První den na vodě se povedl na výbornou...po tradičním rituálu, dvojitým zakrmováním,jsme polaky našli v příbojích...moře bylo rozhoupané ale byly příboje kde polaci šli na hod..bylo jedno jakou nástrahu jsme použili atakovali všechno.Velikost klasická 50-70cm...nádherné souboje kyslíkem napumpovaných ryb..dali pořádně zabrat prutům..ryby byli v hloubkách 5-10metrů a tolik nástrah jsme už dlouho neutrhali...teď se venku ,,čerti žení,, a zítra bude aspoň čas připravit gumy a navazce z Hard mona.Testujeme úplně nový speciální prut na polaky od Aquanticu,tak se ho snažím co nejvíc vyťežit ....nevěděl jsem proč mu udělali delší rukojeť ,Dnes jsem zjistil ,jak je to skvělá věc ,když potřebujete zadržet rybu před chaluhami a můžete si vypomoct sevřetím prutu pod rukou o tělo...vždy jsem preferoval rukojeti do loktu ,ale tahle výhoda hlevně při lovu v příboji je značná...nechytil jsme ani jednu obecnou a jenom 5 kelírku..po makrelách ani stopy.Pro nás krásny polakový den...ryby byli běžné, tak jsme je ani nefotili ...