Hasvik, NO
temperature icon -3°C
sněžení
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon 0°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon 4°C
skoro jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Aure a okolí

Pří?tí rok vyrá?íme do této oblasti, přímo ostrůvek Ruoya naproti městu Aure, tak jestli máte někdo zku?enosti a chu?, tak mi písněte své zku?enosti. Ve staré diskuzi toho byla spousta, ale tady jsem zatím nic nena?el (hlavně ty nej místa a úlovky) Díky

Odpovědět

[citace]Roman1312 napsal:

Tak dneska za 106

Byl jste někdy někdo na Blommsoy?[/citace]

Já tam jedu až letos, ale zkus se obrátit na Hoopa a kluky od Zoomu.

A vloni tady bylo vlákno i s fotkama.

[citace]Roman1312 napsal:

Tak dneska za 106

Byl jste někdy někdo na Blommsoy?[/citace]

Byli jsme tam loni 26.5-8.6. 2013. vice info najdes zde http://www.rybolovnorsko.cz/forum/index.php?sekce=vypis-tematu&id=1102&str=3

z nasi patry to zacal prvni komentovat Hoop.

Takze se zde dozvis vice. Dokud bys nenalezl odpoved na nejakou otazku poloz ji na vlaknu Blomsoy Helgeland , Nordland

[citace]Respi napsal:

lacoh napsal:

sedoil napsal: Překlep to není, byl vážen na závěsné váze přímo na kutru, .

A neukazovala tá váha údaje v librách? Potom by to bolo cca 10,2kg . Přesně tak,v librách to odpovídá..! [/citace]

V týdnu jsem mluvil s lovcem a foto z vážení bohužel nemá, ale nejspíš máte pravdu, že váha na lodi neukazovala hodnoty v kg. Takže by to byla váha jak tu píšete. Omlouvám se za uvedení chybné váhy.

Vždyť se nic neděje. Alespoň vidíš, že jsou tu pečliví čtenáři a ostražití jako rysi. :-D:-D:-D:-D:-D

Ahoj.Můžete někdo poskytnout informace z Aure.Odjíždíme 4.7.s C.K.Travelsupport. Děkuji.

Tak za 18 hodin odjezd na letiště Krakow a večer už to budeme máčet ve vodě v Korlinu.

[citace]mthead napsal:

Tak za 18 hodin odjezd na letiště Krakow a večer už to budeme máčet ve vodě v Korlinu. [/citace]

Dejte sem vědět,jak to tam vypadá,nemám žádné informace,ať můžu vybrat termín na příští rok

[citace]petras napsal:

Dejte sem vědět,jak to tam vypadá,nemám žádné informace,ať můžu vybrat termín na příští rok[/citace]

Jasně, až se vrátím, napíšu SZ.

Co je nového v AURE? Nastupujem 5.8 tentokrát poprvé u TravelSupport. Nějaké aktuální zprávy by nebyly k zahození, ať se máme na co těšit :-D:-D:-D:-D

[citace]meduza napsal:

Co je nového v AURE? Nastupujem 5.8 tentokrát poprvé u TravelSupport. Nějaké aktuální zprávy by nebyly k zahození, ať se máme na co těšit [/citace]

Tak si to užijte a přeju pěkný úlovky! :-)

Díky, snad nám vyjde počasí a pak to bude super. :-P

To mthead : Ahoj Franto. Dnes se chytil halibutka na tu gumu , co si mi daroval. Dík kámo.;-)

[citace]dub napsal:

To mthead : Ahoj Franto. Dnes se chytil halibutka na tu gumu , co si mi daroval. Dík kámo.[/citace]

Ahoj Lubo, potěšení na mojí straně ;-). A to jsi ji moc nechtěl :-). F.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Chtěl bych poděkovat Tomovi Nakládalovi za...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!