Hasvik, NO
temperature icon 7°C
prudký déšť
Trondheim, NO
temperature icon 8°C
prudký déšť
Oslo, NO
temperature icon 10°C
polojasno
Bergen, NO
temperature icon 9°C
slabý déšť
Malé, MV
temperature icon 29°C
oblačno

Averoy 2018

ac nejsem spravce a ani majitel campu na Averoy, zahajuji toto tema nekolika obrazky z ledna tohoto roku. Averoy totiz neni jen jeden camp!! Je to krasny ostrov s prenadhernou prirodou a mnoha milymi lidmi. Campu je tam nekolik a jejich hoste se tu urcite radi podeli o zazitky  .... kdyz budou chtit ;-)

Odpovědět

Kucí, strašně moc Vám přeji lepší počasí, neboť něco podobného jsem zažil letos v červnu a tak vím co je to za vopruz.

Václave a kam si vyjel hned po příjezdu?

K majáčků vyjeli ....dál to nešlo a byli tam asi hodinu a půl...byl to jediný výjezd jedné lodě...

Jo jo , nedá se chytat ani ze břehu. Nevyjet první den, tak jsem neviděl šupinu. Pamatuji hodně , ale tohle je síla. Bohužel bude asi jen hůře.

Zdar Harty,

proč to nezkusíte ve fjordu? Myslím tím fjord okolo západního okraje Averoy? Tam by tolik fučet nemuselo. Nebo je tam takový vítr, že ani tam se nedá chytat?

Dnes jsme to objeli ,ale chytali jsme jen ze břehu...docela slušný Poláci se povedli..pro nás je to docela daleko a nevíme jak by jsme se tam s lodí dostali....

Jinak pořád fičí taková 15 a v tom se moc ani schovat nedá..

Dá se tam od vás projet vnitřním fjordem. Harty má na mě telefon, když budete chtít, rád vám to vysvětlím.

Koukali jsme na to,ale je to docela daleko v tomto fičáku to vůbec nejde...střída se déšť,sníh,kroupy a mlha prostě romantika...akurát nechápeme proč mají Norové tak nízkou porodnost.😁😁😁nic jiného se tady nedá dělat😁😁😁

No tak jim tam pomožte času na to máte dost.

No takový zoufalci nejsme ,aby jsme ty jejich krasavice musely obrážet...ani se nedivím,že vymírají..😁😁😁😁

Tak jsem si všiml, že v kempu Averoy Fishing 4 lodě vyjeli, když se zmírnil vítr. 2 se už vrátili a dvě jsou stále na vodě. Doufám, že byli úspěšní, neboť by si to zasloužili. Doufám, že nám napíší kde byli a zda se něco podařilo ulovit. Držím jim pěsti !

Honzíku jedna je vrátila bez ryby a druhá s jedním polakem.Harty s Vencou zápasí s vlnami kolem majáku.Ja jsem už na letišti v Molde a 17.30 letím do Osla...

Pavle, přeji Ti příjemný let a dej mi vědět co teda bude, abych se mohl zařídit. Díky.

Už i Harty je od majáku doma a Václave, podařilo se něco? Na Tebe bych si  vsadil, že ano. :D

Vyhoupaný jsou na dva roky do předu😂😂😂

Ahoj Kulíku, tak už jsme doma a cesta zpět krom sněhu bez problémů.  Tak ten jeden den co jsme byli u toho majáku- hrůza.  Neustále sině pršelo, foukal  vítr a obloha jedna šeď. Do toho velké vlny a zima. Byly jsme promoklí až na kůži a zmrzlí na kost. Být v suchu by znamenalo, si vlézt do prezervativu- tak velkej nedělají. Chytil jsem dvě pěkný tresky- ta první šla zpět,  protože byla zlatá a druhou jsme sež….! Jednoho čudlíka a dvě makrely. Venca taky nějakou makrelu a dva polaky- polačky., dopadli stejně jak ta treska - na pekáči. Jdu spát, zítra napíšu jak mě chtěl Pavel utopit při chytání ze břehu.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Červnová soutěž o Daiwa Sealine v hodnotě 3 950 Kč!

VYHRAJ multiplikátor Daiwa Sealine 30 LWLA! – zapoj se do soutěže ještě dnes!