Hasvik, NO
temperature icon -6°C
sněžení
Trondheim, NO
temperature icon 1°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon -6°C
oblačno
Bergen, NO
temperature icon 1°C
zataženo
Malé, MV
temperature icon 28°C
polojasno

Aure a okolí

Pří?tí rok vyrá?íme do této oblasti, přímo ostrůvek Ruoya naproti městu Aure, tak jestli máte někdo zku?enosti a chu?, tak mi písněte své zku?enosti. Ve staré diskuzi toho byla spousta, ale tady jsem zatím nic nena?el (hlavně ty nej místa a úlovky) Díky

Odpovědět

Chtěl jsem sem vložit mapu s ověřenými místy kam jsme jezdili chytat, ale nepodařilo se mi to ani podruhé, když jsem to zmenšil. Do Aukanu jsem jezdil asi 6 let a už jsem tady několikrát tu mapu pisílal. takže pokud bude mít někdo zájem, pošlete mi SZ, nebo budu na srazu ve Spálově a můžeme dat řeč.

Admine ,tohle prosím smaž, nepodařilo se mi sem ani podruhé nic vložit. Je to ve wordu tak to asi bude tím.

Přesně to se stalo mně. Ve wordu zřejmě nechytačka. Adm., nedá se s tím něco dělat? Díky.

Dnes mě přišla tato fotka mailem ....

[citace]Sim napsal:

[/citace]

Kde to bylo chycené

[citace]vapno1 napsal: Přesně to se stalo mně. Ve wordu zřejmě nechytačka. Adm., nedá se s tím něco dělat? Díky.[/citace]

I když máte obrázek vložený ve wordu, tak word (přípona *.doc nebo docx) jako takový obrázkem není. Musíte buď ten obrázek z wordu vykopírovat a uložit jako nejspíš *.jpg (nebo snad to tady zobrazí i jako *.bmp) nebo si najděte originální obrázek, co jste do wordu vkládali. Asi to tady někde v návodu na psaní příspěvků bude. A nevkládejte velké obrázky, jpg 800x600 je tady až až.

Okolí Aure

,

tkzv ponorka

99 NOK 5 kg Krevet , Norma supermarket

[citace]Dedek napsal:

Sim napsal:

Kde to bylo chycené [/citace]

Píše, že v Aure

U Aure na vláčák

Pěkný kousky :-) :-)

[citace]Pafka napsal:

Pěkný kousky [/citace]

čím že to fotíš ? kompaktem polozracadlovkou a někdy i zrcadlovkou :-D:-D:-D:-D ty vole ,, a to si dovoluješ kritizovat mně ?, NIKDY JSI NIC NIKOMU neprodal a jsi amatér co fotit NEUMí nemá pojem o technice a kompozici natož o prokreslení full frame , hahah .Prosím příště kritizuj koncepci fotky dopravní nehody a nešponuj se mezi profíky :-P:-Pnull

mthead díky, ale díky tomu,že pravá strana je k nedostižení, jsem mimo mísu

Jak řekl klasik: " Lepší dobrý amatér, než-li špatný profík"

Zdravím, máte někdo zkušenosti s chytáním v jarních měsících okolo ostrova HATTEN? myslím, že někdo tomuto místu také říká ,,brána", je to u ostrova Grisvagoya,přechod mezi Gjerdavika a Trondheimsleia. Hodila by se třeba i mapka s nějakým dobrým místem. Chytáme většinou v Gjerdavika fjordu a chceme zkusit i jiná místa. Jedeme druhý týden v červnu.

Díky za rady.

[citace]sedoil napsal: Zdravím, máte někdo zkušenosti s chytáním v jarních měsících okolo ostrova HATTEN? myslím, že někdo tomuto místu také říká ,,brána", je to u ostrova Grisvagoya,přechod mezi Gjerdavika a Trondheimsleia. Hodila by se třeba i mapka s nějakým dobrým místem. Chytáme většinou v Gjerdavika fjordu a chceme zkusit i jiná místa. Jedeme druhý týden v červnu.

Díky za rady.[/citace]

Ahoj

černě máš označenou "bránu", červeně TOP místo (zlom ze 150m na 10m u ostrova Kvitholmen), zeleně - možnost záběru halibuta. Jedeme první týden v červnu :-)

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Ahoj, sháníme 6-tého do naší...
Dnes je neskutečný den, za hodinku...
V Kvanvaeru na Hitře sekají teď...
<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/mpF1SY-QVm8?si=bZ0Sm2P3hgTU58p_" title="YouTube video...
Když už jsme u této výroby...
Chtěl bych poděkovat Tomovi Nakládalovi za...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!