Nápověda Doporučujeme:
  • Toto téma obsahuje celkem 432 odpovědí. Do diskuze (57 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Harty a poslední změna proběhla před 7 roky a 1 měsícem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 433)
  • Autor
    kulik
    Účastník
    (2754 odpovědí)

Milane, díky a hlavně zařiď lepší počasí. Zítra poslední nákup dobalení, naložení a v pondělí v 7:00 hod vyjíždíme. Honza Pecina má v pondělí narozeniny a tak mu musím připravit nějaký dárek. 😀

kulik
    Účastník
    (2754 odpovědí)

Milane a jsou tam kelírci na chytání na maso?

Milan-Spravce
    Účastník
    (255 odpovědí)

Malé chytali kolem trojnožky a já pokaždé vzadu za velbloudem kolem 45 cm , když jsem jel na mníka .

kulik
    Účastník
    (2754 odpovědí)

Milane, díky a už v zítra ráno vyrážíme směr AVEROY.

Milan-Spravce
    Účastník
    (255 odpovědí)

Čekají i na tebe Kulíku 🙂

kulik
    Účastník
    (2754 odpovědí)

Milane, krásná podívaná. Gratulace lovci. Je sbaleno, naloženo, svačina na cestu připravena i dárek k narozeninám pro Honzu Pecinu a i budík je už nařízený. Tak je tam hlídej a vyrazíme na ně. Mám prosbu, neboť synek někde nechal můj prut, tak si musím obdobný u Vás půjčit jde mi o lehký prut gramáže do 300 – 400g na lehčí pilkrování. Připrav mi tam něco, děkuji. 😀

kulik
    Účastník
    (2754 odpovědí)

Tak jsme se konečně dostali do kempu AVEROY FISHING na AVEROY a to cca ve 14:00 hod. Vybalili jsme, pozdravili se s ostatními a šli dát nový motor do naší oblíbený lodi č. 5. Vzhledem k tomu, že pršelo a naše loď je na břehu vyjedeme na vodu až zítra ráno.

Solny
    Účastník
    (687 odpovědí)

Kuldo přeji hodně štěstí a těším se na reporty…

kulik
    Účastník
    (2754 odpovědí)

Pepo, díky a uvidíme co nám Poseidion dovolí. 😀

janka
    Účastník
    (2450 odpovědí)

uvolnila se chata pro max 6 osob v Atlanterhavsveien Sjostuer na Averoy. Volno je 24.-31.8. 2017 s lodemi Oyen 17 Ft 25/30 Hp a pak 1.-8.9. 2017 s lodi Kverno 19 Ft 60 Hp .

kulik
    Účastník
    (2754 odpovědí)

Včera nám počasí dovolilo vyjet až po obědě. Polaky na obvyklých místech jsme nenašli a jejich hledání bylo problematické, neboť všude byli tak do 50cm. Nakonec jsme to vzdali a nachytali kelery na večeři a zkoušeli nová místa na mníky. Podařilo se ulovit brosmy do 85cm a několik lengů d 1 m. Po přivítacím večeru po příjezdu jsme byli dost unavení a tak jsme včerejšek zakončili dříve, aby nám zbyl čas na kelery po mlynářsku a trochu vínečka. 😀

Milan-Spravce
    Účastník
    (255 odpovědí)

Losos 74 cm u trojnožky na modrou chobotnici a to je poprvé v Norsku a první den 🙂

pepapol
    Účastník
    (243 odpovědí)

Pekný Gratuluji,Já zažil to samé první norsko ,první den, třetí nához Losos 78cm  🙂

jegrhanz
    Účastník
    (241 odpovědí)

Krásnej losos! Gratuluji. Já nikdy tohle štěstí neměl.Tento navíc není farmovanej. Je to divoký losos. Bude to zážitek i gurmánskej a pochutnáš si…

Někde jsem tady nedávno zahlédl také fotku lososa,ale ten byl z farmy….

kulik
    Účastník
    (2754 odpovědí)

Ještě je nutno říci, že druhá parta zkoušela na tom samém místě u trojnožky také štěstí a zapřáhla ještě většího lososa, ale u lodi se jim vypnul.

Včera jsme se jeli podívat trochu dál a na nová místa. podařilo se pár polaků, doršů a menších lengů do udírny. Objevili jsme krásná místa a partie na polaky pro období kdy vyjíždějí za potěrem. Ryby je zatím nutno hledat a jejich množství zde zatím není takové jako bývá v pozdějším období.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 433)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...