Hasvik, NO
temperature icon 9°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 10°C
déšť
Oslo, NO
temperature icon 17°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 12°C
polojasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
oblačno

AVEROY 2016

Zdravím všechny milovníky AVEROY!

Tak jsem trochu zmaten, nejprve jsem si myslel, že alfa verze je ta na kterou jsem byl zvyklý a neměl jsem s ní žádné problémy, ale že je s ní něco v nepořádku a Duke na tom pracuje. Když to, ale trvalo již dost dlouho, tak jsem se s nechutí dal do studia té Beta verze.8-)

Zatím jsem se nedostal k tomu proč došlo k inovaci, ale jsem už starší člověk a tak mi to jde pomalu a těžko.:mrgreen:

Obživl jsem, když se mi podařilo najít mé oblíbené vlákno AVEROY, kam se vypravím za 94 dní s Honzou Pecinou a už se nemůžeme dočkat až zase pozlobíme polaky a to i mušákem a letos mám krásný nový  a tím to půjde jedna báseň. :mrgreen:

Opět jsem byl zklamán a smuten, když jsem svůj příspěvek nenašel na 1. místě, ale opět v archívu a tak mi došlo, že je to asi tím co tu psal Duke a tak jsem založil nové vlákno a nyní jsem zvědav, kdo nyní vyhraje, zda já a nebo opět ten STROJ.:oops:

Odpovědět

To zizi1: Díky za informace. Zdravím Zdeňka a všem Vám přeji slušné počasí a hodně krásných ryb. Jedeme na AVEROY za 7 dní a tak jakékoliv informace jsou dobré. Hlavně co se chytá, na co, kde a v jakých hloubkách.

Ahoj z Averoy.

Počasí nám zatím přeje. Včera jsme byly na plotnách a docela se dařilo. Nej byla treska obecná 122 cm- 17 Kg. dále keler 8,5kg -- 100 cm. Obecňačky do metru. Zatím trošku zanedbáváme polaky na mělčinách. Ta na fotce 115 a 15,5 kg.

Ahoj Zdendo, na plotnách se  dají nachytat taky dobrý polaci. Jak to z Averoy máte daleko? Držím palce ať vydrží počasí a daří se. Už jsme před Oslem, tak vás budete sledovat z domova. Pozdravuj kluky.

Ahoj z Averoy. Počasí nám zatím přeje. Včera jsme byly na plotnách a docela se dařilo. Nej byla treska obecná 122 cm- 17 Kg. dále keler 8,5kg — 100 cm. Obecňačky do metru. Zatím trošku zanedbáváme polaky na mělčinách. Ta na fotce 115 a 15,5 kg.

Na jaký to bylo hloubce? Moc pěkný kousek.

Zdendo, velká gratulace všem a jen tak dál.

Gratulace Zdeňkovi H. Zdeneko pozdravuj všechny vydry.Našel Jarda ty nástrahy?

Tak aktuální info.Po včerejší(dnešní)noci strávené na moři všechny posádky odpočívají a relaxují:-) Úspěch byl jak na plotnach na na Klepenu.Velikost ryb se pohybovala od 60 do 100 cm.Na plotnach především keleři a obecná,Klepen byl především o polacích a kelerech.Zdeněko podá určitě další bližší info.Byl to krásný večer:-)

Doplním Ziziho.

Na noc jsme 3 lodě vyjeli na plotny. Zpočátku 2 lodě jezdily na hloubkách okolo 20-40 metrů bez úspěchu. Potom přijela invaze z Jostolenu - asi 10 lodí a odstěhovali jsme se na hloubky 50 - 80 metrů. Tam už naše další loď měla v lodi asi 15 kelerů 80 - 100 cm. tam jsme potom za několik hodin dohromady 3 lodě nachytali cca 70 ryb, kelerů 85- 102 cm. Mezi nimi několik obecných 90+. Brali na malé pilkry 50 gr. ve sloupci. Úžasný zážitek. V Norsku jsem po šestnácté a tohle jsem nezažil. V podstatě jsme za jeden výjezd nachytali limit. Dnes se nám zvedl vítr tak odpočíváme.

Krásný torpéda kluci,na Skjace to je prostě tutovka. Jen tak dál...

Paráda, jen tak dál. Zdeňku, to nebylo na Kleppenu? Tak kde jste byli, že tam byla invaze z Jostolenu?

Je to u Nordklákkenu?

Pánové, prosím, koukněte na mapu a napište, kde jste to byli a jak dlouho vám trvala plavba. Jinak samozřejmě gratuluji. Kuliku, ty to místo musíš po nich prověřit.

To kloboukatej: Ano, ale nejdřív musím vědět kde to je? Díval jsem se do mapy a našel něco u Nordklakkenu, ale nevím zda je to ono.

Ahoj Honzo za chvilu ideš, veľa štastia, pekne ulovky, pohodu, pozdravuj Milana.

Praje štefan, a cela partia.

Myslím, Kuliku, že máš pravdu. To jsou ty první plotny od otevřeného moře, ty "Kleppeny". Je to tam zhruba stejně daleko jak ze Smoly, tak i z Averoy. Potíž je v tom, že je to 25 km.  To je mimo náš akční rádius.

• Téma ‚AVEROY 2016’ nepřijímá nové odpovědi.

Červnová soutěž o Daiwa Sealine v hodnotě 3 950 Kč!

VYHRAJ multiplikátor Daiwa Sealine 30 LWLA! – zapoj se do soutěže ještě dnes!