Hasvik, NO
temperature icon -3°C
sněžení
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon 0°C
jasno
Bergen, NO
temperature icon 4°C
skoro jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Aure a okolí

Pří?tí rok vyrá?íme do této oblasti, přímo ostrůvek Ruoya naproti městu Aure, tak jestli máte někdo zku?enosti a chu?, tak mi písněte své zku?enosti. Ve staré diskuzi toho byla spousta, ale tady jsem zatím nic nena?el (hlavně ty nej místa a úlovky) Díky

Odpovědět

To mthead : ;-)

[citace]mthead napsal:

petras napsal:

Dejte sem vědět,jak to tam vypadá,nemám žádné informace,ať můžu vybrat termín na příští rok

Jasně, až se vrátím, napíšu SZ. [/citace]

Tak jak jste dpadli

[citace]petras napsal:

Tak jak jste dopadli[/citace]

Zdravím, už vám píšu SZ. Ve zkratce - počasí lepší jak v Řecku, ryby klasika, lodě drobné novinky. F.

zdarec, je někdo aktuálně v Aure nebo Aukanu? Chytá se tam teď něco???díky za info...

Tak to vypadá, že do AURE už nikdo nejezdí :-D:-D My máme odjezd za 6 :-D

[citace]meduza napsal:

Tak to vypadá, že do AURE už nikdo nejezdí My máme odjezd za 6 [/citace]

Tak to tu pořádně oživ informacema a metrovýma rybama :)

Noo, informace dodám, ale jak to půjde s rybama se ještě uvidí :-D :-D

Zkuste ty platejse od bojky, to je zábava ... a super chutná ryba

No jasně, loni jsi nás navnadil, tak je taky zkusíme :-) Dám vědět, jak jsme dopadli.

To se určitě ozvi, informace tady chybí. Taky je tam možnost kouknout na pstruhové jezero, hezý prostředí a dobrej relax od tý dřiny na moři.

Pánové byl jsem v okolí Aure (Lesund) v termínu 19.7 - 27.7.2014.Celý týden horko 25 - 30 stupňů ve dne, voda až 18 stupňů. Dalo se chytat jen v noci. Za týden 5 makrel,1 brosma, 1 mník, obecné cca 50, ale cca 60 - 80 cm, 1 metrovka. Šli poláci u tyček z Lesundu venku na moře, Kvitholmen.Sjezdili jsme celý svět.V bráně to ještě v noci při přílivu jakeš takeš šlo.V létě to zde začíná být neúnosné, ale každý den jsme se koupali!!!!.Houby nerostou, je sucho (podle Norů).Je to ode mně reálné zhodnocení situace.Bohužel.

to scan: dik za info, i když není moc povzbudivé. Na štikáče jste nenarazili? Tohle počasí už jsme tam také zažili a opravdu není o co stát. V tomto týdnu už se tam ale ochlazuje, tak věřím, že budou i nějaké ty ryby. :-)

Máte někdo nějaké nové informace? Odjezd až za 20, ale každé info potěší.

[citace]sedoil napsal: Máte někdo nějaké nové informace? Odjezd až za 20, ale každé info potěší.[/citace]

Podívej se FB stránky kempu Aure, tam jsem něco viděl. Já je sice nemám, ale dcera mě nechává nahlédnout;-)

Zdravím ze slunného Aure, kde je momentální teplota kolem 30 st,což se silně podepisujde na množství úlovků. Sem tam se chytne nějaká makrela, tresky kolem 60cm vyjímečně a větší ryby tu asi vůbec nejsou.:-( Na hloukách se pověsí akorát hejna žraločků a okouníci ... Ještě máme pět dní před sebou, tak snad se to změní. :-)

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Chtěl bych poděkovat Tomovi Nakládalovi za...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!