Hasvik, NO
temperature icon 9°C
slabý déšť
Trondheim, NO
temperature icon 9°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 12°C
polojasno
Bergen, NO
temperature icon 13°C
přeháňky
Malé, MV
temperature icon 29°C
skoro jasno

Alaska

Ahoj všem norkům,

letos jsme se rozhodli vystřídat Soroy za jinou lokalitu.

Ne na pořád , jen jednou za dva roky to proložíme nějakou jinou lokalitou. Všechny nás lákala Alaska a proto letos vyrazíme tam. Máme to za 45 - konečně.

Nemáte někdo zkušenosti s touto lokalitou? Jedeme kousek od města Soldotna k Bobovi. Pokud by někdo u něj byl určitě bych přivítal radu co a jak. Přikládám web odkaz:

http://www.allalaska.com/alaska-fishing.html

Díky za radu a přeji hodně úspěchů v Norsku. V červnu 2015 vyrážíme znova na Soroy.8-)

Odpovědět

Čau Heňo

Vidím, že rybářských zážitků není nikdy dost.Závist veliká :-P

Zdraví Zdeněk(Coca-Cola)8-)

Ahoj Heno přes jakou cestovku a nebo koho jste se tam dostali případně za kolik a na jak dlouho dík.8-)

Ahoj Zdeňku,

To víš je potřeba si dělat radost a poznávat nové kraje , život je krátký na to jezdit pořad na to stejně místo. Jak se ti vede ?

To Vydracz:

Nejeli jsme přes žádnou cestovkou. Zařídili jsme si to sami přes průvodce na Aljašce, kontakt na nej najdeš v prvním příspěvku na teto strance. Můžeš si to poskladat jak se ti to líbí. Když k ceně od nej připočtěte letenku a půjčeni auta tak přijdeš na cenu. Když tak přes soukromou zprávu.

Ahoj,dovolím se sem drze vloudit:-x

Nebyl prosím někdo tady :

http://www.rybolov.com/kanada/yukon-dalton-trail-lodge/

Nikdo nic ??

Nikdo nebyl na Yukonu,nic nikdo neslyšel ??

Já zatím né.

Už jsme absolvovali Britskou Kolumbii, Texas, Floridu a teď Aljašku, co bude dál uvidíme.:-D

Musím uznat, že si Hena a spol. připravili krásnou poznávačku s příjemnými zážitky. Uvítám jejich další informace na tomto vlákně. Budu se kochat. Věřím, že po návratu napíší vice podrobností a hlavně místa, abych si to na mapě prohlédl.

Já jen ať není špatně pochopeno. Odpovídal jsem na dotaz předem ohledně Yukonu.

Tento rok jsme dělali jen Aljašku. Ten Texas a Florida byly před dvěmi lety a psal jsem o tom ve vlákně Texas. Britská Kolumbie byla zase před 4 lety a psal jsem o tom taky ve vlákně BC.

Jak jsem psal na začátku , máme oblíbenou Soroy , ale každý sudý rok to střídáme s jinou destinací. Jelikož je příští rok lichý tak je jistá Soroy. A co bude 2016 zvažujeme. Možná Mexico, nebo Kamčatka kdo ví.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.