Hasvik, NO
temperature icon 6°C
oblačno
Trondheim, NO
temperature icon 8°C
déšť
Oslo, NO
temperature icon 14°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 9°C
polojasno
Malé, MV
temperature icon 30°C
skoro jasno

Aure a okolí

Pří?tí rok vyrá?íme do této oblasti, přímo ostrůvek Ruoya naproti městu Aure, tak jestli máte někdo zku?enosti a chu?, tak mi písněte své zku?enosti. Ve staré diskuzi toho byla spousta, ale tady jsem zatím nic nena?el (hlavně ty nej místa a úlovky) Díky

Odpovědět

Už jen 16 a doufám, že se letos na tato místa dostaneme, loni to nešlo.

U toho zeleného kolečka většinou chytáme mníky, loni v červenci jsem na těch 45 metrech vytáhl 114 lenga akousek doleva směrem k podvodnímu kabelu zase v září šli dobře keleři.Halibuta jsme nikdy nezkoušeli.Když vyjde počasí, tak to červené místo prozkoumáme. Díky.

To dukey- jen ti tiše závidím to nízké číslo,mi to máme za 72:-(

:-)číslo dobrý, ale až ho budeš mít podobný, tak tam budu mít tři sta a moc k tomu. Jestli dobře koukám, tak je tam na dně všude písek, místa kam jezdíme my jsou jen skalnaté. Je třeba vyzkoušet vše, takže se trochu projedem.

Ještě se zeptám, na těch asi 70ti metrech jste to nezkoušeli? Stále je řeč o zeleném kroužku.

Na těch 70 metrech jsme na dně nechytali, jak jsem psal, šli tam většinou keleři a nebo vůbec nic.

Ahoj.

Jede někdo 12.4 do Aure?

Ano já:-)

Tak si tu tak z nudy čtu kde co a narazil jsem i na pojištění Allrisk. Já jsem extrémní sportovec :-D:-D:-D

Když tak koukám na ty naše postavy, to je prostě dobrý.

[citace]dukey napsal:

Tak si tu tak z nudy čtu kde co a narazil jsem i na pojištění Allrisk. Já jsem extrémní sportovec

Když tak koukám na ty naše postavy, to je prostě dobrý.[/citace]

To víš, pojišťovny jsou "chudý", tak si našli způsob jak z lidí dostat peníze za každou cenu. Podle nich je i rybaření extrémní sport. Ještě že to po mně nechtějí když sedím u Sázavy8-)

[citace]Hokynar napsal: dukey napsal:

Tak si tu tak z nudy čtu kde co a narazil jsem i na pojištění Allrisk. Já jsem extrémní sportovec

Když tak koukám na ty naše postavy, to je prostě dobrý.

To víš, pojišťovny jsou "chudý", tak si našli způsob jak z lidí dostat peníze za každou cenu. Podle nich je i rybaření extrémní sport. Ještě že to po mně nechtějí když sedím u Sázavy[/citace]

To pojištení má hlavní smysl v tom, že je v něm obsaženo i poškození lodí atd. To klasické cestovní pojištění nekryje. A vrtule na lodi není žádná levná záležitost.

Kromě toho kdyby byl malér, a letěl pro vás vrtulník, budeš rád, že to pojištění máš.

Já to řeším tím, že cestu a tam a zpět mám zaplacené klasické cestovní pojištění a na dny, kdy budu chytat si připlácím Allrisk. Cestovní pojištení je cca. 30,- Kč/den Allrisk je cca. 100,- Kč/den

Kolega mi loni utopil omylem prut i s navijákem a pojišťovna (i když po amortizaci) to bez problémů zaplatila.

[citace]erg napsal:

To pojištení má hlavní smysl v tom, že je v něm obsaženo i poškození lodí atd. To klasické cestovní pojištění nekryje. A vrtule na lodi není žádná levná záležitost.

Kromě toho kdyby byl malér, a letěl pro vás vrtulník, budeš rád, že to pojištění máš.

Já to řeším tím, že cestu a tam a zpět mám zaplacené klasické cestovní pojištění a na dny, kdy budu chytat si připlácím Allrisk. Cestovní pojištení je cca. 30,- Kč/den Allrisk je cca. 100,- Kč/den

Kolega mi loni utopil omylem prut i s navijákem a pojišťovna (i když po amortizaci) to bez problémů zaplatila.

[/citace]

Doporučuji všem toto pojištění uzavřít. Erg má pravdu. A pojišťovna skutečně funguje a škody proplácí.

Došky :-D:-D:-D:-D

Já pochopitelně souhlasím s tím, že je potřeba mít sichr a že když se něco stane, tak bychom to asi sami nezaplatili, takže při odjezdu máme toto pojištění všichni z party. Reagoval jsem pouze na spojení "extrémní sporty" s rybařinou. To bychom pak pilkrování mohli nazývat třeba "vzpíráním"

Zdravím všechny co letos jedou za svým koníčkem do milovaného Norska a ať to utíká. My to máme dnes za 49:-P

Klasické cestovní pojištění se tváří jako dostačující,ale skutečnost je při případném plnění bohužel jiná:-(

Hokynar: My už za 47!! :-P

[citace]husky19 napsal:

Hokynar: My už za 47!! [/citace]

Husky za 15 a vůbec z toho nemám radost. Ještě mám tolik práce co bych měl udělat než odjedu. Ach jo ....... :-( Ale když už se tak těším. :-P:-P

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.