Nápověda Doporučujeme:
  • Toto téma obsahuje celkem 38 odpovědí. Do diskuze (13 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel mex a poslední změna proběhla před 5 roky.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 9 příspěvků - 31. až 39. (celkem z 39)
  • Autor
    kulik
    Účastník
    (2754 odpovědí)

Volal mi Jarin, který vyráží k Mortenovi ve středu a pokud bude moc foukat, tak se za ním k Mortenovi zajedem podívat.

sandokan
    Účastník
    (171 odpovědí)

Dlouho žádné info, že by tam již sezónu zapíchli?

janka
    Účastník
    (2450 odpovědí)

Kuliku, tak jsem zvedava, zda dorazis. Jarin i my ostatni jsme vcera v poradku dorazili. Jsme tu u Mortena stala particka.

My jsme opet trochu cestovali, chtela jsem videt nove vyhlidky na Voringsfossen a muzu jen doporucit. Nadhera, dech se taji, kolena klepou. A dalsi mustky stavi. Pak po nadherne ceste 13 s novou vyhlidkou Utsikten .. no pocasi nic moc, ale stalo to za to. Vcera pres noc v horach napadl snih.

kulik
    Účastník
    (2754 odpovědí)

Kulík, zdraví královnu a všechny další její poddané u Mortena.

Dnes jsme byli na Skjace a potkali loděz Jostolenu a tak jsme poslali pozdrav Vláďovi, snad mu jej vyřídili. Byli jsme zklamáni z toho, že zde bylo minimum polaků a keleři byli taky do 65 cm. Podařilo se několik mníků okolo 120 cm.

Nevím zda to vše stihnu, ale zastavit se za Vámi bychom mohli cca ve středu.

Zatím, Poseidonův zdar.

janka
    Účastník
    (2450 odpovědí)

Kuliku Kuliku, zitra odjizdime a ty nikde. Gulasovku jsem navarila … pivo dala chladit. Uz neni ani jedno ani druhe..

Krabi jsou taky snezeni .. smazenice dosla ..  ted funi, ale pred pristavem stale makrely, i kdyz dnes to jistil vylet a nejaka ta houba. Ty zmeny pocasi nebyly priznive na nic, krome sauny  🙂

Asi jste slyseli o nehode kousek od vas. Zucastnenych je mi lito, ale ruku na srdce, kdo rozumny by vyjizdel do dnesniho necasu? Davejte na sebe pozor.

janka
    Účastník
    (2450 odpovědí)

Bohuzel, uz je oficialne potvrzeno, ze jeden muz zemrel.  https://www.nrk.no/mr/fleire-redningsaksjonar-pa-kort-tid-1.14704411

kulik
    Účastník
    (2754 odpovědí)

Jani, Jaryn Ti měl vyřídit, že není nikdo kdo byl schopen řídit a tak jsme se omluvili. Rybí salát co jsem měl pro Vás se taky snědl. Tak ještě jednou se omlouvám, že to nevyšlo. 😀

kloboukatej
    Účastník
    (202 odpovědí)

Jeden dotaz. Několika lidem jsem soukromou zprávou dával tip na letošní  top loviště makrel v jižním konci fjordu u destinace Averoy fishing. My jsme tam byli v polovině srpna. Jak to tam vypadalo později. Byly tam makrely pořád ?

mex
    Účastník
    (17 odpovědí)

Jeden dotaz. Několika lidem jsem soukromou zprávou dával tip na letošní top loviště makrel v jižním konci fjordu u destinace Averoy fishing. My jsme tam byli v polovině srpna. Jak to tam vypadalo později. Byly tam makrely pořád ?

Do konce září tam makrely byli pořád a pěkně veliké,některé měli kolem kila.Díky tobě jsme si krásně zachytali na malé 28g pilkry brali krásně.Tak ještě jednou dík za super tip.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 9 příspěvků - 31. až 39. (celkem z 39)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...