Nápověda Doporučujeme:
  • Toto téma obsahuje celkem 432 odpovědí. Do diskuze (57 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Harty a poslední změna proběhla před 7 roky a 1 měsícem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 433)
  • Autor
    passa
    Účastník
    (16 odpovědí)

Není náhodou někdo v okolí Averoe, vyjíždíme 14.5., tak každá informace drahá.

Děkuji.

Pribas
    Účastník
    (13 odpovědí)

my tam budeme od 25.4., tak kdyz bude co, dam report :o)

passa
    Účastník
    (16 odpovědí)

Jedeme ke Kristiansundu, už po 10 ,nějak nás to tam stále láká.Minulou sezonu jsme byli o 14 dní dříve, poprve jedeme až v půlce května tak jsem zvědav.Loni tam keleři ještě nebyli,a tresky docela šli, i když asi ne jak na Soroy.A polaci kolem skal kousali zdatně, mám jen obavy ,aby to nebylo moc pozdě.Když jsme začínali tak to byl konec března  a postupně jsme to posouvali až pro nás byl nejlepší termin konec dubna a začátek května. Je pravda,že každý rok je jiná zima,a počasí si dělá co chce, tak uvidíme jak letos dopadneme,bohužel z pracovních důvodů dříve nemůžeme.

Tak budu rád za info až tam budete,    ať Vám koušou…….

F
    Účastník
    (2 odpovědí)

Čau rybáři.

Na Averoy jsme byli čtyři pobyty ( celkem v Norsku 11 x ).  Teď už jezdíme do Norska  na konci léta na pohodu – rybařina  v tričku. Na Averoy nemůžu naříkat – super ubytování. Rybolov ale velmi slabý. V roce 2012 jsme popojeli malinko na sever. Rybaření je nesrovnatelné, každý den tresky 100cm a více.  90% vracíme zpět.

Rosta
    Účastník
    (279 odpovědí)

Pro F.Malinko na sever je kam?

vydra-cz
    Účastník
    (216 odpovědí)

Ahoj F. taky by nás to zajímalo i jaká je cesta a majitel kempu nebo chat

Kliknis
    Účastník
    (951 odpovědí)

😉 Taky by me to zajimalo.

IGORECKO
    Účastník
    (587 odpovědí)

Čau rybáři. Na Averoy jsme byli čtyři pobyty ( celkem v Norsku 11 x ). Teď už jezdíme do Norska na konci léta na pohodu – rybařina v tričku. Na Averoy nemůžu naříkat – super ubytování. Rybolov ale velmi slabý. V roce 2012 jsme popojeli malinko na sever. Rybaření je nesrovnatelné, každý den tresky 100cm a více. 90% vracíme zpět.

To by nás zaujímalo asi viacerých 😀

Milan-Spravce
    Účastník
    (255 odpovědí)

Ahoj Kulíku tak jak je na dovolený v Maledivách ? Já byl včera vyzkoušet co mníci na který se tak těšíš . Berou ale moc opatrně a byl to opět zážitek i přesto že ten největší to vše utrhl . Na fotce je nejdelší 150 cm , kluci měli zase obecnou 110 cm ale nemam foto a polack 87 . Konečně tu také máme moc pěkné počasí 🙂 .

Harty
    Účastník
    (1247 odpovědí)

Pro mne nová zpráva, že je na Averoy málo ryb .Byl jsem tam dvakrát v říjnu a na tu bídu jaké bylo počasí jsme nachytali dost pěkných ryb. A kdyby jsem nebyl dřevák a nepřišel jsem o pár pěkných polaků,tak musím za sebe říci,že je to super lokalita.Byl jsem tam u soukromníka Tieriho a jediná komplikace je ,že je tam poměrně dlouhý výjezd na moře-lovná místa.Od kamarádů mám zprávy ,že v kempu kde správcuje Milan je taky vše OK a třeba v loni se tam celou sezonu chytalo moc pěkných ryb. Teď tam jsou známí,tak uvidíme co budou říkat, i když to nejsou zrovna zapřísáhlí vláčkaří.No a já doufám, že se na Averoy ještě alespoň jednou podívám.

Milan-Spravce
    Účastník
    (255 odpovědí)

Tak Kudrnáči tady máš aspoň 2 foto ze včerejška , polak 90 cm , mník 125 cm a jak mi kluci dají ty další tak dodám ,včerejšek se poved 🙂 .

Harty
    Účastník
    (1247 odpovědí)

Ten s tím polakem je mi povědomej. Moc pěkné.

Milan-Spravce
    Účastník
    (255 odpovědí)

Příbramská parta ze včerejška.

IGORECKO
    Účastník
    (587 odpovědí)

A tie s odhryznutymi chvostami?   😀

kulik
    Účastník
    (2754 odpovědí)

Nazdar Milane, krásné úlovky. Gratulace všem a jen tak dál.

Nebyl jsem na Maledivách, ale na Mauriciu a mohu doporučit je to nádherný ostrov, právem se mu říká zelený a nebo smaragd Indického oceánu. Obyvatelé jsou přátelští, usměvaví a velice milí a tolerantní ke všem ostatním. Budu ti vyprávět o lovu Blue Merlinů.

Za 14 dní už budeme na cestě za tebou a už se moc těšíme. Mníky šetři pro mě! 😀

Kdo říká, že na Averoy nejsou ryby, tak to není pravda. Vždy jsme si dobře zachytali a to v různých ročních dobách.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 433)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...