Ja letam se SAS z Frankfurtu a objednavam primo na strankach spolecnosti.
Nizkonakladovky nejsou casto zahrnuty do vyhledavacu, takze se vyplati koukat ruzne po netu. Napr. spolecnost https://wizzair.com/cs-cz#/ mela i vnitrostatni lety v Norsku, coz se ovsem mistnim nelibilo, takze se to dost meni, ale stoji za to to kontrolovat.
Jinak jako uz pisou vyse, v ramci kovidu si clovek musi vyzvedavat zavazadla pri prestupu a znovu se odbavit. Jak to lita odkud primo do Trondheimu ted nevim. Neockovani musi pocitat se zdrzenim kvuli testu. U me cesta probihala prekvapive velmi dobre, letam do Kristiansundu.
Ve Frankfurtu uz pri odbaveni se me ptali na Covpas a jestli mam vyplneny prijezdni formular. Tak jsem pani poucila, ze jako plne ockovana ho vyplnovat nemusim. Ta se me ptala, jestli jsem si jista a zacala to kontrolovat. V duchu jsem si myslela: milostiva, kdybyste vedela, kolikrat se me na to lidi ptali .. takze po zjisteni, ze opravdu nemusim nic delat, jsem byla ryhle odbavena. Mou casovou rezervu jsem stravila u vinka v lounge. V Oslu pri vystupu z letadla nas uz vsechny tridili, s Covpas a cestovnim dokladem (Obcansky prukaz) jsem byla poslana k okenku, kde si vse oskenovali a za 5 min jsem byla durch, vyzvedla kufr, odbaveni na mistni linku trvalo jako vzdy a zbytek casove rezervy jsem stravila u vinka v lounge ..:-))) celkove jsem byla v Oslu odbavena i s prestupem za ca 40 min. Je pravda, ze to neslo tak hladce u kazdeho. Fronty na testy mnohdy trvaly hodiny, ale ted je po prazdninach, tak by to melo byt zase lepsi.
Preju klidny let a krasnou dovolenou