Zdar,
můžete mi prosím někdo dát tipy jak v této lokalitě? Prosím ty, kteří to tam znají. Jedeme 2.5. Díky za cokoli.
Zdar,
můžete mi prosím někdo dát tipy jak v této lokalitě? Prosím ty, kteří to tam znají. Jedeme 2.5. Díky za cokoli.
[citace]polis napsal:
Najdi racky potom sledě a máš o zábavu postaráno.Averoy polovina května 2011 vždy po 22:00 po setmění ve fjordu před výjezdem na volné moře. [/citace]
to je pravda
Odpovědět
[citace]honzak napsal:
polis napsal:
Najdi racky potom sledě a máš o zábavu postaráno.Averoy polovina května 2011 vždy po 22:00 po setmění ve fjordu před výjezdem na volné moře.
to je pravda[/citace]
no ty vole a pak jsme 5hodin v kuse kuchali ryby:-D:-D:-D:-D:-D
Odpovědět
2 zdeneko
ty už máš Averoy zasebou já jedu 1.6. dáš mi nějaké rady
:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Odpovědět
jedno místo nám poradili němci,jmenuje se to Kleppen.Souřadnice bohužel nemám,snad Zdeneko.Je to docela daleko na moři,18 km,tak radši jen za dobré předpovědi:-)Byli jsme tam 1x a opravdu super flek.Počasí nám moc nepřálo tak jsme chytali většinou kousek za mosty u tyčí a ve fjordu.Při dobrém počasí určitě zkuste platýsi a halíky na mělčinach dál mezi ostrovy,ti němci je tam chytali,ale nás tam vítr už nepustil:-( hodně zdaru a následné info a souřadnice na příště budou vítány:-)
Odpovědět
Jedeme proti Kristiandsundu až 18.8.a iž se moc těšíme.
Jedeme po osmé a vždy spokojenost.
Budu hlídat co napíšeš
Odpovědět
zdravím všechny odjezd na Averoy za 4 ale hodiny,doufám,že budu mít co posílat :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Odpovědět