídej a vyrazíme na ně. Mám prosbu, neboť synek někde nechal můj prut, tak si musím obdobný u Vás půjčit jde mi o lehký prut gramáže do 300 - 400g na lehčí pilkrování. Připrav mi tam něco, děkuji. :D
Odpovědět
Tak jsme se konečně dostali do kempu AVEROY FISHING na AVEROY a to cca ve 14:00 hod. Vybalili jsme, pozdravili se s ostatními a šli dát nový motor do naší oblíbený lodi č. 5. Vzhledem k tomu, že pršelo a naše loď je na břehu vyjedeme na vodu až zítra ráno.
Odpovědět
uvolnila se chata pro max 6 osob v Atlanterhavsveien Sjostuer na Averoy. Volno je 24.-31.8. 2017 s lodemi Oyen 17 Ft 25/30 Hp a pak 1.-8.9. 2017 s lodi Kverno 19 Ft 60 Hp .
Odpovědět
Včera nám počasí dovolilo vyjet až po obědě. Polaky na obvyklých místech jsme nenašli a jejich hledání bylo problematické, neboť všude byli tak do 50cm. Nakonec jsme to vzdali a nachytali kelery na večeři a zkoušeli nová místa na mníky. Podařilo se ulovit brosmy do 85cm a několik lengů d 1 m. Po přivítacím večeru po příjezdu jsme byli dost unavení a tak jsme včerejšek zakončili dříve, aby nám zbyl čas na kelery po mlynářsku a trochu vínečka. :D
Odpovědět
Losos 74 cm u trojnožky na modrou chobotnici a to je poprvé v Norsku a první den :)
Odpovědět
Pekný Gratuluji,Já zažil to samé první norsko ,první den, třetí nához Losos 78cm :-)
Odpovědět
Krásnej losos! Gratuluji. Já nikdy tohle štěstí neměl.Tento navíc není farmovanej. Je to divoký losos. Bude to zážitek i gurmánskej a pochutnáš si...
Někde jsem tady nedávno zahlédl také fotku lososa,ale ten byl z farmy....
Odpovědět
Ještě je nutno říci, že druhá parta zkoušela na tom samém místě u trojnožky také štěstí a zapřáhla ještě většího lososa, ale u lodi se jim vypnul.
Včera jsme se jeli podívat trochu dál a na nová místa. podařilo se pár polaků, doršů a menších lengů do udírny. Objevili jsme krásná místa a partie na polaky pro období kdy vyjíždějí za potěrem. Ryby je zatím nutno hledat a jejich množství zde zatím není takové jako bývá v pozdějším období.
Odpovědět
Zdarec Naki, bylo by možné...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...