Editoval Duke: Odkaz do staré diskuze tohoto téma
Chtěl jsem se zeptat jak to vypadá v AURE u (Travel-Support).Jestli jste někdo přijeli dejte echo.Odjí?dím v pátek 28.Psal jsem to u? jednou ale zrovna to tady změnili.Předem dík.
Editoval Duke: Odkaz do staré diskuze tohoto téma
Chtěl jsem se zeptat jak to vypadá v AURE u (Travel-Support).Jestli jste někdo přijeli dejte echo.Odjí?dím v pátek 28.Psal jsem to u? jednou ale zrovna to tady změnili.Předem dík.
Čau Honzo,
v?echny ryby jsme nachytali na ?védské pilkery se třpytkou. Dnes je vítr celý den 9m/s, tak?e budem sedět na baráku, mo?ná večer.
Odpovědět
No prostě paráda!!Není co dodat jen aby vám opravdu přálo je?tě počasí.
Odpovědět
Dne?ní info z Urke, teplota -4 °C a na vrcholky hor napadnul sníh. Ryby byly první dva dny pak začlo ?íleně fučet za 7 hodin na vodě 4 kelery.
Odpovědět
Tak ja se vratil pred trema nedelema a v 8 rano jsem chytal ryby v natelniku urke je urke
Odpovědět
Michale, krásné ryby, velká gratulace celé posádce. Koukám, ?e Ornulf má je?tě ty staré provizorní naklánějící se a ?ravé kocábky. Snad na pří?tí rok budou ty nové rybářské lodě :-) Pozdravuj to tam.
Odpovědět
U? dva dny na Soroyi zuří bouře s větrem 25m/s nejezdí trajekt a nepřistávají letadla. V horách napadl sníh. Poprvé jsem viděl takové peklo.
Odpovědět
Zdarec Naki, bylo by možné...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...