Hasvik, NO
temperature icon 9°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 12°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 20°C
polojasno
Bergen, NO
temperature icon 15°C
skoro jasno
Malé, MV
temperature icon 33°C
skoro jasno

Aure a okolí

Pří?tí rok vyrá?íme do této oblasti, přímo ostrůvek Ruoya naproti městu Aure, tak jestli máte někdo zku?enosti a chu?, tak mi písněte své zku?enosti. Ve staré diskuzi toho byla spousta, ale tady jsem zatím nic nena?el (hlavně ty nej místa a úlovky) Díky

Odpovědět

Prošli jsme jako každoročně oba dva kšefty

Omrkli jsme pořádně velkej sněžnej pluh

A tady si můžete vybrat třeba šňůrky do bot

to letošní dubnové počasí opravdu stojí za ..... :-? Každý rok jezdíme na druhou polovinu dubna a jsem nakonec rád, že jsme to letos o měsíc posunuli.

Počasí opravdu na prd. S tímto obdobím zkušenosti tedy nemám, jezdíme spíš začátek června, tam se nám ještě nestalo, že by jsme nemohli vyjet na vodu. Minulý rok nás ale vytrestalo září :-(, na zítra je předpověď docela příznivá, ale včera taky předpovídali dobré počasí a skutečnost je jiná. Jestli tedy nejedete zítra domů.

Naštěstí jedeme domů až v úterý:-D

[citace]tuareg1 napsal:

Naštěstí jedeme domů až v úterý[/citace]

:-) tak to je dobře,alespoň tu bude někdo dávat info z této lokality, tak ať vás počasí pustí na vodu, ty úlovky už se určitě dostaví

My dnes vyjeli a užili si betálné vlnky 8-)

[citace]dukey napsal: My dnes vyjeli a užili si betálné vlnky [/citace]

Tak dej nějakou fotečku..;-)

[citace]kliknis napsal:

dukey napsal: My dnes vyjeli a užili si betálné vlnky

Tak dej nějakou fotečku..[/citace]

Jo,jo, dejte nějaké fotky ať nám to tady v čechách všem co teprve čekají na odjezd na sever rychleji a lépe utíká:-):-)

Dnes ráno sněhová fujavice, ale pak se to uklidnilo a dalo se vyjet.

sice trošku vlnky ale docela to šlo.

No a jelikož jsem nenabil foťák tak jsem stačil vyfotit jenom nějaký " panorámata" a na ryby už jsem neměl "film"

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.