Přejít k obsahu
  • Co s sebou do Norska
  • Celní předpisy Norsko
  • Vývozní kvóty
  • Důležité informace
  • Pojištění
  • Příliv a odliv
  • Aktuální počasí
  • Recepty
  • GDPR
  • VOP
Hasvik, NO
temperature icon -6°C
sněžení
Trondheim, NO
temperature icon -12°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon -9°C
oblačno
Bergen, NO
temperature icon -2°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 28°C
opar
Přihlášení / registrace
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
E-shop
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • E-shop
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • E-shop
  • Diskuze
  • Kontakt

Aure a okolí

« Předchozí 1 … 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 … 85 Další »
Mira
05.09.2009 ID: 523696

Pří?tí rok vyrá?íme do této oblasti, přímo ostrůvek Ruoya naproti městu Aure, tak jestli máte někdo zku?enosti a chu?, tak mi písněte své zku?enosti. Ve staré diskuzi toho byla spousta, ale tady jsem zatím nic nena?el (hlavně ty nej místa a úlovky) Díky

0
Odpovědět
Sim
24.08.2013 ID: 1069983

[citace]meduza napsal:

Mníček z fjordu ... ještě před deštěm[/citace]

Hezký, moc hezký, ty fotky mě vyrazily dech ! :-|:-|

0

Odpovědět

dors_Luky
24.08.2013 ID: 1069995

Tak pomalu z toho tu zaciname byt zoufali :-(. To je poprve za 7 let, kdy jsem se na rybach v Norsku spalil od slunka ;-). Dnesek 3x mnik, jeden mel 98 cm, ale fotku nemam, zapomnel jsem fotak tentokrat doma. 1x stikozubec. Makrely mrnavy okolo 20-25cm rozptyleny po fjordu. Dnes na privlac nic :-(. Na maso jsem tu sedel pres 2 hodiny ted vecer / noc a krome jednoho ostrounika nic, zato absolutni romantika, zapad slunce, svit mesice, hvezdicky, teplo, ani nefouklo - ale take bez driftu :-(.

Fotka ze vcerejska:

Prvni ryba se pousti ;-)

Stikozubec 75cm

Rano to zkusim od 5 na privlac, bede akorad tesne po prilivu, tak jsem zvedav, jak to dopadne.

Ma nekdo jeste nejake zpravy jak to vypada v okoli?

0

Odpovědět

Sim
25.08.2013 ID: 1070010

Ten štikáč je pěknej, ty seš na lodi sám?

0

Odpovědět

Kapitán lipánek
25.08.2013 ID: 1070014

dors_Luky: nám nešli žádní ostrouni, jen žraloci černoústí! Pomalý drift je taky na nic. Hodně štěstí.

Zajeďte myší dírou za ostrov Grisvagoya, kolem ostrova Froya, pod most a na mělčiny tam, ve fjordu to bylo docela vymydlený! Gumičky nejlepčí červeno žluté, oranžvé, jako barva obecňačky z chaluh.

0

Odpovědět

tuareg1
25.08.2013 ID: 1070038

Pozdravuj tam Béďu a Tišnováky, jak jim to jde?:-D

0

Odpovědět

dors_Luky
25.08.2013 ID: 1070048

[citace]tuareg1 napsal:

Pozdravuj tam Béďu a Tišnováky, jak jim to jde?[/citace]

Nejsme v Korlinu ale v soukromnu, takze se s lidmi z Korlinu nevidime :-(

0

Odpovědět

dors_Luky
25.08.2013 ID: 1070049

[citace]Kapitan-lipanek napsal:

Zajeďte myší dírou za ostrov Grisvagoya, kolem ostrova Froya, pod most a na mělčiny tam, ve fjordu to bylo docela vymydlený! Gumičky nejlepčí červeno žluté, oranžvé, jako barva obecňačky z chaluh. [/citace]

Nastrahy zname. Jen k Aure to mame 15km s lodi s 10 konovym motorem to je cesta na 1,5 hod, takze ostrovy okolo Histry jsou pro nas nedosazitelne :-(. Ale dobry tip.

0

Odpovědět

dors_Luky
25.08.2013 ID: 1070050

Dnes to bylo zoufalstvi na zoufalstvi :-( - tezka KRIZE: rano jsem si privstal a po pate vyrazili na vlacku dokud se flofd moc nevyprazni (jsme ve vnitrnim fjordu a priliv odlid tady momentalne dela 2m, coz ma velky vliv na ryby :-(). Na mistech, kde jsme pred lety chytali hromady dorsu, tak ted ani zaber - to me psychicky sejmulo - nacoz na me dolehla i fyzicka unava, na coz jsem sel v 10 hod spat a spal az do odpoledne.

Tatinek mezitim vyrazil sam, do Arasvikfjordenu, kde az k lodi vytahl jednu tmavku, ktera musela mit pres metr a u lodi se mu vyhackovala :-(.

Za odpoledne ve 2 mame 2 stikozubce 68 cm, nejake makraly, neco malych tmavek, jinak nic :-(. Pocasi stale azuro.

0

Odpovědět

dors_Luky
25.08.2013 ID: 1070051

[citace]Sim napsal:

Ten štikáč je pěknej, ty seš na lodi sám?[/citace]

Vetsinu casu ve 2 s tatou

0

Odpovědět

petras
26.08.2013 ID: 1070093

Vetsinu casu ve 2 s tatou[/citace]

Ty mě teda děsíš jestli máš možnost dát mapu kde bydlíte a kam jste jezdili.Když nic nebralo,tak jsme jezdili do slepého fjordu,na konci je nějaká fabrika a vždy se tam nachytaly větší ryby.

0

Odpovědět

dors_Luky
26.08.2013 ID: 1070127

Vysledek nocnoho lovu: polak 53, stikozubec 62

Jinak jeden z dalsich zoufalych dni, zkouseli jsme tmavky za Arasvikem, ale nenarazili jsme na ne :-(, takze nic. Byli jsme pod mostem u Aukanu, 2x polak cca 50, 1x dors 60, jinak malicky tmavky. S tmou jsem si sel na 2 hodiny sednou na maso kousicek tady do vedlejsiho fjordu, vysledek viz. vyse.

0

Odpovědět

dors_Luky
26.08.2013 ID: 1070128

[citace]petras napsal:

Ty mě teda děsíš jestli máš možnost dát mapu kde bydlíte a kam jste jezdili.Když nic nebralo,tak jsme jezdili do slepého fjordu,na konci je nějaká fabrika a vždy se tam nachytaly větší ryby.[/citace]

bydlime: 63.151293, 8.563400

Vyzkouseli jsme melciny kolem dokola ostrova Valsoya a tam je pusto a prazdno - byli casy, kdy jsme nechytali nikde jinde (pouze vlaceli), takze mame mista, ktere drive byli tutovky, dnes ani vrz :-(

Nejuspesnejsi misto ted je v Arasvikfjorden 63.160517, 8.537050 (zatim vetsina slusneho ulovku, nekolik mniku a stikozubcu, dokonce i polak na maso), pod vysilacem (63.171715, 8.559195) jsme chytavali tmavky, ale letos nic.

U brany jsme zatim nebyli, ale pokud je problem zde, bude i tam. Makrely tu jsou, ale zazili jsme vetsi hejna a ty soucasne jsou v mikro provedeni, jak jsem uz psal okolo 20-25cm. Dnes jsme zkouseli jine misto na tmavky za Arasvikem (63.156758, 8.359882) je tam 200m hloubka, ale take nic :-(. Celkove nejuspesnejsi se jevi chytani na maso u dna. Posledni misto, ktere jsme vyzkouseli je most u Aukanu (

63.227229, 8.237422) 2x polak, 1x dors cca 50, jinak spoustu tmavek mikroprovedeni 25-30cm.

Tak co poradis? Kolem nas chytaji i lide z Korlinu,predevsim v miste pod vysilacem, ale nejevi se o nic moc uspesnejsi.

Kde mas to misto ve slepem fjordu? Myslis tento fjord (63.131827, 8.559115)?

0

Odpovědět

dors_Luky
27.08.2013 ID: 1070181

Tak dnesek byl uz lepsi ;-)

Zacalo to timto mnickem, ktery me skutecne dojal ;-) mohl mit tak 35 :-D

Tento dorsak me potesil, vzhledem k tomu, ze nejsou na melcinach, tak konecne nejaky - na makrelu z 60m :-)

http://www.rybolovnorsko.cz/forum/user-gallery/dors_Luky/1377638127.jpg

Toto byl dopoledni ulovek ;-), makrely jsou konecne trochu vetsi, takze dosahuji jedle velikosti.

Odpoledne tyhle 4 mnici ;-) nejsou nejvetsi, ale pri te letosni nouzi potesi ;-)

Navecer se rozprselo a z nocniho rybolovu na maso me vyhnali skoro metrove vlny v Tronheimleia a zitra ma cely den foukat od zapadu, takze je otazka, zda se vubec nekam podivame :-(

0

Odpovědět

dors_Luky
29.08.2013 ID: 1070241

Fotky ktere tady ukazala meduza, tak necim takovym se pochlubit nemohu - pripadame si letos, jako bychom tu byli poprve ;-)

Vcerejsek byl obdobny jako den pred tim, jen s tim rozdilem, ze uz mame typicke norske pocasi, dest - lehke prehanky a vitr 5, nebyl az tak silny, ale byl spatne orientovany od zapadu - Arasvikfjorden (misto nejcastejsiho naseho chytani) je otevreny na zapad a ani vlny by nevadili, na ktere jsme si uz za ty leta zvykli i s nasi malou lodi a slabym motorem, ale drift je tak silny, ze s 1kg olova na konci prutu je problem se dostat ke dnu, natoz to tam udrzet :-(. Vysledek - makrely, to bylo tak co se dalo a pod vysilacem na jednom starem miste jsme objevily tmavky, pri nahodnem dopadu mezi ne jsme si 2 pulmetrove vytahli. Fotku nemam, nechal jsem sd-kartu v notebooku :-(. Dnes se na ne chystame :-) (slabsi jizni vitr), i kdyz pri pozdejsich prejezdech nad danym mistem uz na sonaru nebyli videt :-(.

Odpoledne podobne jako dopoledne, jen s tim rozdilem, ze makreli jsme nechali plavat a vzali jich jen par na navnadu. Na plosine mezi zelvou a brehem jsme narazili na stikozubce. Take jsem zacal pouzivat raminka s vlajici filetou makrely (polovina makreyli) a ukazalo se to jako velmi ucine, zbyle navazce jsou skoro zbytecne. Behem 10 minut 3ks + mnik. Podaril se pouze 2 drifty a pak i pres silny vitr, se drift zastavil, zmevil se priliv v odliv a bily jsme namidleni :-( a mohli jet domu.

70 stikozubec, ktery me potesil svou krasou :-)

Odpoledni ulovek

Jiny roky to byvalo lepssi, takze si letos pripadame, jako pekni amateri :-D.

0

Odpovědět

Petr Novák
29.08.2013 ID: 1070293

Teda Luky vůbec ti nezávidím. To co píšeš je fakt bída. A to jsem v Aure začínal a protože je to stále srdcovka tak zprávy z této lokality poctivě sleduju. Ať se ti to ještě povede :-P

0

Odpovědět

« Předchozí 1 … 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 … 85 Další »
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
Přihlásit
favicon

Háček KWEITE 8/0

Sleva 5 Kč
Háček KWEITE 8/0
60 Kč
55 Kč
logo
Jít nakupovat
favicon

Sea Dragon Stinger Red Head Holographic 80g

Sleva 10 Kč
Sea Dragon Stinger Red Head Holographic 80g
139 Kč
129 Kč
logo
Jít nakupovat
favicon

Kinetic Fluorocarbon 20m 0,60mm 16kg Clear

Sleva 10 Kč
Kinetic Fluorocarbon 20m 0,60mm 16kg Clear
479 Kč
469 Kč
logo
Jít nakupovat

Odebírej newsletter

Jsme tu pro Vás! Stačí vyplnit formulář nebo nám zavolat.

+420 776 845 524

Souhlasím se zpracováním osobních údajů dle GDPR.

Souhlasím se zasíláním marketingových a reklamních sdělení.

Rybářské sny se plní daleko na severu...

Menu

• Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt

Lokality

• Nordkapp
  • Steinsvik
  • Lofoty Nappstraumen
  • Vingsand
  • Dyrsfjord
  • Bakkan Wahl
  • Soroya
  • Havoya
  • Tanzanie
  • Madagaskar
  • Maledivy
  • Chorvatsko
  • Honduras – Roatan

Partneři

Kontaktní informace

• Simco Fishing s.r.o.
  • IČ: 23727152
  • DIČ: CZ23727152
  • Dolní Lhota 11, 67801 Blansko
  • rybolovnorsko@gmail.com
  • +420 776 845 524
  • Zásady zpracování osobních údajů
  • Všeobecné obchodní podmínky
  • Mimosoudní řešení spotřebitelského sporu

© 2026 Rybolov Norsko | Všechna práva vyhrazena.