Hasvik, NO
temperature icon 9°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 12°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 20°C
polojasno
Bergen, NO
temperature icon 15°C
skoro jasno
Malé, MV
temperature icon 33°C
skoro jasno

Aure a okolí

Pří?tí rok vyrá?íme do této oblasti, přímo ostrůvek Ruoya naproti městu Aure, tak jestli máte někdo zku?enosti a chu?, tak mi písněte své zku?enosti. Ve staré diskuzi toho byla spousta, ale tady jsem zatím nic nena?el (hlavně ty nej místa a úlovky) Díky

Odpovědět

[citace]tuareg1 napsal:

A vyrazit[/citace]

Zapomněli jste se odvázat!! :-|:-|:-D:-D:-D:-D

[citace]husky19 napsal: tuareg1 napsal:

A vyrazit

Zapomněli jste se odvázat!! [/citace]

To molo berou sebou pro případ velkého úlovku a zvětšení lovného prostoru :-D:-D:-D

[citace]MifakM napsal:

husky19 napsal: tuareg1 napsal:

A vyrazit

Zapomněli jste se odvázat!!

To molo berou sebou pro případ velkého úlovku a zvětšení lovného prostoru [/citace]

Tak to jo, já myslel, že byli tak roztržití. :-D:-D:-D

tuareg: kolik je tam prosim tě těch novejch lodí, mysim ty lasse 15, z fotky to vypadá, že jen pravá půlka mola ... jinak přeju hodně pěnejch ryb

Na vodě je to někdy dřina:-D

A mám ji

Nezapomeňme se napíííííííííííít:-D

Žene se na nás bouřka:-?

Hezké úluvky, kde jste všude chytali?? Koukám že počasí nic moc :-? Podle fotek soudím, že prochytáváte fjord od mostu dolů směrem ke Korlinu, přez bránu k ponorce. Jak je to s rybama, jezdí v hejnech, nebo jsou to náhodné úlovky??Podle fotek včera a dnes je to mix dorša keler.

Ta buřka nevipadá moc příjemně 8-O8-O,ale na zítra dopoledne máte celkem dobrou předpověď, potom se to má od 12 hodin zase zhoršovat :-(

Jezdíme na ty mělčiny od Aukanu doprava.

Zatím je to tak o náhodě, žádný hejna.

Teď zrovna leje jako kráva

Tady je pár videí z foťáku.

To první je pěkný- Srnec plavající přes moře.

To tuareg1: docela často jezdíme chytat přímo pod most u Aukanu, přivážeme loď k té ocelové konstrukci a dá se chytat i z patky mostu, ještě se nestalo, že by jsme tady u mostu nic nechytili. Mám tam vyzkoušeno, dát tam tak 150g pilkr bez návazce, pustit ho až na dno, potom přizvedávat. Vždy se nám tam povede dorša nebo polak 80+, jinak tudy často proplouvají do fjordu menší hejna kelerů, ideální je to tak hodinu před a po vrcholu přílivu. Když tam dáš návazec a jsou tam keleři, tak to na dno ani nepropadne.

Tak dnes díky počasí jsme udělali výpravu do Aure.

nakoupit marmelády, zmrzliny a citronový pepř.

Fučí, poprchává a místy poletoval i sníh

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.