Hasvik, NO
temperature icon -1°C
sněžení
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon -2°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon 0°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Aure a okolí

Pří?tí rok vyrá?íme do této oblasti, přímo ostrůvek Ruoya naproti městu Aure, tak jestli máte někdo zku?enosti a chu?, tak mi písněte své zku?enosti. Ve staré diskuzi toho byla spousta, ale tady jsem zatím nic nena?el (hlavně ty nej místa a úlovky) Díky

Odpovědět

Taky mám zprávy z Aure. Mohu to jen potvrdit. Na vodu se dostali až dnes v noci, a ryby nespolupracovaly.Dneska zatím žádné info, asi jsou konečně na RYBÁCH. :-)

Jak to vypadá s loděma u Travel-Support. Mají už konečně lepší lodě,nebo pořád ty nízké necky?

Jestli nemáš problém najít si jejich stránky, tak se vše dozvíš.

Problém najít jejich stránky nemám, ale co tam píší už je několik let staré. Chtěl jsem aktuální informace.

Do Aure s C.K. Travelsupport jezdím pravidelně začátkem července. Lodě jsou vyměněny za větší lassy 15stop a dvoutaktní motory jsou nahrazeny čtyřtaktními Yamaha 15hp.Loď jde zapůjčit i pro 2 osoby aniž bych musel doplácet neobsazené místo.Echolot lze zapůjčit taky.

V Aure potřetí, poprvé v červnu od 15. Počasí nakonec vyšlo, denně na vodě, chytačka dobrá, i makrely už byly, ikdyž v menších hejnech.

Lodě pořád slabota, řekl bych vhodné spíš tak na Mácháč, ale dá se to vydržet.

Jelikož je tu trochu mrtvo a jelikož jsem se o parné dovolené věnoval archivaci hodně letitých fotek, našel jsem mezi nimi i raritní vzpomínky na vůbec první Norsko. Byla to spíše rodinná dovolená bez jakýchkoliv zkušeností a bez asistence jakékoliv rybářské cestovní agentury s manželkami a synem, od té doby jsme ale v pánské sestavě začali jezdit pravidelně. První týden jsme strávili v Lesundu nedaleko Aure, druhý týden pak ve fjordu v Urke. S rybařinou, na jakou jsme zvyklí v současnosti to nemělo moc společného, ale chytilo nás to tak, že jsme si následně otevřeli účet u Michala a propadli rybolovu v Norsku, jako všichni ostatní :-) :-)

Po ubytování jsme se vydali najít naší loď, v přístavu to vypadalo velice slibně ...

Stále hledáme a hledáme ...

...a už je to tady :-) :-)

Tak rychle vybrat vodu, nastartovat supersilný 5tikoňový motor a můžeme s výbavou profesionálních rybářů vyrazit ...

Zažil jsem něco podobného. :-D

Jelikož jsme se s naším superčlunem neodvážili vyrážet moc daleko na vodu, úlovky byly odpovídající, ale radost byla veliká :-)

Tehdy moje z největších ryb :-)

Soustředění ostatních členů posádky bylo abnormální ...

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!