Přejít k obsahu
  • Co s sebou do Norska
  • Celní předpisy Norsko
  • Vývozní kvóty
  • Důležité informace
  • Pojištění
  • Příliv a odliv
  • Aktuální počasí
  • Recepty
  • GDPR
  • VOP
Hasvik, NO
temperature icon 18°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 17°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 18°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 16°C
zataženo
Malé, MV
temperature icon 29°C
polojasno
Přihlášení / registrace
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
E-shop
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • E-shop
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • E-shop
  • Diskuze
  • Kontakt

Aure a okolí

« Předchozí 1 … 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 … 85 Další »
Mira
05.09.2009 ID: 523696

Pří?tí rok vyrá?íme do této oblasti, přímo ostrůvek Ruoya naproti městu Aure, tak jestli máte někdo zku?enosti a chu?, tak mi písněte své zku?enosti. Ve staré diskuzi toho byla spousta, ale tady jsem zatím nic nena?el (hlavně ty nej místa a úlovky) Díky

0
Odpovědět
rosa
11.09.2012 ID: 1044879

0

Odpovědět

rosa
11.09.2012 ID: 1044880

0

Odpovědět

mirecek
11.09.2012 ID: 1044900

[citace]Kapitan-lipanek napsal:

rosa napsal:

Ještě jsem chtěl podat zprávu o náčiní. Zakoupil jsem letos mě i synovi pruty WFT Never Creck , synovi o délce 1.85 m protože je ještě v devíti letech menší a mě o délce 2.4 m , oba pruty v gr. 300-1000. Můžu říct , že se jedná o jedinečnou záležitost a nelituji , že jsem tento výrobek zakoupil. Oba pruty jsem osadil el. multíky a po pravdě můžete chytat celý den bez námahy. Pruty s jedinečnou citlivostí špičky a nezkutečná akce při zdolávání velkých ryb.

Ns pruty od WFT nedám dopustit, mám sice jen 2, Baltic pilk 30 - 150 g a Ocean Fihter 20 - 30 lb, ale souhlasím, že jsou to jedničky ... navijáky od WFT bych ale nekoupil[/citace]

Já bych do navijáků WFT taky nešel, připadají mě jako čínské kopie Ryobi.

0

Odpovědět

rosa
12.09.2012 ID: 1044931

Je pravda , že jsem na ně neslyšel žádné dobré reference ale jak jsem již uvedl , zatím jsem žádný neměl ale zatím jsem spokojený s tím co mám. Ale pruty mají jednoznačně jedničkový. Příští Norsko chci ještě vyzkoušet Penn Oversais , tak jsem zvědav jak budu srovnávat.

0

Odpovědět

Jisto
26.09.2012 ID: 1045332

Marně pátrám, kde se nachází kemp Korlin, má někdo mapku nebo alespoň přenější polohu? Nebo kde to najít? Díky

0

Odpovědět

petras
26.09.2012 ID: 1045350

[citace]Jisto napsal:

Marně pátrám, kde se nachází kemp Korlin, má někdo mapku nebo alespoň přenější polohu? Nebo kde to najít? Díky[/citace]

máš SZ

0

Odpovědět

rosa
26.01.2013 ID: 1051173

V právě nejméně příznivou dobu jsem dostal zprávu od kamaráda , že letos se nemúže zúčastnit rybolovu v Norsku. Jezdíme k Honzovy do Eidestrandy a letošní termín máme od 10.8. do 19.8. 2013. Jestli by měl někdo zájem je jedno místo volné.

0

Odpovědět

plukas
26.01.2013 ID: 1051180

[citace]Jisto napsal:

Marně pátrám, kde se nachází kemp Korlin, má někdo mapku nebo alespoň přenější polohu? Nebo kde to najít? Díky[/citace]

Korlin ještě funguje?!? Já myslel, že už zanikl.

0

Odpovědět

pavel.v
26.01.2013 ID: 1051190

Jojo, fungujou pod Idealtour. Vloni jeli kluci s námi busem od Traveláků a pak je na parkovišti jejich delegáti vyzvedávali. Cestou zpátky jsme zase nabírali. A koukal jsem na letošní rok a zájezdy zase prodávají.

0

Odpovědět

Franta
26.01.2013 ID: 1051192

[citace]plukas napsal: Korlin ještě funguje?!? Já myslel, že už zanikl.[/citace]

Korlin je naprosto v pohodě8-)8-)

0

Odpovědět

kveta90
26.01.2013 ID: 1051199

[citace]Jisto napsal: Marně pátrám, kde se nachází kemp Korlin, má někdo mapku nebo alespoň přenější polohu? Nebo kde to najít? Díky[/citace]

Stačí se podívat na:

http://www.ck-kontakt.cz/zajezdy/norsko/norsko-kemp-korlin-11-let-183395/

Tam je vše o bývalém Korlinu. Je to první i z mých rybářských začátků. Pro mne zatím jedno z nejkrásnějších míst co se fjordu týče. (samozřejmě, bylo to mé první seznámení s mořským rybolovem, kdy jsem si Norsko naprosto zamilovala.)

0

Odpovědět

zdeneko
26.01.2013 ID: 1051202

Marně přemýšlím co pozitivního bylo na Korlinu kromě lokality samotné.Ale to nemusíte jezdit s Korlinem. Ve stejném místě je několik jiných ryb. ubytování, s nesrovnatelně kvalitnějším servisem.

0

Odpovědět

kveta90
26.01.2013 ID: 1051211

[citace]zdeneko napsal: Marně přemýšlím co pozitivního bylo na Korlinu kromě lokality samotné.Ale to nemusíte jezdit s Korlinem. Ve stejném místě je několik jiných ryb. ubytování, s nesrovnatelně kvalitnějším servisem.[/citace]

Samozřejmě že dnes je desítky lokalit s perfektním zázemím a servisem, ale před 11 lety, kdy jsme začínali to pro nás bylo něco naprosto nového. A vzhledem k tomu, že to bylo první tak na to vzpmínáme rádi. ( v žádném případě jsem nehodnotila ubytování, lodě, ev.odvozy a.t.d., ale právě fjord.)

0

Odpovědět

plukas
26.01.2013 ID: 1051217

Co se Korlinu a našich (i mých) začátků týká, tak se bezesporu jedná o nostalgii. Ano, fjord a krajina je tam opravdu krásná, ale nejenom tam. Jejich kemp, kvalita ubytování atd. už před těmi 11.lety bylo takříkajíc na hraně. Doba už je někde jinde a já za svoji osobu prohlašuji, že bych raději do Norska nejel, než být ubytován jako v Korlinu na úrovni před 11.lety. Možná, že už je dnes všechno jinak a nechci provozovatelům kempu ublížit pomluvami. To byla jen vzpomínka.

0

Odpovědět

Radislav Kryl
26.01.2013 ID: 1051247

Máte pravdu, je to nostalgie. Já byl poprvé v Norsku s Korlinem v r.1998 a byla to katastrofa s porovnáním s dalšími lety.Ale nastartovalo to mou Norskou horečku a od té doby jezdím do Norska každý rok. Je to posedlost a vděčím za ni Korlinu i když na tuto CK nemám nejlepší vzpomínky.8-)

0

Odpovědět

« Předchozí 1 … 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 … 85 Další »
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
Přihlásit

Jsme tu pro Vás! Stačí vyplnit formulář nebo nám zavolat.

+420 776 845 524

Souhlasím se zpracováním osobních údajů dle GDPR.

Souhlasím se zasíláním marketingových a reklamních sdělení.

Rybářské sny se plní daleko na severu...

Menu

• Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt

Lokality

• Nordkapp
  • Steinsvik
  • Lofoty Nappstraumen
  • Vingsand
  • Dyrsfjord
  • Bakkan Wahl
  • Soroya
  • Havoya
  • Tanzanie
  • Madagaskar
  • Maledivy
  • Chorvatsko
  • Honduras – Roatan

Partneři

Kontaktní informace

• SIMCO CZ, s.r.o
  • IČ: 284 90 665
  • DIČ: CZ284 90 665
  • Dolní Lhota 11, 67801 Blansko
  • rybolovnorsko@gmail.com
  • +420 776 845 524
  • Zásady zpracování osobních údajů
  • Všeobecné obchodní podmínky

© 2025 Rybolov Norsko | Všechna práva vyhrazena.