Nápověda Doporučujeme:
  • Toto téma obsahuje celkem 1,262 odpovědí. Do diskuze (138 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Hyse a poslední změna proběhla před 2 roky a 6 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1,096. až 1,110. (celkem z 1,263)
  • Autor
    dub
    Účastník
    (785 odpovědí)

To mthead : 😉

petras
    Účastník
    (272 odpovědí)

mthead napsal:

petras napsal:

Dejte sem vědět,jak to tam vypadá,nemám žádné informace,ať můžu vybrat termín na příští rok

Jasně, až se vrátím, napíšu SZ.

Tak jak jste dpadli

Franta
    Účastník
    (362 odpovědí)

petras napsal:

Tak jak jste dopadli

Zdravím, už vám píšu SZ. Ve zkratce – počasí lepší jak v Řecku, ryby klasika, lodě drobné novinky. F.

Pavel Přibyl
    Účastník
    (59 odpovědí)

zdarec, je někdo aktuálně v Aure nebo Aukanu? Chytá se tam teď něco???díky za info…

Meduza
    Člen
    (90 odpovědí)

Tak to vypadá, že do AURE už nikdo nejezdí :-D:-D My máme odjezd za 6 😀

Kapitán lipánek
    Účastník
    (489 odpovědí)

meduza napsal:

Tak to vypadá, že do AURE už nikdo nejezdí My máme odjezd za 6

Tak to tu pořádně oživ informacema a metrovýma rybama 🙂

Meduza
    Člen
    (90 odpovědí)

Noo, informace dodám, ale jak to půjde s rybama se ještě uvidí 😀 😀

Kapitán lipánek
    Účastník
    (489 odpovědí)

Zkuste ty platejse od bojky, to je zábava … a super chutná ryba

Meduza
    Člen
    (90 odpovědí)

No jasně, loni jsi nás navnadil, tak je taky zkusíme 🙂 Dám vědět, jak jsme dopadli.

Kapitán lipánek
    Účastník
    (489 odpovědí)

To se určitě ozvi, informace tady chybí. Taky je tam možnost kouknout na pstruhové jezero, hezý prostředí a dobrej relax od tý dřiny na moři.

scan
    Účastník
    (48 odpovědí)

Pánové byl jsem v okolí Aure (Lesund) v termínu 19.7 – 27.7.2014.Celý týden horko 25 – 30 stupňů ve dne, voda až 18 stupňů. Dalo se chytat jen v noci. Za týden 5 makrel,1 brosma, 1 mník, obecné cca 50, ale cca 60 – 80 cm, 1 metrovka. Šli poláci u tyček z Lesundu venku na moře, Kvitholmen.Sjezdili jsme celý svět.V bráně to ještě v noci při přílivu jakeš takeš šlo.V létě to zde začíná být neúnosné, ale každý den jsme se koupali!!!!.Houby nerostou, je sucho (podle Norů).Je to ode mně reálné zhodnocení situace.Bohužel.

Meduza
    Člen
    (90 odpovědí)

to scan: dik za info, i když není moc povzbudivé. Na štikáče jste nenarazili? Tohle počasí už jsme tam také zažili a opravdu není o co stát. V tomto týdnu už se tam ale ochlazuje, tak věřím, že budou i nějaké ty ryby. 🙂

Lukáš Sedláček
    Účastník
    (224 odpovědí)

Máte někdo nějaké nové informace? Odjezd až za 20, ale každé info potěší.

pavel.v
    Účastník
    (137 odpovědí)

sedoil napsal: Máte někdo nějaké nové informace? Odjezd až za 20, ale každé info potěší.

Podívej se FB stránky kempu Aure, tam jsem něco viděl. Já je sice nemám, ale dcera mě nechává nahlédnout;-)

Meduza
    Člen
    (90 odpovědí)

Zdravím ze slunného Aure, kde je momentální teplota kolem 30 st,což se silně podepisujde na množství úlovků. Sem tam se chytne nějaká makrela, tresky kolem 60cm vyjímečně a větší ryby tu asi vůbec nejsou.:-( Na hloukách se pověsí akorát hejna žraločků a okouníci … Ještě máme pět dní před sebou, tak snad se to změní. 🙂

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1,096. až 1,110. (celkem z 1,263)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...