Letos tady zatím není moc zpráv ... snad vás potěším aspoň já. Vrátili jsme se v neděli z kempu Averoy Fishing. Užili jsme si parádního počasí, jaké jsem v Norsku ještě nezažil. Každý den jsme dovezli do kempu kalfas (vždy to byl mix obecňaček, polaků, kellerů do toho nějaký mník).Nám se nejvíce dařilo na lehkou vláčku na cca 20 metrech, když jsme sundali návazce a házeli tam pouze pilkříky (60 - 100g). Odjížděli jsme na podmořské kopce za velbloudama. Samozřejmě jsme tam dost pilkříků nechali, ale Milan má slušnou zásobu :-))). Na hloubkách se nic moc nedařilo, jen nějaký ten mník, žabák a menší kelleři. Za zmínku stojí na lehké vláčce obecné 100 cm, 95 cm (těch bylo víc), keller 85 cm a polaci 85 cm. Když bylo nachytáno, na magické oko jsem dal celého kellera (40 cm, bo jsme menšího nechytli) a nechal jsem ho koupat u dna na plotně na 60 m. Přišel 85 cm mořský ďas a životní zážitek. Souboj to je teda jak tahat pytel ho.en, ale jak se to objevilo u lodě, tak jsem se toho vcelku lekl a bál ... jinak, má to opravdu výborné maso. Držím všem palce, ať vám to vyjde jak nám.