Hasvik, NO
temperature icon 8°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 12°C
oblačno
Oslo, NO
temperature icon 25°C
jasno
Bergen, NO
temperature icon 17°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 30°C
oblačno

Aure a okolí

Pří?tí rok vyrá?íme do této oblasti, přímo ostrůvek Ruoya naproti městu Aure, tak jestli máte někdo zku?enosti a chu?, tak mi písněte své zku?enosti. Ve staré diskuzi toho byla spousta, ale tady jsem zatím nic nena?el (hlavně ty nej místa a úlovky) Díky

Odpovědět

Já to mám za 12 do Snillfjordu. Při čtení těchto diskuzí začínám být celkem nedočkavý. Každej jde po ďasech a kočkách, já doufám, že se mi i letos tyhle vobludy vyhnou. :-D Makrely ještě nebudou, tak snad se zadaří nějaké "jednofousky". Vždycky jsem jezdil koncem léta (srpen-září), letos jsme byli s kolegou nějak víc nedočkaví, tak frčíme už teď.

Nadherna ryba, velka gratulace :-D:-D:-D:-D:-D

[citace]Maragtx napsal: Nádherná ryba.

[/citace]:-)

Pěkně barevná fotka, bomba!!! ;-)

to Margtx

Velikánská gratulace - pro mně jedna z nejkrásnějších ryb co jsem tu zatím letos viděla :-):-)

Takovou bych také chtěla mít na svém prutu.... ale je to daleko, konec srpna

to Maragtx: Vychytaná fotka, tak to má vypadat! Gratuluji k úlovku.

Moc hezká ryba a celkově super fotka, kde pak se schovávala? :-)

dneska za 5 ajsme v Aure Svinvika pokud jste tam někdo byl napište kam zajet a na co si dát pozor.Dík.

Ahoj.

A s kým tam jedeš?

My jedeme ve čtvrtek odpoledne z Brna:-D

Tuareg1-Jsme parta z Liberce 6 lidí vyrážíme v pátek ráno kolem 5. Už tam někdo z vás byl, my jezdíme každý rok někam jinám, ale vždy kolem Hitry, Smoly, Aure a Bessakru.OD jaký cestovky tam jedete. My jedem po vlastní ose od Fishermana.

[citace]filous napsal:

dneska za 5 ajsme v Aure Svinvika pokud jste tam někdo byl napište kam zajet a na co si dát pozor.Dík.

[/citace]

Jsme parta 5-6 lidí, jezdíme tam už 4.rokem, v této době parádní rybačka, hlavně přívlač, na různé barvy gum!! Podle počasí. Když se podíváš z chaty směrem do fjordu, je tam maják, a 3 ostrůvky, kolem nich se dáš vlevo směrem do fjordu, jsou tam úžasné mělčiny, ale bacha při odlivu na vyčnívající skály!!! My tam jedeme přelom června a července. Úspěšný lov.

šedivák63 jak to tam je s vifi ma cenu brát comp, nebo se musí a vifi platit a co lodě mají GPS nebo jenom mapa

wifi funguje zadarmo, já si notes bral a zase si ho vemu. Teda jestli myslíš kemp TS.

[citace]filous napsal:

šedivák63 jak to tam je s vifi ma cenu brát comp, nebo se musí a vifi platit a co lodě mají GPS nebo jenom mapa[/citace]

My jsme v jiné chatě, soukromé, je naproti té chatě, co jedete. Tak nemlhu sloužit s vybavením chaty ani lodí, ale myslím, že jsou tam 19stopé lodě a motory kolem 20HP, jezdíme kolem mola, tak tam lodě jsou vidět. My jsme naproti přes vodu u velkého přístaviště.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.