Hasvik, NO
temperature icon -6°C
sněžení
Trondheim, NO
temperature icon -0°C
sněžení
Oslo, NO
temperature icon -5°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon -1°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 28°C
polojasno

Aure a okolí

Pří?tí rok vyrá?íme do této oblasti, přímo ostrůvek Ruoya naproti městu Aure, tak jestli máte někdo zku?enosti a chu?, tak mi písněte své zku?enosti. Ve staré diskuzi toho byla spousta, ale tady jsem zatím nic nena?el (hlavně ty nej místa a úlovky) Díky

Odpovědět

Tak koukám, že situace s připojením se nezměnila, tak snad tam mají alespoň dostatek ryb. Počasí tam mají jak na jadranu, to se rybám moc nelíbí :-( . Uvidíme jaké bude info až se vrátí. Držím palce.:-)

Ahoj. Od 19.5. ani pismenko. Copak do Aure už nikdo nejezdí? :-(

Mám to za 5 a nějaké info by se hodilo :-)

tuareg1 by měl být nejspíš už zpět, tdy jestli tam není na dva týdny, jinak tam asi nikdo jiný není. :-( Já ještě 11, ale info by se také hodilo.

Mám dojem, že v Aure a Aukan buď niko není (nezdá se mi), nebo to virtuálně tají a doufám, že zprávu dají na závěr. Nemusí mít ani notebook, na co, jsem na dovolené! A mají pravdu a nehledí na šílence, kteří,chtějí zprávy každou hodinu. Ale rád bych si ty zprávy přečetl.

Aure- Eidestranada počasí super,ryby všeho chut tak kolem 60-80 a už se objevují makrely :-P

Kluci se včera vrátili z Lesundu (kousek od Aure). Ryby sice menší, ale vcelku dost - limity nachytány bez zásadních problémů :-) :-). Nejvíce tresky obecné a menší keleři. Makrely ještě najeté nebyly :-( :-(

[citace]Pafka napsal:

Kluci se včera vrátili z Lesundu (kousek od Aure). Ryby sice menší, ale vcelku dost - limity nachytány bez zásadních problémů . Nejvíce tresky obecné a menší keleři. Makrely ještě najeté nebyly [/citace]

Dnešní zprávy makrely už se objevují i nějaké chytli

Tak to je super, konecne nejake zpravy a dokonce i info o rybach. Diky za vsechny nedockavce. Tech poslednich par dni mi pripada strasne dlouhych a vubec se to nekrati. To az budem tam, tak to utece hrozne rychle. :-)10:-)

Pozdravujeme všechny "Norky" z Aukanu.

Potvrzujeme zpravy z Hitry o výborné rybařině.

Až na to ,že jsme si vybírali mezi slušnými kelery,které nás už na vláčku nebavilo chytat.A káasnými doršáky(nej 91) a samozřejmě polaky.

Ten nejvetší měl rovných 100cm,ale bohužel byl už vytřený a naše váha ukázala 8,60kg.Jinak z předešlých dnů největší ryba byla obecňačka 110cm

13,- kg.Fotky neumíme,tak snad dodtečně.

Neptunův zdar.

Díky za informace, je dobře že už jsou tam :-D ,ryby, a dokonce i větší kusy.Tak dobrou rybačku a hlavně počasí.:-)

To mlha: máte nejaka top mista nebo jsou ryby vsude?

Tak dneska se povedl další polak 100cm 8,60kg a mnoho dalších,které už pouštíme.Jinak pěkné obecné.Prostě opět krásná rybařina.

To sedoil= máme svá místa,ale zároveň zkoušíme místa nová dle aktuálních podmínek.A k tomu samozřejmě patří trocha toho Neptunova štístka.

Tak při odjezdu z Aure 29.5. to tam vypadalo jako v Chorvatsku.Ráno při odjezdu teplota 25 st. Všichni opálení, někteří spálení. Ryb plný bedny. Už konečně napluly do fjordu a nemusí se nikam daleko. Šly krásný jednoskvrnky okolo metru.

Teď jsme dorazili domů.

Cesta po trojce už je na trase Elverum- Tynset plně průjezdná bez objížděk.

Rybník vypuštěn

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Ahoj, sháníme 6-tého do naší...
Dnes je neskutečný den, za hodinku...
V Kvanvaeru na Hitře sekají teď...
<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/mpF1SY-QVm8?si=bZ0Sm2P3hgTU58p_" title="YouTube video...
Když už jsme u této výroby...
Chtěl bych poděkovat Tomovi Nakládalovi za...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!