Hasvik, NO
temperature icon 12°C
jasno
Trondheim, NO
temperature icon 16°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 18°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 10°C
slabé přeháňky
Malé, MV
temperature icon 31°C
oblačno

Aure a okolí

Pří?tí rok vyrá?íme do této oblasti, přímo ostrůvek Ruoya naproti městu Aure, tak jestli máte někdo zku?enosti a chu?, tak mi písněte své zku?enosti. Ve staré diskuzi toho byla spousta, ale tady jsem zatím nic nena?el (hlavně ty nej místa a úlovky) Díky

Odpovědět

Byl jsem letos v oblasti Aure po 17.Statisticky je třeba řící, že v létě to začíná být s rybami stále horší. Nejsem schopen říci proč. Možná, že stárnu já a neumím ryby lovit. Na druhou stranu zvyk je zvyk a houby, jahody a borůvky jsou zde fantastické.

Byli jsme na jaře nedaleko Aure a povedla se tato ryba, poradíte co je to zač. Mník mořský to není.

To vypadá na úhoře ;-)

Tka zitra rano v 7 odjezd, v patek se prihlasim z Valsoya :-), tak zatim.

[citace]pirko napsal:

Byli jsme na jaře nedaleko Aure a povedla se tato ryba, poradíte co je to zač. Mník mořský to není.

[/citace]

Není to Mník modrý ?!

to pirko: Nějaká jiná fotka by nebyla?

Ahojky.Tak kde jsou nějaké zprávy od Rosti? Psal že jede 10.8. a nikdo neví nic....

[citace]storm napsal:

Kapitan-lipanek napsal:

tento rok byl o 100% horší než minulý, na mělčinách jedině přívlač a to hlavně při přílivu, ale pouze na pár top flecích se dalo nachytat nebo jezdit na víc než 10 hod. na moře, spíš na otevřené, ryby ze začátku ve fjordu nebyly ... až před pár dny se sem stáhly hejna makrel, ale ty se musí také najít, ale to už není takový problém ... trofejních ryb oproti minulému roku bylo jen pár, ale když budete mít štěstí, třeba to bude úplně jinak :)

Díky za info, jedeme tam na začátku září, tak aspoň vím na co se připravit. Fotky máš krásné.[/citace]

Díky, hlavně to chce mít štěstí na počasí, to potom lze ryby najít skoro vždycky a i dál od břehu.

zdar

Jsme na miste, azuro - jdem zistit, co je ve fjordu krome slane vody.

Dovolená utekla jako voda a teď už jen vzpomínáme z domova na super zážitky. Letos nás trochu potrápilo počasí, dva dny silně pršelo a důsledkem toho byla totálně hnědá voda ve fjordu, která vyhnala ryby pryč. Proto jsme museli vyjíždět až na bránu, kde se pár slušných ryb chytilo... štikozubci, polaci, obecné, mníci. Kolegům v našem turnusu se povedli tři mníci kolem 130, nej 137cm. Rosťa určitě časem přidá foto svého "zvířete" :-D:-D Letos se vůbec nechytali merlani a jen minimum jednoskvrnek, kterých jsme v minulých letech chytali kvanta. Celkově letošek hodnotím pozitivně a už se těším na příští rok :-P

Přidám pár fotek ..

Mníček z fjordu ... ještě před deštěm

Pekná "medúza" a aj ryba. Gratulácia.

Dnesek / vcerejsek (patek), den prijezdu. Pocasi azuro, bezvetri, 19st C. Na vodujsme se dostali az okolo 15 hod, kdy vrcholil priliv, zkouseli jsme vlacku na melcinach / modry twister 5ks podmerecnych dorsu. Ve fjordu makreli vyberove mrnave 20-30cm ideal na navnady. Na maso mnik, prvni jednoskvrnka a pozdeji 2x stikozubec jeden mel 75cm. Na zacatek docela narocne :-/. Uvidime, co prinesou dalsi dny. Fotky az zitra, fotak jsem zapomnel v lodenici:-(. Jsem mrtvy a utahany, jdu spat.

Peter! Ryby si máš všímat. Jenom ryby!!! :-E

(ale jenom mezi námi - máš pravdu)

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.