Úvodní stránka › Fóra › Diskuze mořského rybolovu › Aukan – Svinvika
- Toto téma obsahuje celkem 79 odpovědí. Do diskuze (26 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel husky19 a poslední změna proběhla před 4 roky a 2 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
#298522 12.7.2018 v 21:20
Tak na 25g proutek to muselo byt pekne peklo 🙂 peknej mamut. Je videt ze i na melcine jsou pekny ryby. Tak si to uzivejte, my vyrazime za dedoj na Bakkan 29. 7. takze 30 by jsme meli byt na miste. Jdu do skladu a beru bednu safiru a blacku 🙂
#298530 13.7.2018 v 7:45Včera nedaleko Ráje se mi povedlo neuvěřitelné. 2 metry od mola na hloubce cca. 10 m jsem na 25 g proutek zapřáhl tuhle metrovou obecnou 🙂 Tímto Honzáku přijímám tvou výzvu k souboji v mořské přívlači.. Chceš to, máš to mít. Vybereme místo (kemp) a určíme podmínky. Utkáme se na moři v sezóně 2019. Rejža u toho bude. Lets GO 🙂 🙂
Honzáku, budeš to mít težký…
#298544 13.7.2018 v 11:34A jste na Aukan nebo Svinvika?
cau, jsme na svinvika
#298545 13.7.2018 v 11:35Tak na 25g proutek to muselo byt pekne peklo peknej mamut. Je videt ze i na melcine jsou pekny ryby. Tak si to uzivejte, my vyrazime za dedoj na Bakkan 29. 7. takze 30 by jsme meli byt na miste. Jdu do skladu a beru bednu safiru a blacku
přesne tak 🙂 budu koukat, co peknyho na Bakkanu počapes, pozdravuj tam. Zoom nezastavis, cuus 🙂
#298550 13.7.2018 v 11:47Včera v noci jsme konecne narazili na velky kelery! Hledali jsme je druhou noc a ted nasli. Asi kilometr od kempu Ráje v zatocine, kde se da chytat za jakyho koli pocasi. Na mori byla 5 vitr, my tam meli rybnik a super vláčku. Velky ryby jsme lovili na cca 120 m hloubce asi 5-20 m pod hladinou na ripery Honzy Dufka – Duo Mystic gramáž 45 a 65g a maly vláčecí pilkry. Drtiva vetsina ryb byla mezi 80-100 cm, obcas se primotala i nejaka 60, ale výjimecne 🙂 Úplny maso, rekl bych snad uplne nejvetsi keler, kteryho jsme kdy na lodi meli chytil vcera Mirky Mlýnek na 60g proutek Savage Geer, kousek pod lodi, byla to strasna jizda. Ryba mela 118 cm. Byla sice hubena, ale obrovska, malej tunak 🙂 dneska budeme spis relaxovat a pomalu balit, rejza dodela jeste nejaky fotky, neco jeste potočíme a zítra dopoledne frčáme domů…. Myslim, ze jsme si to tady skvele uzili, bude super video z Ráje. Diky Verčo a Tome!
#298555 13.7.2018 v 16:26Gratulujeme, problém je v popisu místa. V okruhu cca 1 km není žádná zátoka s hloubkou jakou uvádíte, ve které jde za každého počasí lovit. Příště prosím pravdivěji. Někdy to čtou lidé, kteří tam loví třeba 22 let.
#298624 16.7.2018 v 16:59Možná bude problém s počtem let, 22 je už hodně… Takových míst je tam docela dost, možná to není přesně kilometr, ale plus mínus to sedí…:-)
#298654 17.7.2018 v 7:31Nic jiného než přesnost. Když pravidelně čtu články zkušenějších přispívatelů tak uvádějí i názvy míst, kde lovili. Pak si najdu hloubky a rozumuji nad jejich úspěchy. A Vo tom to je. Jinak fajn oblast, jezdí se tam od roku 1996.
#298655 17.7.2018 v 7:42Myslíme s kolegou, že SCAN má pravdu. Také tam jezdíme již 14 let a o takovém místě nevíme. Navíc ani profil pobřeží v dálce neodpovídá, kde jsou ty ploché hory v dáli? Nebo upřesněte místo, tj. vyjedete od mola, dáte se vpravo či vlevo? Jak daleko jedete atd…. Takhle to fakt vypadá jako laciná reklama
#298733 18.7.2018 v 19:43Gratulujeme, problém je v popisu místa. V okruhu cca 1 km není žádná zátoka s hloubkou jakou uvádíte, ve které jde za každého počasí lovit. Příště prosím pravdivěji. Někdy to čtou lidé, kteří tam loví třeba 22 let.
oki 🙂 priste to budu radeji hned presne premerovat, abych nedaval klamne udaje 🙂 lodí jsme tam byli za chvilku, prislo mi ze je to okolo kiláku a ted jsem to meril a jsou to cca 3 km, tak soráč 🙂 Od kempu do prava kolem ostrovů k sádkám a před něma ty hrady a kolem, cca 3 km
Kelery jsme lovili na hloubkách cca 120 m, hned pod lodí. Měřák jsme na vláčce neměli, ale odhaduju neco mezi 5-20 m zabery byly brutální, kolikrat jsme videli kelera jak si to vzal pod hladinou, zabery jako prase, boží chytačka, skvela jizda, super akce, moc se nám tam libilo. Nevim, jaky by muselo bejt pocasi, aby se tady nenahodilo, mozna 16m/s a víc… směr větru z hor apod, jinak pohodicka 🙂 čuus
#298735 18.7.2018 v 22:10No kluci, nechci závidět, ale musím. Podle fotek jsou to krásní keleři. Tak snad jen, “Odpusť mi “, tro nám hrálo na severu neustále. Snad bude příležitost si to zase s vámi zazpívat.
#298751 19.7.2018 v 19:50No kluci, nechci závidět, ale musím. Podle fotek jsou to krásní keleři. Tak snad jen, „Odpusť mi „, tro nám hrálo na severu neustále. Snad bude příležitost si to zase s vámi zazpívat.
zdarec 🙂 to jsem rad, ta vec se nam opravdu povedla…jasne Naki zabejkame… mame spoustu krasnejch filmovejch verzi Odpust mi, brzo budou u tebe 🙂 Hele pojed s nami pristi rok do Ráje na konci cervence. Pan Honzak Kozák mi vyhlasil valku, chce nakopat zadek v privlaci, zmackat a zahodit 🙂 bude to velky, tam budeme bejkat az do rana 🙂 🙂
- Odpověď byla upravena před 6 roky a 4 měsíci uživatelem Tomas-HEKTOR.
#298754 19.7.2018 v 20:46No kluci, nechci závidět, ale musím. Podle fotek jsou to krásní keleři. Tak snad jen, „Odpusť mi „, tro nám hrálo na severu neustále. Snad bude příležitost si to zase s vámi zazpívat.
zdarec to jsem rad, ta vec se nam opravdu povedla…jasne Naki zabejkame… mame spoustu krasnejch filmovejch verzi Odpust mi, brzo budou u tebe Hele pojed s nami pristi rok do Ráje na konci cervence. Pan Honzak Kozák mi vyhlasil valku, chce nakopat zadek v privlaci, zmackat a zahodit bude to velky, tam budeme bejkat az do rana
Ty vole Hektore 😂😂 válka bude nekompromisni. Tekove rybaře jako si ty porazim kdykoliv si vzpomenu. To si zapiš za uši. A rád sem vyvesím fotku jak brečíš na mole z prohry!!!!
Jelikož mám úctu k mládí zvol si kdy , kde a na jakou nástrahu😂😂😂🎣🎣🎣
#298755 19.7.2018 v 21:45No kluci, nechci závidět, ale musím. Podle fotek jsou to krásní keleři. Tak snad jen, „Odpusť mi „, tro nám hrálo na severu neustále. Snad bude příležitost si to zase s vámi zazpívat.
zdarec to jsem rad, ta vec se nam opravdu povedla…jasne Naki zabejkame… mame spoustu krasnejch filmovejch verzi Odpust mi, brzo budou u tebe Hele pojed s nami pristi rok do Ráje na konci cervence. Pan Honzak Kozák mi vyhlasil valku, chce nakopat zadek v privlaci, zmackat a zahodit bude to velky, tam budeme bejkat az do rana
Ty vole Hektore válka bude nekompromisni. Tekove rybaře jako si ty porazim kdykoliv si vzpomenu. To si zapiš za uši. A rád sem vyvesím fotku jak brečíš na mole z prohry!!!! Jelikož mám úctu k mládí zvol si kdy , kde a na jakou nástrahu
Děkuji za úctu pane, i já si tě vážím, hlavně pro tvé pretekajici sebevědomí. Doufám, že tě moc nezesmesmim, abys pak nemusel chodit kanalama 😝🤟
#298802 20.7.2018 v 13:31 -
AutorPříspěvky
Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
Úvodní stránka › Fóra › Diskuze mořského rybolovu › Aukan – Svinvika