Nápověda Doporučujeme:
  • Toto téma obsahuje celkem 1,262 odpovědí. Do diskuze (138 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Hyse a poslední změna proběhla před 2 roky a 6 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1,216. až 1,230. (celkem z 1,263)
  • Autor
    Hannnes
    Účastník
    (57 odpovědí)

Sice chytrý telefon vlastním, ale jediny problém co mám je, že je to Blackbarry a ten moc s aplikacemi na android nekomunikuje. Sice už mi šéf říkal že to nějak jde a tak se to pokusim vyřešit. Jinak by to musel udělat kamarád co Androida má. Zkusím pozjistovat zda to jde i na toho Blackbarry

Candat – Rosťa
    Účastník
    (199 odpovědí)

Norgeskart jsem používal také v na jihu Norka, jelikož lodě nebyli osazeny ani GPS ani Echo. Jednoduché nastavení a funguje offline jen s použitím GPS čipu.

Echo jsme měli své a GPS s podklady dna byli v mobilu. Po pár dnech jsme už stejně jezdily bez GPS jen echo sloužilo k určení hloubky. (chytali jsme ve fjordu, tak nebylo tak těžké se orientovat).

Hannnes
    Účastník
    (57 odpovědí)

Věřím že i mi to tak nějak zvladnem. Co jsem koukal na mapu a dojezdove vzdálenosti tak bychom se z důvodu mladého clana posádky chtěli pohybovat do cca 7 max 10 km daleko. A tam jsou už v okolo všude nějaké záchytné body tak snad to bude ok

spring
    Účastník
    (119 odpovědí)

Vytahuji na povrch vlákno pro Vlastinu.

vlastina
    Účastník
    (226 odpovědí)

Konečně jsem doma ! Moc děkuji spring

vlastina
    Účastník
    (226 odpovědí)

Dobrý den,

Jedu sice až začátkem srpna, ale už nyní jsem vytáhla přepravky na ryby a ukládám potraviny od knedlíku v prášku až po kmím.

Prase koupím až v červenci a pojede ve sklenicích se mnou:-)

Tak moc se těším na má známá a krásná místa, lov na řece Surně, na jezerech v Klakanu atd.

Jestli tam už letos někdo byl, napište prosím pár slov . Npř. počasí, vaše úspěšnost při lovu a také jak jste byli spokojeni s Campem Support. (Já rozhodně spokojená, proto se tam vracím.)

Děkuji a přeji všem, krásnou dovolenou.

spring
    Účastník
    (119 odpovědí)

Jsem rád Vlastičko, že seš zpět. Chtěl bych se zeptat, kde se kupuje povolenka na lososy? Mají nějakou dobu hájení? O tomto rybolovu je velmi málo informací. Díky za odpověď.

vlastina
    Účastník
    (226 odpovědí)

Jsem zpět jen díky Tobě.

Už jsem měla napsanou odpověď,(dost podrobnou, ale náhle mi nějak zmizela:-) je pozdě napíšu ji tedy zítra. :-))

spring
    Účastník
    (119 odpovědí)

Prosím o tu odpověď, díky.

vlastina
    Účastník
    (226 odpovědí)

O rybaření na řekách se tu také už psalo, ale je  zde asi málo těch, co by je to zajímalo.

Většinou tu jsou opravdu jak se říká “masaři” co se spíše zajímají o limity vyvážených ryb 🙂 My jezdíme do Aure opravdu jen  pro pohodu, klídek nikam nechvátáme, ale bez lososí řeky bych se neobešla.Jezdíme na Surnu  je to asi 5 km od městečka Surnadal do campu Honnstad/Mogstad.Povolenky si kupujeme u majitele, ale pozor nemůžeš si chytat kde chceš   Surna má moc majitelů a tak než na ni vyrazíš majitel ti dá mapku s označením úseku řeky odkud kam můžeš chytat.Lovit můžeš 24 hodin a povolenka na tuto dobu je za 200 Nok.Nevím jak na jiných řekách, ale asi to bude stejné lovná sezona je od června do konce srpna.Jinak povolenky se tam dají koupit i v obchodě s poštou, nebo také na recepci v hotelu v Surnadalu.

vlastina
    Účastník
    (226 odpovědí)

Losos ze Surny :-))

spring
    Účastník
    (119 odpovědí)

Díky za info, jestli do dobře chápu, tak určité úseky jsou soukromé? Povolenky se tedy kupují u majitelů kempu? Co když si koupím tu státní povolenku, tak v okolí kempu nesmím chytat?

Jisto
    Účastník
    (314 odpovědí)

Haló do kempu u Aure, jak se daří? Francesko dejte o sobě vědět

Radek123
    Účastník
    (38 odpovědí)

Asi chytáte tolik ryb,že nemáte ani chvilku se ozvat?Aspoň pár řádků pisnite.

vlastina
    Účastník
    (226 odpovědí)

Spring, tak já chytám opravdu jen na Surně a je to tak jak píšu. Kupuji povolenky u majitele úseku řeky a nedivte se tomu je to soukromé.Dokonce louky,pole, lány:-) a představte si, že i lesy.

Stalo se mi, že jsem houbařila a měla plný kufr u auta hub pán co přijel se tvářil překvapeně zrovna jako já:-) “co tady děláte?” říkám mu, proč vás to zajímá? a pán no to je můj les.S omluvou jsem mu chtěla všechny houby vracet, ale usmál se a nechal mi je.Asi si pomyslel, no turistka  chudák z cz. asi nemá co jíst.

Nevím , jak to je se státníma povolenkama a kde s ní můžeš všude chytat.Zeptej se třeba paní Janky, poradí Ti.

Já až budu v srpnu v Aure  denně si sem budu dávat příspěvky, kolik kusů, míru, fotky a i místa prozradím.Jsem přející:-)) všem krásnou rybačku !

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1,216. až 1,230. (celkem z 1,263)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...