Hasvik, NO
temperature icon -4°C
skoro jasno
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon -3°C
oblačno
Bergen, NO
temperature icon 0°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Aure a okolí

Pří?tí rok vyrá?íme do této oblasti, přímo ostrůvek Ruoya naproti městu Aure, tak jestli máte někdo zku?enosti a chu?, tak mi písněte své zku?enosti. Ve staré diskuzi toho byla spousta, ale tady jsem zatím nic nena?el (hlavně ty nej místa a úlovky) Díky

Odpovědět

[citace]Wachy napsal: 20.-29.4. AURE - Svinvika [/citace]

tak to musíš posílat zprávy o průběhu, my jedeme to této lokality po Vás! :-)

[citace]martinadam napsal:

...ahoj, jedeme v termínu od 23.5 do 3.6., kdo jede s námi? Díky Radim[/citace]

To jedete k Hozovi, pak je to škoda mi nastupujem 4.6-14.6 :-|

Cobra píše:. Mám dotaz, kde je nebo čemu tady říkáte " u ponorky"? Je to když se jede ke kamenému mostu směr Aure.To je on

TO meduza: Pěknej halík taky na něho čekám je to jediné co jsem ještě nechytil tak doufám že přijde letos:-D:-D:-D

To Dedek: jednou určitě přijde a třeba zrovna letos! :-P Já bych ráda ještě kočku, v rodině už jich sice pár máme, ale mě se zatím vyhýbá :-D

meduzanapsal:Samozřejmě, že se najde!! Jezdíme tam už hezkých pár let a nedáme na toto místo dopustit. Honza se o nás příkladně stará a Marušky nedělní buchty nemají konkurenci

Ty buchty od Marušky nemaj chybu vždy na ně čekáme kafíčko a pak vesele na ryby :-D:-D:-D:-D:-D

[citace]meduza

Já bych ráda ještě kočku, v rodině už jich sice pár máme, ale mě se zatím vyhýbá [/citace]

A já se mylně domníval, že by byl pro Tebe lepší kocour ;-)

Nebo tak :-D:-D:-D

Jsem rád že se tady našlo dost lidí kteří navštěvuví tuto lokalitu a bude tost poznatku a rad.Mi už zbrojíme.To si chcem nechat udělat zatím jsou to jen návrhy.:-P:-P

přední strana

Zadní

To meduza: Na kočky to bylo nejlepší kolem brány.Sice nebyla velká 60cm ale potěšila.:-D:-D

Když vidím ty fotky tak je mi až do breku. Někdy kolem roku 2000 jsem tam začal poznávat krásy Norska a potom ještě asi 5x. I někteří kamarádi se tam stále vrací a já na návrat tam stále myslím. Vždy jsem tam byl přes Travel suport. Ze začátku busem potom autem. Má někdo informace co se v kempu Travel změnilo? Hlavně myslím lodě. Jinak dneska jezdíme s rodinami a dětmi na priváty. Je nás vždy 13-14 a přes cestovku se nám nechce. Nemá někdo tip na solidní ubytování a dobré lodě v této oblasti? Jinak letos v srpnu jedeme na Viknu

To dedek - mám prosbu, ať koukám do mapy jak chci, tak porád nevim čemu říkáte "brána" , to je ta úžina mezi Rotoyou a Aure pod drátama, nebo až někde za mostem u ponorky v Gjerdavice

[citace]Wachy napsal:

To dedek - mám prosbu, ať koukám do mapy jak chci, tak porád nevim čemu říkáte "brána" , to je ta úžina mezi Rotoyou a Aure pod drátama, nebo až někde za mostem u ponorky v Gjerdavice[/citace]

Je to mezi ostovy - Berrooya a Ylre Fiskholmen tomu se říká brána když jezdíme na otevřené moře.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!